Covid-19 frissítések - (22.04.14)

Ezekben a rendkívüli időkben a Maltalingua folyamatosan felülvizsgálja a gyorsan változó helyzetet, hogy támogassa a COVID-19 elleni nemzeti erőfeszítéseket. Eközben miniszterelnökünk rendszeresen fordul a nemzethez a COVID-19 elleni intézkedésekre vonatkozó naprakész iránymutatásokkal annak érdekében, hogy az esetek száma ne növekedjen tovább.

E dokumentum fő üzenete az, hogy minden diákunkat megnyugtassuk, hogy az Egészségügyi Hatóság által kiadott iránymutatásokat betartva minden szükséges óvintézkedést megteszünk a biztonságuk érdekében.

Bár a társadalmi távolságtartás és a higiénia alapvetően közegészségügyi intézkedés a fertőzések terjedésének csökkentése érdekében, felismerjük, hogy vannak általános aggodalmak, és ez a dokumentum azért készült, hogy ezekkel foglalkozzon.

Iskolai helyiségek:

Az iskola területén szociális távolságtartási és higiéniai intézkedéseket hajtottak végre a következők tekintetében: -

  • Megfelelő távolságtartás az osztálytermekben.
  • Plexiüveg paravánok felszerelése a recepción.
  • A felületek, például az ajtókilincsek, asztalok és lépcsőkorlátok rendszeres tisztításának biztosítása.
  • A mosdóhelyiségek rendszeres tisztítása - az egyszerre maximálisan beengedhető személyek megjelölésével.
  • Elegendő fertőtlenítőszer-adagoló biztosítása az iskola egész területén.
  • Annak biztosítása, hogy a tanulók fertőtlenítsék kezüket, mielőtt belépnek az iskola helyiségeibe és a tantermekbe.

Szállás:

Szálláshelyünkön az előírásoknak megfelelően szociális távolságtartó intézkedéseket hajtottunk végre. A higiéniára és a társadalmi távolságtartásra vonatkozó COVID tájékoztatót kifüggesztjük, és a szállásfelügyelőnk érkezéskor felhívja a figyelmet a szabályokra. Ha a diákok nem tartják be a társadalmi távolságtartást és a higiéniai intézkedéseket, figyelmeztetést kapnak, és ha nem tartják be, távozásra szólítják fel őket.