Maltalingua Kft. Impresszum

Maltalingua Ltd.
2, Birkirkara Hill
St. Julians
Málta
(Hétfő-péntek: 08.30 - 17.30)
Tel: (00356) 2742 7570
Fax: (00356) 2742 7571
www.maltalingua.com

Oktatási Minisztérium EFL engedélyszám: 275/MB36
Cégjegyzékszám: C54574
Adószám: 20639232

§5 Általános információszolgátatási kötelezettség

(1) A Szolgáltató köteles az alábbi információk könnyen felismerhető, azonnali  és folyamatos elérhetőségét biztosítani telekommunikációs szolgáltatáson keresztül, általában térítés ellenében:

1. A nevet és a címet, amelyen a helyi hatóságoknál regisztrálva van, jogi személyek esetén a jogi formáját, a jogi személy képviseletére felhatalmazott személy, amennyiben a jogi személy tőkéje vagy annak részaránya megállapításra került, azt közzé kell tenni, akárcsak az alaptőke és a kintlévő letétek összegét  is.

2. Az információt, amely lehetővé teszi a gyors elektronikus kapcsolatteremtést és az azonnali kommunikációt, beleértve az elektronikus levélcímet,


3. Amennyiben a nyújtott szolgáltatás olyan tevékenység részét képezi, amely hivatalos engedélyhez kötött, közzé kell tenni a felügyeleti szerv elérhetőségét,


4. A cégjegyzékszámot, a kamarai tagságot, amennyiben rendelkeznek bejegyzett társulással vagy együttműködéssel, annak a regisztrációs számát.

5. Amennyiben a szolgáltatás olyan szakmához kapcsolódik, amely az 1988. december 21-i  89/48/EEC számú rendelet  hatálya alá esik, egyetemi végzettségeket, azaz 3 évnél nem kevesebb szakmai képzést tanúsítanak, ennek  elismerésről szóló fent említett általános rendelet 1 bekezdése ’d’ pontja szerint, és azt módosító hatályú rendelet, 97/38/EC, kelt 1997 Július 20-án, a Szolgáltató köteles:
a) a kamara nevét, amelyhez a szolgáltatást nyújtó tartozik
b) a jogi megnevezését a szakmának és a kormányzati szervnek, amely engedélyezi ezt a szakmai megnevezést
c) a nevét az érvényes szakmai szabályoknak és hogy ezek miképp hozzáférhetőek


6. Amennyiben adóazonosítóval rendelkeznek, az Adótörvény  CTVA 27§-nak megfelelően vagy gazdasági azonosító számmal a törvénykönyv 139c§-nak megfelelően, az említett számot közzé kell tenni.

7. Vállalatok, részvénytársaságok és korlátolt felelősségű társaságok esetében, amelyek felszámolás alatt állnak, ennek feltüntetését.
(2) További információszolgáltatási kötelezettség egyéb jogi folyamatokat illetően nem szükséges.

1. Felelősségvállalás korlátai

A weboldal tartalma nagy gondossággal készült. Ugyanakkor, az üzemeltető nem garantálja a szolgáltatott tartalom érvényességet, teljességét és az aktualitását. A weboldal használata a felhasználó saját felelősségére történik.

2. Külső linkek
A weboldal linkeket tartalmaz harmadik félhez tartozó weboldalakhoz („külső linkek”). Ezen weboldalak tárgya a saját felelős üzemeltetőik felelősségi körébe tartoznak. Lehetséges jogsértések elkerülése végett az üzemeltető ellenőrizte a külső linkekhez tartozó tartalmakat, mielőtt először beillesztette a linket. Ekkor semmilyen törvényszegés nem volt látható. Az üzemeltetőnek nincs hatása a belinkelt oldalak tartalmának változására sem a jelenben, sem a jövőben. Ha jogsértésről tudomása nincs, a külső linkek folyamatos ellenőrzése indokolatlan elvárás az üzemeltetőtől. Jogsértésről érkező jelentés esetén  a külső linkek azonnal eltávolításra kerülnek.

3. Szerzői jogok és kiegészítő szerzői jogok
Az oldalon publikált tartalmak a német szerzőjogi törvények alá tartoznak. A német szerzői jog nem teszi lehetővé a szerzői jog alá tartozó tartalom azonnali felhasználását, ahhoz a szolgáltató vagy a jogtulajdonos írásos beleegyezése szükséges. Ez különösen érvényes a sokszorításra, szerkesztésre, fordításra, tárolásra, használatra és a tartalom újraközlésére adatbázisokban vagy más elektronikus médiában vagy rendszerekben. Harmadik fél tartalmai és jogai feltüntetésre kerülnek. Az egyszerű tartalmak vagy teljes oldalak sokszorosítása vagy terjesztése nem engedélyezett és a törvény bünteti. Ez alól egyedül a magánhasználatra és nem kereskedelmi célt szolgáló másolatok és letöltések képeznek kivételt. 

A weboldal külső felületeken való megjelenítése csakis az írásos engedély megadását követően lehetséges.

4. Adatvédelmi szabályzat

4.1. Az üzemeltető weboldalának felkeresésekor a használat adatai (dátum, idő, megtekintett oldalak) mentésre kerülnek. Ezek az információk nem kerülnek összekapcsolásra személyes adatokkal, és névtelenül kezelődnek. Az adatokat csak statisztikai szempontból kerülnek felhasználásra. Ezek az adatok nem kerülnek harmadik félhez, sem kereskedelmi sem nem kereskedelmi használatra.

4.2. További személyes adatok csak akkor kerülnek bevonásra, ha azokat önként adja meg, például árajánlat vagy foglalás esetén.

4.3. Ezeket a személyes adatokat csak arra használjuk, hogy válaszoljunk a kérdéseire és eleget tegyünk a szerződésbeli kötelezettségeinknek avagy technikai adminisztráció okán.

4.4. Az ezen adatok marketing célú megosztására vonatkozó engedély bármikor visszavonható postai úton (a levelet küldje a Maltalingua Ltd. 2, Birkirkara Hill, St. Julians Malta címre) vagy e-mailben a to enquiries@maltalingua.com címen.