Díjak és elismerések

ST Star Díjak Döntős 2023
Angol Nyelviskola Európában
 

Eaquals MáltaNagy örömmel jelentjük be, hogy a Maltalingua ismét egy rangos jelölést kapott a 2023-as évben. Az elismert StudyTravel Star Díjak elismerést adományozta a Maltalingua-nak a 2023-as ST STAR Angol Iskola Európa kategóriában.

Ez a harmadik egymást követő év, hogy a Maltalingua ezzel a jelöléssel megtiszteltetett, megerősítve pozícióját az egyetlen máltai iskolaként, amely jelölést kapott az elismerő ünnepség alapításától, 2006-tól kezdve. Ez a kivételes eredmény tanúbizonysága a Maltalingua szilárd elkötelezettségének az elmúlt 12 hónap során nyújtott kiváló szolgáltatások iránt. További információért erről a kivételes elismerésről, kattintson ide.

 

ST Star Díjak Döntős 2023
Junior Tanfolyam 18 év alatt

ST Star Díj 2022 Junior Tanfolyam 18 év alatt

Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk, hogy a Maltalingua ismét egy rangos jelölést kapott! A StudyTravel Star Díjak elismerést adományozta a Maltalingua-nak nem csak egy, hanem két kategóriában is a 2023-as évben. A Maltalingua-t különösen a ST STAR Junior Tanfolyam 18 év alatt kategóriában jelölték, ami önmagában is jelentős eredmény.

Egy évben kétszeres jelölést elérni rendkívül ritka teljesítmény, és hatalmasan hálásak vagyunk minden korábbi hallgatónknak, akik értékes visszajelzéseket nyújtottak. Hozzájárulásuk segített minket abban, hogy folyamatosan fejlesszük és emeljük szolgáltatásaink és színvonalunk színvonalát.

Ez az elismerés további motivációt ad nekünk a kiválóságra való törekvéshez és megerősíti elkötelezettségünket egy kivételes tanulási élmény nyújtásában. Szeretnénk szívből megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult a Maltalingua sikeréhez ezen izgalmas út során.

 

Inspiráló ELT Szakmai Díj 2022

2019 Inspiring Teacher Award

Az elmúlt 11 év során a Maltalingua mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy csak magasan képzett és szenvedélyes tanárokat alkalmazzon. Tanáraink közül sokan már évek óta nálunk dolgoznak. 2022 októberében saját tanárképzőnket, Paul Atkinst választották Málta leginspirálóbb ELT szakemberének. Paul tapasztalata és az iparágon belüli tudása abszolút értéket jelent az egész Maltalingua csapat számára, és mindig is felbecsülhetetlen része volt a csapatunknak.

Ez a második alkalom, hogy a Maltalingua munkatársát jelölték erre a díjra. A jelölés már önmagában is jelentős eredmény, a díj elnyerése pedig még inkább. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kiváló tanári csapatunk van, és örülünk, hogy ilyen magas szintű elismerésben részesülnek szorgalmas munkatársaink. 

 

 

                                       Kiválósági tanúsítvány 2022Certificate of Excellence 2022

A Maltalingua 2022-ben ismét azon kevés máltai angol nyelviskola közé tartozik, amely Kiválósági Tanúsítvánnyal rendelkezik. Az Education Stars 2020-ban és 2021-ben egyetlen iskolának sem ítélt oda díjat.

A svájci székhelyű Education Stars cég elismerését a Maltalingua azért kapta, mert több mint 290 pozitív értékelést ért el több platformon, többek között a Facebook és a Google értékelésein keresztül, hogy csak néhányat említsünk.

 

                           

ST Star Awards döntős 2022
Angol nyelviskola Európában
 

Eaquals Malta

A Maltalingua-t a StudyTravel Star Awards 2022-ben döntősnek választotta az ST STAR English School Europe kategóriában.

