Club +30 intenzív angol nyelvtanfolyam

A Club +30 intenzív angol „összeomlás” tanfolyam célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgató számára, hogy a lehető legrövidebb időn belül javítsa angol nyelvét. A kurzust a szükséges időtartamra el lehet folytatni.

Az intenzív angol nyelvtanfolyam minden felnőtt számára alkalmas, aki legalább 30 éves.

Club +30 intenzív angol nyelvtanfolyamunk hetente 30 órát tartalmaz. A tanfolyam három szintben zajlik; Elemi (A1-A2), közbenső (B1-B1 +) és haladó (B2-C1), és minden hétfőn indul. A tanterv a hallgatás, az olvasás, a beszéd és az írás angol nyelvtudását foglalja magában, és célja a nyelvtan, a szókincs és a kiejtés fejlesztése is. A fő cél a folyékonyság és a kommunikáció javítása, és a tanárok lehetőséget kínálnak az angol nyelv gyakorlására minden órában. A hallgatók a szükséges időig részt vehetnek ezen a kurzuson.

  • Napi 4 óra foglalkozik az angol kommunikációs készségek fejlesztésének minden aspektusával, és magában foglalja hallgatási és olvasási feladatokat, beszéd- és írástevékenységeket, valamint alapvető nyelvtant, kiejtést és a szókincs kibővítését;
  • Naponta 2 további óra kínál lehetőséget a folyékonyság és a kommunikáció fokozására.

Ehhez az előzetes teszteléshez online tesztünkön keresztül kerül sor. Az iskola rendszeresen ellenőrzi a tanulmányi előrehaladást, és az osztály javulásával változtatja meg osztályait.

A feltételek érvényesek.

További magánórák

A privát oktatás kombinálható az összes csoportos tanfolyammal. A hallgatók napi 1-2 extra magánórába jelentkezhetnek, és testreszabhatók az Ön igényeinek. Ha hajlandó külön időt szentelni, akkor a magánórák jelentősen kiegészíthetik a csoportos oktatást.