Erasmus+ angol nyelvtanfolyamok Máltán

Ön tanár vagy valamilyen oktatási szervezetnél dolgozik? Szeretné fejleszteni az angol nyelvtudását anyanyelvi beszélőkkel, találkozni emberekkel más országokból és élvezni Málta napsütötte szigetét?
Nem kell mást tennie, csak megkérnie munkáltatóját, hogy jelentkezzen az Erasmus+ alapnál, és részt vennie a Maltalingua angol nyelvtanfolyamán.

Angol nyelvtanfolyamainkon fejlesztheti angol nyelvi készségeit, emellett újra megtapasztalhatja a diákéletet. Az Erasmus+ alapnál egyaránt kérvényezheti a tanfolyam, a szállás és a repülőjegy finanszírozását.

Erasmus+ logo

Az Erasmus+ (Key Action 1) iskolai munkatársak mobilitási projektről

A Maltalingua az Erasmus+ programon belül a KA1 iskolai munkatársak mobilitási projektre szakosodott. Ez a program a következő intézmények tanárainak és munkatársainak szól:

  • Iskolák
  • Főiskolák
  • Egyetemek
  • Egyéb oktatási intézmények 

Ez a program felhasználható dolgozói tréningekre, beleértve külföldi nyelvtanfolyamokat is, így például egy angol nyelvtanfolyamot a Maltalinguánál.

További információkért vegye fel a kapcsolatot a magyar nemzeti ügynökséggel:

Hogyan jelentkezhet?

  • A program egyaránt nyitott magán- és közoktatási szervezetek számára – úgy mint iskolák, egyetemek és főiskolák – az Európai Unión belül és az EFTA-országokban (Izland, Liechtenstein és Norvégia).

  • A jelentkezését az oktatási intézményén keresztül kell beadnia. A jelentkezés beadására fel kell kérnie az iskolai koordinátort, vagy azt a személyt, akinek jogában áll eljárni a munkatársak képviseletében.

  • Az eljáró személyt kérje meg, hogy a jelentkezésén a Maltalinguát adja meg fogadó intézménynek, és tüntesse fel a nyelviskola Erasmus OID: E10039312

Mikor a végére ér az angol nyelvtanfolyamának, a Maltalinguában segítünk az Europass Mobilitási dokumentumok kitöltésében is.

További információkért vegye fel a kapcsolatot  velünk.