Családi angol nyelvi program

Best Language School in Malta 2018

Málta kiváló választás minden korosztályú család számára, és családi angol programunk is. Az Ön és családja igényeihez és szükségleteihez igazodó, szórakoztató, magával ragadó és interaktív családi angol tanfolyamaink tökéletesek a következő családi nyaraláshoz.

A Maltalingua mindent biztosít, amire szüksége van a kényelmes és zökkenőmentes élményhez. Válasszon angol tanfolyamot, szállást, aktivitási programot és/vagy reptéri transzfert. Családként szívesen veszik igénybe az összes szolgáltatást, vagy kiválaszthatják azt, ami éppen megfelel önöknek.

A St Juliansban tartott tanfolyamokat a juniorok a junior iskola melléképületében tartjuk, a szülőket pedig szívesen látjuk, ha a felnőtt tanfolyamainkhoz a főiskolánkon csatlakoznak. A két központ kevesebb mint 5 perc sétára van egymástól, így a családok könnyen találkozhatnak az órák után, és együtt élvezhetik a szabadidőt. 

A családi program árában benne van három délutáni foglalkozás, amelyeket jellemzően hétfőn, szerdán és pénteken tartunk. Ez tökéletes lehetőség arra, hogy a juniorok továbbra is gyakorolják az angol nyelvet, új barátokat szerezzenek a világ minden tájáról, és biztonságos környezetben, elkötelezett csoportvezető munkatársaink kíséretében megismerjék Málta gyönyörű szigetét, miközben a szülőknek lehetőségük nyílik Málta felfedezésére, vagy csak a délutáni pihenésre. A szülők választhatják, hogy gyermekeik nem vesznek részt ezekben a kiegészítő tevékenységekben. Központi elhelyezkedésünk tökéletes kiindulópontot kínál a családok számára ahhoz is, hogy önállóan fedezzék fel a szigeteket.

Csapatunk szívesen segít szállást találni egy helyi szállodában, vagy egy angolul beszélő vendéglátó családnál, és már alig várjuk, hogy Önt és szeretteit Máltán és a Maltalingua-ban üdvözölhessük.