Tanulj angolul bárhol, bármikor!

Új 2018-ban - A Maltalingua csatlakozott az I love English ( ILE) online tanuló weboldalhoz, hogy együtt kínáljanak megfizethető áron angol nyelvleckéket és webinárokat. A Maltalinguánál hisszük, hogy az osztályon belüli oktatási módszertan a legjobb esélyt biztosítja az angol nyelv javítására a lehető legrövidebb idő alatt.

Az internetes technológia fejlődésével a hallgatóknak mostantól lehetőségük van kiegészíteni és bővíteni tanulmányi tapasztalataikat az ajánlott ILE online tanulás ellenőrző szolgáltatásainak felhasználásával.

A kurzus befejeztével a Maltalingua diákjainak egy ingyenes, privát Skype leckét kínálunk az egyik online szakosított, diplomás tanárunkkal.

Ez az exkluzív ajánlat úgy igényelhető, hogy egy 5 blokkból álló csomagot vásárol akciósan 95 EUR-ért (általában 125 EUR).

Ha az ingyenes próba óra után nem vagy teljesen elégedett, a Maltalingua garantálja a teljes visszatérítést.

További információkért vagy az első lecke ütemezéséhez keresse Tania-t az iskolai recepción vagy írjon e-mailt a t.assuncao@maltalingua.com címre.

További részletekért látogasson el az ILE portálra. - Amikor a nyelvtanulásról van szó, "ha nem használod, akkor elveszíted!"

Kedvezményes ajánlatunkat
kérje most