Érkezés részletei felnőtteknek - Diák zóna

Kérjük, olvassa el a következő fontos érkezési információkat:

Első iskolai nap
Az első napon kérjük, látogasson el az iskolába a köszöntő programra, amely hétfő reggel 8:00-kor kezdődik. Ha hétfőn Máltán közünnep van, akkor az elvárt érkezési idő ugyanebben az időpontban van a következő napon.
Tanórákhoz szükséges anyagok
Kérjük, hozza magával a jegyzetfüzetet és a tollat. Minden egyéb anyagot biztosítunk.
Általános ünnepnapok
Kérjük, vegye figyelembe, hogy az iskola zárva tart az állami ünnepnapokon. A Maltalingua megpróbálja pótolni a tanítási idő elvesztett részét.
Segélyhívások

Maltalingua: (+356) 2742 7570 (hétfőtől péntekig 8:30 – 17:30, szombat 11:00 – 15:00)
Maltalingua vészhelyzet: (+356) 9914 8982 (esténként és hétvégén)
Szent Julián rendőrségi állomás (a McDonald's szomszédságában): (+356) 2133 2196 Vészhelyzet (Rendőrség, Mentő, Tűzoltóság): 112

Biztosítás
Kérjük, gondoskodjon elegendő utazási és egészségbiztosításról (beleértve a COVID-19 fedezetet is) és hozza magával az egészségbiztosítási kártyáját és a releváns dokumentumokat.
Kórház
Mater Dei Kórház (+356) 2545 0000 vagy St. James (Magán) +356 2329 1000
Orvos
Forduljon a legközelebbi gyógyszertárba, hogy időpontot egy orvoshoz szerezzen. Gzira Egészségügyi Központ +356 2134 4766.
Taxi transzfer
Kérjük, kérje tőlünk a megbízható taxi cég elérhetőségét.
Buszjáratok
A jegyet közvetlenül a buszvezértől vásárolhatja meg, győződjön meg róla, hogy rendelkezik a pontos összeggel vagy kártyával.
Élelmiszerüzletek
Az élelmiszerüzletek hétfőtől vasárnapig kb. 19:30-ig nyitva tartanak. A vasárnapi nyitvatartási idők eltérhetnek. Több élelmiszerüzlet is található, például a Welbees a Park Towers-ben (az iskola mellett) és a Lidl (Sliema) mind rövid sétára van az iskolától.
ATM
A legközelebbi bankautomata (BOV) a Balluta-öbölben található, lefelé a St. Julian’s Bay Court apartmanoktól. Néhány bankautomata található a Spinola-öbölben is, a McDonald's közelében.
Gyógyszertár

A legközelebbi gyógyszertár a Welbees szupermarket mellett található St Julian’s Bay Pharmacy (az iskola mellett). Hogy melyik gyógyszertárak vannak nyitva szombaton délután, vasárnap és ünnepnapokon, kérjük, ellenőrizze a gyógyszertár nyitva tartását.

Pénznem
Euró €
Programok
Ellátogathat események oldalunkra és a VisitMalta weboldalra, hogy megtudja, mi zajlik éppen Máltán. Hétfőnként a Maltalingua bemutatja az iskola által szervezett összes programot.
Villamos Eszközök
Brit stílusú elektromos aljzatokat biztosítunk Máltán. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az ön villamos eszközei kompatibilisek, vagy hozzon magával megfelelő adaptereket szükség esetén.