Tanulj angolul bárhol, bármikor!

Új 2019-ban - A Maltalingua csatlakozott az I love English ( ILE) online tanuló weboldalhoz, hogy együtt kínáljanak megfizethető áron angol nyelvleckéket és webinárokat. A Maltalinguánál hisszük, hogy az osztályon belüli oktatási módszertan a legjobb esélyt biztosítja az angol nyelv javítására a lehető legrövidebb idő alatt.

Az internetes technológia fejlődésével a hallgatóknak mostantól lehetőségük van kiegészíteni és bővíteni tanulmányi tapasztalataikat az ajánlott ILE online tanulás ellenőrző szolgáltatásainak felhasználásával.

A kurzus befejeztével a Maltalingua diákjainak egy ingyenes, privát Skype leckét kínálunk az egyik online szakosított, diplomás tanárunkkal.

Minden Maltalingua tanuló, aki 10, vagy több magánórát foglal, kap egy extra órát INGYEN.

Az üzleti angolt tanuló Maltalingua diákok is részt vehetnek egy ingyenes online órán, ahol az üzleti élet vagy nyelv egy konkrét témájára koncentrálhatnak.

Ez az exkluzív ajánlat úgy igényelhető, hogy egy 5 blokkból álló csomagot vásárol akciósan 95 EUR-ért (általában 125 EUR).

Ha az ingyenes próba óra után nem vagy teljesen elégedett, a Maltalingua garantálja a teljes visszatérítést.

További információkért vagy az első lecke ütemezéséhez keresse Tania-t az iskolai recepción vagy írjon e-mailt a t.assuncao@maltalingua.com címre.

További részletekért látogasson el az ILE portálra. - Amikor a nyelvtanulásról van szó, "ha nem használod, akkor elveszíted!"

Kedvezményes ajánlatunkat
kérje most