Junior Tevékenységi Program

Üdvözöljük Junior programunkban, ahol az izgalom és a csodálkozás nem ismer határokat! Az alábbiakban büszkén mutatjuk be átfogó tevékenységi programunkat, amelyet gondosan úgy terveztünk, hogy a hozzád hasonló fiatal kalandorok sokféle érdeklődési körének és szenvedélyének megfeleljen. 

Készüljetek fel a felfedezések és felfedezések izgalmas utazására! Minden egyes tevékenységet gondosan kidolgoztunk, hogy ne csak szórakozást, hanem értékes tanulási tapasztalatokat is nyújtson, amelyek növekedésre, bajtársiasságra és a teljesítmény érzésére ösztönöznek. Akár egy merész tini vagy, aki izgalmas szabadtéri kalandokat keres, akár egy fiatal felfedező, aki szívesen belemerülne a természet csodáiba, valami rendkívüli programot tartogatunk számodra.

Programunk a magával ragadó, együttműködést és vezetői készségeket elősegítő csoportos kihívásoktól kezdve a kreatív műhelymunkákig, amelyek beindítják művészi érzékedet, a magával ragadó kalandok kaleidoszkópja. Merülj el izgalmas sportokban, merülj el interaktív kulturális élményekben, és kötődj újonnan szerzett barátaidhoz a vidám társasági összejöveteleken.

Arra kérünk, hogy úgy alakítsd a nyaradat, ahogyan azt elképzelted. Válassza ki a korcsoportját, és az izgalmak világa vár Önre. Csoportos bérlők elkötelezett csapata elkötelezett amellett, hogy minden pillanat emlékezetes, biztonságos és örömteli legyen.

Engedjétek szabadjára a felfedező szellemeteket, és hozzatok létre olyan emlékeket, amelyek örökre különleges helyet foglalnak el a szívetekben. Ez a te pillanatod, hogy tündökölj, ezért élvezd a Junior Tevékenységi Programunk varázsát.

Kids Activity Program (8-12 éves korig)

Tini aktivitási program (13-17 éves korosztály)