Junior Angol Nyelvi Program

Legjobb Nyelviskola Máltán 2018

Málta az egyik legnépszerűbb ország a fiatalok számára az angol tanulására. Ennek egy része Málta brit kétnyelvű örökségének és biztonságos, szórakoztató és meleg környezetének köszönhető.

A Maltalingua fiatalok számára szervezett AkívánLatosNyelvtanulási Leanyv (ALL) osztályfoglalkozásokból és kiegészítő szabadtéri aktív tanulásból áll. Ez az innovatív megközelítés teljes mértékben elmeríti a diákokat egy angol nyelvű környezetben és elősegíti a "tanulás gyakorlás útján" élményt számos tevékenységen keresztül valós élethelyzetekben.

Barátságos, szakértő és elhivatott csapatunk elkötelezett a fiatalok számára valóban jutalmazó és emlékezetes élmény megteremtése iránt.

A Maltalingua Junior Nyelviskola célpontja helyszíne modern és tágas környezetet biztosít a juniorként tanuló diákok számára, amely barátságos és biztonságos. Az épület fenntarthatóságára, energiahatékonyságára és környezetbarát mivoltára összpontosítottak, napkollektorokkal, légkondicionálóval, esővízgyűjtő rendszerrel és zöldtetővel, amely szabályozza a hőmérsékletet és csökkenti az energiafogyasztást.

A nyári időszakban használt nagyobb méretű osztálytermek modern technológiákkal vannak felszerelve, mint például interaktív táblák, Wi-Fi és közvetlen fürdőszobával minden osztályteremben, mindössze 5 perces sétára a juniorgazdaságtól.