Angol ösztöndíjak

A Maltalingua Angol Nyelviskola örömmel jelenti be legújabb ösztöndíj programját. Tudjuk, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy Máltára utazzon angol nyelvet tanulni, ezért szeretnénk a kiválasztottak számára lehetőséget biztosítani az ösztöndíj programunkban való részvételre.

Eaquals Erasmus

Iskolánk a kétnyelvű Málta szigetén található, mely sokáig brit gyarmat volt. A Maltalingua egy nemzetközileg elismert, az angol EAQUALS által akkreditált nyelviskola, mely a kiválósági teszten 8 pontot ért el. Többek között a máltai Oktatási Minisztérium is akkreditált minket, valamint Cambridge nyelvvizsgatanfolyamokat is biztosíthatunk diákjainknak.

A Maltalingua Angol Nyelviskola félévente elindítja Ösztöndíj programját, mely magába foglalja az angol - bármely szintű- nyelvtanfolyam költségét , a tanfolyam elvégzését igazoló angol nyelvű bizonyítványt, valamint két hétre a szállást is biztosítjuk az ösztöndíjas diákjainknak.

Ezt a lehetőséget főként végzős, vagy már végzett diákoknak ajánljuk, akik munkát keresnek, illetve épp két munka között vannak. Reméljük, hogy ez az ösztöndíj lehetőség segítséget nyújt karrierjük elindításában.

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az alábbi nyomtatványt, és mondd el, miért Téged válasszunk!

Az ösztöndíj program szabályzata és feltételei itt olvashatóak.