Nyelvtanfolyam és szállásinformáció

Nyelvtanfolyam információ

Általános angol nyelvtanfolyam

A Standard General English segít fejleszteni és javítani a kommunikációs készségeket az olvasás, az írás, a beszéd és a hallgatás, miközben fejlesztése jó megértését az angol nyelvet.

Üzleti angol nyelvtanfolyam

A Standard Business English kiváló választás az elfoglalt vezetők vagy valaki számára, aki növelni vagy bővíteni kommunikációs képességét egy üzleti környezetben. Minimális szint B1+

Magán angol nyelvtanfolyamok és tanfolyam

A privát leckék lehetővé teszik, hogy a lehető legrövidebb időn belül összpontosítson saját igényeire és céljaira

IELTS vizsgafolyamat - heti 30 óra

Az IELTS akadémiai vizsga előkészítése nem csak az olvasás, írás, beszéd és hallgatás kommunikációs készségeit segíti elő, hanem kifejezetten segít Önnek abban, hogy kifejlessze az IELTS vizsgájához szükséges készségeket. Minimális szint B1+

 

Szállásinformációk

Maltalingua megosztott apartman

Nagyon magas színvonalon kialakított és berendezett, a következőkkel felszerelve: légkondicionáló/fűtés, TV, ingyenes Wi-Fi, mosógép és teljesen felszerelt konyha. Egyágyas és megosztott szoba választható. Nagyszerű lehetőség barátságok kötésére és az angol nyelv gyakorlására.

Befogadócsalád

Lakjon az egyik jóváhagyott és engedéllyel rendelkező befogadócsaládunknál. Tapasztalja meg a máltai életstílust, miközben minden este gyakorolhatja az angol nyelvtudását vacsora közben. A családok barátságos és kellemes hangulatot biztosítanak – választhat megosztott kétágyas vagy egyágyas szobát (korlátozott számban superior egyágyas szobák is elérhetőek). Az ár magába foglalja a reggelit és a vacsorát.

Hotelek

Különböző 3*4* és 5* hotelek szerepelnek a kínálatunkban, melyet egyéb szálláslehetőségek egészítenek ki, illeszkedve minden ízléshez és árfekvéshez.