Junior angol nyelvoktatás Máltán

A Maltalingua modernebb nyelvoktatási módszereket alkalmaz, melyek a kommunikatív tanulási tevékenységek széles választékára összpontosítanak mind az osztályteremben, mind azon kívül.

A junior angol nyelvi tanfolyamunk kifejezetten a fiatal tanulók számára lett tervezve, és különböző korosztályokhoz és szintekhez igazodik az Európai Nyelvi Keretrendszer alapján. A kurzusaink betartják az Oktatási Minisztérium szabványait és az EFL (English as a Foreign Language) ellenőrző bizottság követelményeit is.

Az osztályteremben hetente 20 lecke (15 óra) van, hétfőtől péntekig, és a leckék főként a kommunikáció fejlesztésére összpontosítanak, a helyes nyelvtani használatra és a szókincs és a kiejtés fejlesztésére.

Az osztálytermen kívül, a tanulóprogramunk aktív tanulást ösztönöz, és lehetőséget ad az angol nyelv gyakorlására egy szórakoztató és informális angol nyelvű környezetben.

Az angol nyelv tanulására vonatkozó megközelítésünk szerint, minél aktívabban gyakorolják a tanulók a nyelvet, annál előbb fejleszthetik ki a kommunikációhoz szükséges készségeket és magabiztosságot. Ez a legjobban egy nemzetközi környezetben működik, ahol az angol nyelvet minden nap használják, és nemcsak az osztályok tanítási idejében.

Mielőtt a diákok megérkeznének, részt vesznek egy szintfelmérő teszten, és az ehhez megfelelő kurzusszintre kerülnek. A tanulókat rendszeresen figyelik és értékelik tanáraik, és a tanfolyam végén hivatalos iskolai bizonyítvánnyal jutalmazzák őket. Az iskolánk osztályzórendszerét a Common European Framework általános szintspecifikációira alapozzuk.

Az iskola biztosítja az összes oktatási anyagot, de azt kérjük a diákoktól, hogy hozzanak magukkal jegyzetfüzetet és írószereket.