Akár 300 eurós utalványok angol nyelvtanulóknak, akik 2021-ben angolul tanulnak Máltán

Azok a diákok, akik június 1-től 2021-ben a Maltalingua Angol Iskolában tanulnak legalább 15 éjszakát, éjszakánként 10 eurós utalványt kapnak, összesen 30 éjszaka erejéig.

Minden jogosult diák azonnal elköltheti az utalványt a résztvevő máltai és gozói éttermekben és üzletekben. Az utalványokat 2021. június 1-jétől kapja meg mindenki, ami egybeesik az újranyitásunk időpontjával, így a diákok már az első naptól kezdve hozzáférhetnek az utalványokhoz.

 

Hogyan működik az utalványrendszer?

  • A rendszer 1 millió eurós költségvetéssel rendelkezik, amelyet érkezési sorrendben osztanak szét. Az MTA e-mailben értesíti az iskolákat, ha a programra túljelentkezés van. 
  • Az utalványok olyan diákok számára állnak rendelkezésre, akik legalább 15 - legfeljebb 30 éjszakát töltenek Máltán. A diákok éjszakánként 10 € értékű utalványt kapnak. pl. Tizenöt éjszaka --> tizenöt 10 € értékű utalvány = 150 €.
  • Az utalványok bármely 13 évesnél idősebb személy jogosult az utalványokra.
  • Az utalványok csak a június 1-től Máltára érkező diákok számára vehetők igénybe. 
  • Az utalványok csak a május 7-től kezdődően foglaló diákok számára vehetők igénybe.  Az a diák, aki június 1-jén érkezik, de május 7-e előtt foglalt, nem jogosult a programra.
  • A tanfolyamot csak 1 hétre lehet lefoglalni, amennyiben a Máltán való tartózkodás legalább 15 éjszakát vesz igénybe. 

Hol lehet felhasználni az utalványokat?

  • Az utalványok közvetlenül a MALTALINGUA-ban válthatók be, pl. a tanfolyam feljavítása, extra magánórák, tevékenységek, ebédek, tanfolyami könyvek, szállás, stb.
  • Az utalványok felhasználhatók árukra és szolgáltatásokra - a szolgáltatók listáját a diák érkezéskor kapja meg.

A Maltalingua büszke arra, hogy idén ünnepli 10 éves évfordulóját, és már most fantasztikus kedvezményeket, ajánlatokat és csomagokat kínál 2021-ben, valamint mostantól akár 300 eurós utalványt is tud biztosítani diákjainknak, hogy még jobban fokozzák máltai tartózkodásukat. Fedezze fel 2021-es, legalább 15 éjszakás csomagjainkat, amelyek biztosítják, hogy jogosultak lesznek az utalványokra.

Szeretne többet megtudni? Lépjen kapcsolatba még ma.

 

Frissített és érvényes információk: 2021. május 14.