Angol ösztöndíjak

FRISSÍTÉS: 2021. SZEPTEMBER 20.

Valamivel több mint 6 hónappal ezelőtt a Maltalingua csapata úgy gondolta, hogy jó lenne visszaadni, és felajánlani egy ingyenes 4 hetes IETLS ösztöndíjat. A leghosszabb és legértékesebb ösztöndíj, amit az iskola a több mint 10 évvel ezelőtti megnyitása óta felajánlott! A visszajelzés hihetetlen volt. A Maltalingua több mint 12 000 jelentkezést kapott a világ minden tájáról! 

Örömmel jelentjük be, hogy van egy nagyon szerencsés nyertesünk, akit kiválasztottak! Szeretnénk gratulálni és szeretettel üdvözölni Máltán és a Maltalingua 4 hetes IELTS ösztöndíjáért... 

*** Silvia Holmíková ***

Hatalmas gratuláció Szilviának. Szeretettel várjuk Máltán és a Matalingua-ban.

Szeretnénk köszönetet mondani minden egyes embernek, aki benevezett erre az ösztöndíjra, és nagy örömmel jelentjük be, hogy hamarosan ismét ösztöndíjat lehet nyerni itt a Maltalingua-nál! Figyeljétek a helyet!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


A Maltalingua Angol Nyelviskola örömmel jelenti be legújabb ösztöndíj programját. Tudjuk, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy Máltára utazzon angol nyelvet tanulni, ezért szeretnénk a kiválasztottak számára lehetőséget biztosítani az ösztöndíj programunkban való részvételre.

Eaquals Erasmus

Iskolánk a kétnyelvű Málta szigetén található, mely sokáig brit gyarmat volt. A Maltalingua egy nemzetközileg elismert, az angol EAQUALS által akkreditált nyelviskola, mely a kiválósági teszten 8 pontot ért el. Többek között a máltai Oktatási Minisztérium is akkreditált minket, valamint Cambridge nyelvvizsgatanfolyamokat is biztosíthatunk diákjainknak.

A Maltalingua Angol Nyelviskola félévente elindítja Ösztöndíj programját, mely magába foglalja az angol - bármely szintű- nyelvtanfolyam költségét , a tanfolyam elvégzését igazoló angol nyelvű bizonyítványt, valamint két hétre a szállást is biztosítjuk az ösztöndíjas diákjainknak.

Ezt a lehetőséget főként végzős, vagy már végzett diákoknak ajánljuk, akik munkát keresnek, illetve épp két munka között vannak. Reméljük, hogy ez az ösztöndíj lehetőség segítséget nyújt karrierjük elindításában.

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az alábbi nyomtatványt, és mondd el, miért Téged válasszunk!

Az ösztöndíj program szabályzata és feltételei itt olvashatóak.