Junior Húsvéti program - 15% kedvezmény, ingyenes frissítések és még több!

A Maltalingua Junior program idén áprilisban visszatér!

Felkészültél arra, hogy emlékezetes és tanulságos húsvétot szerezz gyermekednek? Ne keressen tovább; szeretettel meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk idén áprilisban. Junior Programunkba várunk téged a gyönyörű Málta szigetén.

Használd ki a Különleges Ajánlatunk Előnyeit

🌟 Kiváló elhelyezkedés: Julian's-i főiskolánkban szervezünk órákat a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.
🌟 15% Kedvezmény a Nyári Tarifákra: Élvezd a jelentős megtakarításokat, miközben gyermekednek kiváló minőségű tanulási kalandot biztosítasz.
🌟 Ingyenes Bővített Intenzív Program: A családprogramban résztvevő szülők ingyenesen fejlesztett intenzív programra válthatnak (további 10 ingyenes óra).
🌟 Speciális junior tanterv: Kizárólag anyanyelvi angol tanárok és a National Geographic Learningre épülő órák.


Mutassuk be a Junior Programot: március 23. - április 21. 

Képzeld el, ahogy a gyermeked belemerül az angol nyelvtanulás világába, miközben felfedezi Málta festői tájait és eleven kultúráját. Junior Programunk tökéletes egyvelegét kínálja az interaktív angol óráknak, a lebilincselő tevékenységeknek, és a lehetőségnek, hogy felfedezze ennek a lenyűgöző helynek a kincseit.

Korlátozott Helyek Elérhetők – Foglald le a Helyed Most!

Ne hagyd ki gyermekednek ezt a kivételes lehetőséget. Az elérhető helyek gyorsan fogynak, és szeretnénk, hogy a gyermeked részese legyen ennek a gazdagító élménynek. A helyed lefoglalásával ma feloldasz egy sor kizárólagos előnyt, amelyek még kivételesébbé teszik ezt az utazást.

Egy Teljeskörű Élmény Vár Gyermekedre

Az all-inclusive csomagunk célja, hogy a gyermeked számára mélyreható és sokoldalú tanulási élményt biztosítson. Íme, mit várhat:

📚 20 Érdekes Angol Óra Hetente: Szakértő tanáraink interaktív és hatékony nyelvtanulást biztosítanak.
🎉 Kulturális és Szabadidős Tevékenységek: A tanteremnél túl gyermeked felfedezi a máltai történelmet, művészetet és helyi hagyományokat.
🏨 Luxus 4 Csillagos Szálloda Szállás: Kényelmes tartózkodás teljes ellátással, hogy gyermeked a tanulásra és felfedezésre koncentrálhasson.
🎮 Hozzáférés a Játékteremhez: A szórakozás mindig kéznél van.
🚗 Kényelmes Repülőtéri Transzferek: Zökkenőmentes érkezés és távozás a békédben.
🌍 24/7 Felügyelet Anyanyelvi Angolul Beszélő Csoportvezetők Által: Gyermeked biztonsága és jóléte a legfontosabb számunkra.

 

Miért Kiemelkedő a Programunk

A Maltalingua Angol Nyelviskola elismert vezető a maltai angol nyelvoktatás területén. Több jelölésünk van a Study Travel Award, az "Alsó 18 éveseknek szóló Junior Tanfolyamok" és az Oktatási Csillagok Kitüntetés díjaira, tehát bízhatsz bennünk a legjobb oktatás nyújtásában a gyermekednek.

Nyiss Meg Egy Felejthetetlen Tanulási Utat

Tantermen túl, a mindennaposon túl – itt vagyunk, hogy olyan pillanatokat teremtsünk, amelyek igazán meghatározzák a gyermeked jövőjét. Kiválóan képzett tanáraink, modern létesítményeink és inspiráló, angol környezetben való megjelenésünk révén gyermeked kibontakozhat egy olyan környezetben, amely a fejlődésre és kiválóságra összpontosít.

Cselekedj Most, Hogy Biztosítsd Gyermeked Helyét

Csak korlátozott számú hely áll rendelkezésre, és hamar elfogynak. Ne hagyd ki azt az tavasz, amely tele van tanulással, felfedezéssel és izgalommal. Foglald le gyermeked helyét még ma, és indulj el egy olyan úton, amely emlékeket teremt az életre.

Foglald Le Gyermeked Helyét Most

Szerezd meg a DÍJTALAN árajánlatodat most, semmilyen kötelezettség nélkül; mindig örömmel válaszolunk bármilyen kérdésedre. Töltsd ki az egyszerű árajánlati űrlapunkat most, és csapatunk egy tagja felveszi veled a kapcsolatot!