Mennyire szeretne a Maltalingua-ba jönni?

Verseny

A verseny sajnos véget ért. Új versenyek találhatók ezen az oldalon

Köszönjük mindenkinek, hogy részt vett a versenyben! Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ennyi tehetséges ember posztolt kiváló képeket és videókat.

A nyertes Paulina Lisičan Lengyelországból.

Teljesen lenyűgözött minket, hogy mennyire kreatív és szórakoztató a videója. Emellett mély benyomást tett ránk, mennyi időt és energiát fektetett a videó elkészítésébe. 

Nyerj egy kéthetes angol nyelvi kurzust a barátoddal közösen. A szállást biztosítjuk!

  • Kéthetes angol nyelvtanfolyam (20 tanóra)
  • 14 éjszaka szállás a nyelviskola közös használatú apartmanjában
  • Reptéri transzfer
  • Welcome party ingyenes italokkal és hagyományos máltai falatokkal
  • 2 ingyenes iskolai program
  • Oktatási anyagok a tanfolyamhoz, szintfelmérő teszt és tanfolyam bizonyítvány
  • Ingyen Wi-Fi az iskolában és az apartmanban
  • Vidám és barátságos hangulat

Ha nyerni szeretne, akkor posztoljon egy képet vagy videót, a Facebook-on vagy az Instagram-on,  ami bemutatja, hogy mennyire örülne, ha a Maltalingua-ban tanulhatna.

Legyen szó egy fantasztikus selfie-ről, efy festményről, egy elénekelt dalról vagy egy videóról, amint valami jót cselekszel, mindnek esélye van a nyerésre! Viszont mindenkit arra kérünk, hogy ne tegyen semmit, ami veszélyes vagy fájdalmas lehet. A kreativitás és érdekesség a legjobb út a nyeréshez! 

Instagram: posztold a képedet vagy a videódat az Instagram profilodon** ezzel a hashtaggel: #WinMaltalingua

Facebook: posztold a képedet vagy a videódat a Facebook oldalunkon - www.facebook.com/Maltalingua  (Az app-ban menj az oldalra > Visitor posts > Share Photo. Ez videók esetében szintén működik.)

A Maltalingua csapat fogja kiválasztani a nyertes pályaművet, de számításba vesszük a like-k, kommentek és megosztások számát is! Ha sokat gyűjtesz, nagyobb esélyed van a nyerésre!

Bárki, aki részt vesz a versenyen, 10% tanfolyam kedvezményt kap. A kedvezmény csak azon tanfolyamokon vehető igénybe, melyek 2017/05/31 előtt kezdődnek. Használd a kedvezmény kódot: WinML és küldd el nekünk a fotód vagy videód linkjét. 

A verseny 2016/09/30 éjfélkor ér véget.

competition