Szállás befogadócsaládnál

A máltai befogadócsaládok közismertek vendégszeretetükről. Minden befogadócsaládunkat gondosan választunk ki és rendszeresen felkeresi őket a Maltalingua szállás felelőse. Emellett Málta egyike azon országoknak, ahol a befogadócsaládoknak, szigorú kormányzati szabályoknak és előírásoknak kell megfelelniük, ahogy elvárás az érvényes turisztikai engedély is.

Minden befogadócsalád közel található a nyelviskolához vagy a diákszálláshoz. A családi szállások mindennel felszereltek, egészséges és változatos házikosztot biztosítanak, speciális étrend esetén rendelés révén biztosítják az étkezést (a speciális étkezési igényekről még foglaláskor tájékoztatni kell a Maltalingua-t). A legtöbb napon csomagolt ebédet kapnak a tanulók, ami növeli számukra a szabadidős programokon való részvétel lehetőségét. A tanulók két-, három- vagy négyágyas szobában kerülnek elhelyezésre. Az ágynemű biztosított, ahogy az ágynemű heti cseréje is, ugyanakkor a diákoknak maguknak kell gondoskodniuk az otthoni és a strand törölközőről.

A befogadócsaládnál lakó tanulók a szabadidejükben a többi diákkal együtt részt vehetnek a minden kulturális és sportprogramon, ahogy a rendszeres esti összejöveteleken is.