Covid-19 Kiegészítő feltételek

Az alábbi feltételek kiegészítik az Általános Szerződési Feltételeinket, és abban az esetben alkalmazandók, ha a helyi hatóságok iskolánkat ideiglenes bezárásra utasítják, vagy ha a COVID-19 regionális járvány kitörése megakadályozza vagy korlátozza az utazást.

Amennyiben lehetséges, együttműködünk partnereinkkel és harmadik fél szolgáltatókkal, hogy csökkentsük az Általános Szerződési Feltételekben egyébként meghatározott lemondási díjakat.

ÉRKEZÉS ELŐTT

Ha a Covid korlátozása miatt nem tud utazni:

Tandíj 

A megváltozott, elhalasztott vagy törölt tandíjért nem számítunk fel díjat.

Szállás

A megváltozott, elhalasztott vagy törölt szállásért nem számítunk fel díjat.

Kérjük, hogy halassza el a foglalást!


MEGJELENTKEZÉS UTÁN (házon belüli hallgatók)

Tandíj

A tanulóknak lehetőségük van arra, hogy a következő lehetőségek egyikén vagy kombinációján keresztül online vegyék fel a leckéket: i) virtuális online csoportos órák ii) egyéni magánórák iii) távoli csoportmunka és iv) önálló tanulás.

VAGY 

A tanulóknak kreditutalványt írunk jóvá a teljes, fel nem használt hetekre, amelyet ugyanarra a tanfolyamra és ugyanolyan értékű szállásra (a rendelkezésre állás függvényében) használhatnak fel - a főszezonban érvényesek a főszezonban érvényes árak.

Szállás 

Vendéglátó család: a hallgatóknak a teljes, fel nem használt hetekért kreditutalványt írnak jóvá, ha a lemondásról legalább egy héttel korábban értesítették őket. Halasztás esetén nem számítunk fel díjat.

Felnőtt önellátó rezidencia: a diákoknak a teljes, fel nem használt hetek után kreditutalványt írunk jóvá, ha a lemondásról legalább egy héttel korábban értesítették őket. A halasztásért nem kell fizetni.

JUNIOR Residence (Bella Vista Hotel): A diákoknak a teljes, fel nem használt hetek után egy kreditutalványt írunk jóvá, ha a lemondásról legalább egy héttel korábban értesítették őket. A halasztásért nem kell fizetni.

Bizonyos szálláslehetőségek, pl. szállodák esetében alternatív lemondási díjakat lehet felszámítani. Tekintse meg az Általános Szerződési Feltételeket, és forduljon a Maltalingua képviselőjéhez.

A diákoknak a tartózkodásuk alatt el kell különülniük/karanténba kell vonulniuk.

Ha a helyi egészségügyi hatóságok bármilyen okból a diákot önelszigetelésre vagy karanténba zárásra kötelezik, az alábbiak érvényesek:

A diákok online oktatásban részesülnek, amíg vissza nem tudnak térni a személyes oktatáshoz. A tanulókat felkérhetik és/vagy utasíthatják, hogy költözzenek más szállásra, hogy biztosítani tudják számukra a helyi önszigetelési/karanténozási szabályok betartását, ami az eredeti szállásfoglaláson (költségen) felül további költségekkel járhat. Ezeket a költségeket a résztvevőknek saját költségükön kell viselniük. Nem jár visszatérítés vagy jóváírás, ha egy tanuló elveszíti eredeti szálláscsomagjának egy részét. Ha egy hallgatónak a tanfolyam befejezése után egy ideig önállóan kell laknia, akkor további szállásfoglalásra lesz szükség, a hallgató saját költségén. További költségek merülhetnek fel, pl. étkezés, magánvizsgák, transzferek. A hallgatók visszatérhetnek eredeti szállásfoglalásukhoz, amint a helyi egészségügyi hatóságok engedélyezik.

Kreditutalványok

A kreditutalvány beváltása után nincs lehetőség visszatérítésre vagy jóváírásra. A kreditutalványok csak közvetlen családtagokra ruházhatók át, beleértve a testvéreket és a szülőket is, és nem téríthetők vissza, illetve nem válthatók készpénzre.