Ez a második egymást követő év, hogy a Maltalingua-t jelölték erre a díjra, és a Maltalingua az egyetlen máltai iskola, amely a 2006-ban indult ceremónia óta a shortlistre került Ez a jelölés azt ismeri el, hogy a Maltalingua folyamatosan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtott az elmúlt 12 hónapban.

 

ST Star Awards döntős 2022
Junior pálya 18 év alattiaknak

ST Star Award 2022 Junior Course for Under 18s

A Maltalingua bekerült a StudyTravel Star Awards 2022-es döntőjébe a 18 év alattiak ST STAR Junior kurzusának döntőjébe.

A Maltalingua Angol Iskola a StudyTravel Star Awards két díjátadójára is esélyesnek bizonyult 2022-ben. Az egy éven belüli kettős jelölés nagyon ritka, és szeretnénk köszönetet mondani minden korábbi diákunknak, aki időt szakított arra, hogy visszajelzést adjon a Maltlaingua-nak, mivel folyamatosan fenntartjuk és javítjuk szolgáltatásainkat és színvonalunkat.

 

 

 

ST Star Awards döntős 2020/2021
Angol nyelviskola Európában

Eaquals Malta

A Maltalingua-t a StudyTravel Star Awards beválasztotta a 2020/2021-es év döntőjébe az ST STAR English School Europe kategóriában.

Ez az első alkalom, hogy egy máltai iskolát kiválasztottak erre a díjra a díjátadó 2006-os indulása óta, és ez a jelölés elismeri, hogy a Maltalingua folyamatosan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtott az elmúlt 12 hónapban.

 

Kiválósági tanúsítvány 2019
ST Star Award 2022 Junior Course for Under 18s

A Maltalingua egyike azon kevés máltai angol nyelviskolának, amelyet Kiválósági Tanúsítvánnyal ismertek el.

A svájci székhelyű Education Stars cég által odaítélt elismerést a Maltalingua azért kapta, mert több mint 190 pozitív értékelést kapott több platformon, többek között a Facebookon és a Google-on, hogy csak néhányat említsünk.

 

 

Inspiráló ELT Szakmai Díj 2019

2019 Inspiring Teacher Award

A Maltalingua nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak a legképzettebb, legszenvedélyesebb és legjobb tanárokat alkalmazza. A tanárok közül sokan már évek óta nálunk dolgoznak. 2019 októberében e csapat egyik tagját, Jeremy Glass-t választották meg Málta leginspirálóbb ELT szakemberének. Az iparágon belül állították, hogy ez a tanár "rendkívül inspiráló és népszerű" és "igazi legenda az ELT iparágban", míg mások azt nyilatkozták, hogy "tapasztalatát és elkötelezettségét valóban el kell ismerni".

A jutalom átvételekor a megalázott Jeremy elismerően nyilatkozott kollégáiról és a csapatról, és elismerését fejezte ki, miközben mindenkit megnevettetett.

Jelölni erre a díjra jelentős teljesítmény, megnyerni pedig még inkább az. A Maltalingua nagyon büszke arra, hogy ilyen elkötelezett tanári és szakmai csapattal rendelkezik, és örül, hogy erőfeszítéseiket ilyen magas szinten elismerik. 

 

 

                                       A legjobb nyelviskola Máltán 2018Best Language School in Malta

A Maltalingua nagyon büszke arra, hogy 2018-ban Málta legjobb nyelviskolájának választották. 

Ezt a rangos díjat több ezer online értékelés áttekintése alapján ítélték oda több platformon keresztül. 

A Maltalingua 5 csillagból 4,7 csillaggal és kiemelkedő, 98,83%-os minőségi pontszámmal végzett a felmérés élén. 

Nagyon örülünk, hogy ilyen hihetetlen visszajelzéseket kaptunk minden diákunktól, és továbbra is javítani és fenntartani fogjuk színvonalunkat és szolgáltatásainkat. Köszönjük mindenkinek, aki online véleményt hagyott, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk a Maltalingua-ban!