Szabadidős tevékenységek

Aktív Tanulás, Programok és Szabadidő

A Máltai szigetek, melyek a Földközi-tenger szívében helyezkednek el, tökéletes környezetet kínálnak felejthetetlen élményekhez, melyek a nap, a tenger és a fürdőzés körül forognak. Iskolánkban olyan aktív tanulási programot alakítottunk ki, amely nemcsak ezeket az izgalmas tevékenységeket foglalja magában, hanem kulturális kirándulásokat és szórakoztató esteket is, biztosítva diákjaink számára egy sokoldalú és lebilincselő tapasztalatot.

A kaland elindításához köszöntő vacsorát szervezünk, amely az izgalmas hetek hangulatát teremti meg előre. Programunk magában foglalja a Comino-sziget és a lenyűgöző Kék-lagúna hajókirándulásait, ahol a diákok kristálytiszta vizekben merülhetnek el és elbűvölő környezetet csodálhatnak meg. Emellett a diákok szabadon látogathatják a kizárólagos Beach Clubunkat, ahol kikapcsolódhatnak, élvezhetik a napfényt és felejthetetlen emlékeket szerezhetnek az új barátaikkal.

A kalandvágyók számára különböző vízi sporttevékenységeket kínálunk, mint például kajakozás, evezés és búvárkodás. A Málta lenyűgöző vízalatti világának felfedezése csodálatos lehetőség a gazdag tengeri élet felfedezésére és felejthetetlen élmények szerzésére.

Az estéket még izgalmasabbá tesszük a junior bulik szervezésével, tele zenével, nevetéssel és szórakozással. A diákok szabadon szórakozhatnak, táncolhatnak és maradandó emlékeket teremthetnek barátaikkal. Ráadásul diákjainknak lehetőségük van részt venni a nagy várakozással várt éves Isle of MTV koncerten, ahol átélhetik a pezsgő zenei életet és élvezhetik a híres előadók fellépéseit.

A sportkedvelőknek szervezünk labdarúgó-, röplabda- és kincskereső versenyeket, és ösztönözzük a barátságos versenyzést és a csapatszellemet. A diákok megmutathatják képességeiket, részt vehetnek barátságos játékokban és emlékezetes pillanatokat teremthetnek az osztályterem falain kívül.

Az adrenalinszintet emelő élményekre vágyók számára izgalmas tevékenységeket kínálunk, mint például a "Banana" hajókirándulások, jet-ski, vízisí, kajakozás, szörfözés, kiteszörfözés és búvárkodás. Bár a motoros tevékenységek esetén felmerülhetnek további szolgáltatási és üzemanyagköltségek, alacsony árakat alkudtunk ki, hogy izgalmas és megfizethető élményt biztosítsunk. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezekhez az tevékenységekhez szükséges a szülői beleegyezés.

A Maltalingua-nál úgy véljük, hogy az angol nyelvtanulás meghaladja a tantermi kereteket. Ezért kínálunk szabadidős tevékenységeket is, hogy a legjobbat fedezhesse fel Máltán. Az idegenvezetővel ellátott túránk elviszi Önt Málta legnagyobb történelmi és kulturális nevezetességeihez, átélve a sziget meleg éghajlatát és lenyűgöző történeteit, legyen szó a Valletta óvárosának kószálásáról, a Mdina városában való barangolásról vagy a Three Cities titkainak felfedezéséről, minden lépés egy utazás Málta gazdag történelmébe.

Természetesen a Máltai látogatás nem lenne teljes a lenyűgöző partvonal nélkül. Elvisszük Önt a Golden Bay és a Paradise Bay partjára, ahol pihenhet, fürödhet a kristálytiszta vízben és él vezheti a mediterrán napfényt. Nyári hónapokban heti találkozókat is tartunk a Beach Clubunkban, hogy végtelen szórakozást és pihenést biztosítsunk.

Sporteseményeket szervezünk asztro pályánkon, ahol kosárlabda, foci és tenisz játékokhoz biztosítunk labdákat és ütőket. Szabadidős játékaink és kincskeresőink ösztönzik a barátságos versenyt, segítik az ismerkedést egy laza és vidám környezetben.

Tudatában vagyunk a szabadidő fontosságának, ezért egy délutánt vagy estét és egy teljes vasárnapot biztosítunk a 13 és 17 év közötti diákoknak. Addig is felfedezhetik az ószigetet barátaikkal vagy részt vehetnek olyan szabadidős tevékenységekben, amelyeket számukra szervezünk. Bátran kérjenek ajánlásokat, mert az itt a szigeten annyi szórakoztató dolog van tenni.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Máltán töltött ideje ne csak tanulságos legyen, hanem kalandokkal teli, kulturális felfedezésekkel és lehetőséggel a felejthetetlen emlékek létrehozására. Széleskörű tevékenységeink és kirándulásaink, valamint kiváló minőségű nyelvi oktatásunk egy olyan elmerülő és jutalmazó élményt nyújtanak, amely túlmutat a hagyományos nyelvtanuláson. Fedezze fel Málta szépségeit, köszöntsön új barátokat és nyissa meg a képességeit olyan környezetben, amely serkenti a növekedést és a felfedezést.


Aktivitás Program minta

 


Itt tekintheti meg korábbi programjainkat.