Szállás befogadócsaládnál

Máltai vendéglátásunk a meleg vendégszeretetről és a valódi kulturális elmélyülésről ismert.

Minden vendéglátóhelyünket gondosan választjuk ki, és a Maltalingua szállásadói rendszeresen látogatják, hogy kényelmes és luxus környezetet biztosítsanak diákjaink számára.

Málta azon kevés országok egyike a világon, ahol a szálláshelyeknek szigorú kormányzati előírásoknak és szabályozásoknak kell megfelelniük, biztosítva a minőséget és a turisztikai színvonalat.

Lakóotthonaink kényelmesen, az iskolák vagy kollégiumok közelében helyezkednek el, így biztosítva a kényelmet és a könnyű megközelíthetőséget diákjaink számára.

A diákokat változatos, ízletes házi készítésű ételek várják. A speciális étrendi igényeket figyelembe vesszük (kérjük, a foglaláskor tájékoztassa a Maltalingua-t, hogy biztosítsuk ezen igények teljesítését). Ezenkívül a diákok a legtöbb napra csomagolt ebédet kapnak, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsunk a programtervben.

A diákokat két-, három- és négy hálószobás apartmanokban helyezzük el, ami a bajtársiasság és a kulturális csere érzését kelti. Az ágyneműt biztosítjuk és hetente kimossuk, míg a diákokat arra kérjük, hogy hozzák magukkal a saját törölközőiket és strandtörülközőiket.

A szünetekben a diákok kulturális és sporttevékenységek teljes skáláján, valamint rendszeres esti szórakozáson vesznek részt. Ezek a tevékenységek lehetőséget adnak a diákoknak arra, hogy elmerüljenek a vibráló máltai kultúrában, interakcióba lépjenek osztálytársaikkal és maradandó emlékeket szerezzenek.

A családoknál töltött időnk túlmutat a szálláson; a diákok egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy egy máltai otthon részeként éljenek, és megtapasztalják a máltai mindennapi életet. Azok a családok, akik megnyitják otthonukat diákjaink előtt, nem csupán szállást biztosítanak, hanem meleg és barátságos környezetet teremtenek, ahol a diákok családtagnak érezhetik magukat.

A diákok a természetben gyakorolhatják angol nyelvtudásukat, megismerhetik a máltai szokásokat és hagyományokat, és mélyebben megérthetik a helyi életet. A Maltalingua-nál diákjaink biztonsága és jóléte kiemelten fontos.

Rendszeres kapcsolatot tartunk fenn szállásadóinkkal, biztosítva, hogy a diákok igényei teljesüljenek és támogatásban részesüljenek egész tartózkodásuk alatt.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy bármilyen problémával foglalkozzanak, vagy segítséget nyújtsanak, amikor csak szükséges, biztosítva a zökkenőmentes és kellemes élményt mind a diákok, mind az otthon bérlői számára.

A máltai vendéglátóhely kiválasztása egyedülálló és gazdag élményt nyújt, lehetőséget adva a diákoknak arra, hogy tartalmas kapcsolatokat építsenek ki, bővítsék kulturális horizontjukat és életre szóló emlékeket szerezzenek.

Gondosan kiválasztott házon belüli lakóink, valamint izgalmas tevékenységeink és magas színvonalú oktatásunk biztosítják, hogy a diákok Máltán töltött ideje ne csak tanulságos, hanem felejthetetlen is legyen.