Családi program - Gyerekek (8-12) & Tinédzserek (13-17)

A Maltalingua egy kivételes családi programot kínál, amely a húsvéti, nyári és őszi szünetekben a gyerek- és tinédzserprogramokkal egyidejűleg fut. Szeretettel várjuk a családokat, hogy csatlakozzanak hozzánk gyermekeikkel és vegyenek részt angol nyelvtanfolyamainkon Máltán, miközben élvezik a gyönyörű mediterrán környezetet. Családi programunk a felnőttek és gyermekeik igényeit helyezi előtérbe, így a családok együtt tanulhatnak, nyaralhatnak és ismerhetnek meg új kultúrákat.

Családi programunk minden nyelvi szintnek megfelelő angol nyelvtanfolyamokat kínál, az órákat hétfőtől péntekig tartjuk. A programot úgy terveztük, hogy strukturált oktatási élményt nyújtson, ugyanakkor lehetőséget adjon a családoknak Málta felfedezésére és tanórán kívüli tevékenységekben való részvételre is. A szülők és a felnőttek többféle tanfolyam közül választhatnak, míg a gyerekek a Kids and Teen programban vehetnek részt.

A nyelvtanfolyamokon kívül családi programunk átfogó programkínálatot kínál, amely a családok közötti kötődésre ösztönöz, miközben jól érzik magukat. Lazítson Málta gyönyörű strandjain, tegyen felejthetetlen hajókirándulásokat a Kék Lagúnához és a híres Comino szigetre, és élvezze Málta kultúráját, történelmét és gasztronómiáját. A családok olyan izgalmas vízi sportokban is részt vehetnek, mint a szörfözés, a paddle boarding és a vízisíelés, valamint élvezhetik a pihentető pillanatokat a medence mellett vagy sétálhatnak a városban.

A Maltalingua családi programja biztosítja, hogy a családok biztonságban és kényelemben érezzék magukat tartózkodásuk alatt, különböző, minden pénztárcának megfelelő szálláslehetőségeket kínálva, valamint tapasztalt személyzetet, amely minden felmerülő igényt kielégít. A szülők és a gyerekek együtt élhetik át a kellemes és ösztönző környezetet, miközben angolul tanulnak és olyan emlékeket szereznek, amelyek egy életre szólnak.

Bővebb információk: Junior árak, Felnőtt programFelnőtt árak