Angol nyelvi program gyerekeknek (8-12)

Mindig kiemelt odafigyeléssel járunk el, amikor a legkisebbek érkeznek hozzánk a GYEREK programunkba (8-12 év). A gyerekek a programban részt vehetnek kísérő nélkül, vagy szüleikkel, a CSALÁDI program keretein belül.

A gyerekeket - minden nyelvi szinten - a húsvéti, tavaszi, nyári és őszi szünidő alatt (lásd dátumok)  fogadjuk. A gyerekek - hétfőtől péntekig - a nap felét töltik angol nyelvleckékkel. A tanmenet célja, hogy fejlessze az ifjú tanulók társalgási készségét és növelje az önbizalmukat. A tanáraink jellemzően a dialektikus megközelítésre fókuszálnak, egy vidám és bátorító környezetben.

A tantermen kívül az ifjú tanulókat bátorítjuk az angol nyelv gyakorlására és az angol nyelvű párbeszédekre. Ugyanakkor a Maltalingua többnyelvű támogatást nyújt, és ha szükséges, más nyelveken is tudunk segíteni.

A “nap és vidámság” szabadidős program keretében a napi tevékenységek széles választékát kínáljuk, melyek a gondos animátor csapatunk és a csoportvezetők által teljeskörűen felügyeltek.

Mint az EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) UK teljes jogúan akkreditált tagja és mint az EFL (English as a Foreign Language – Angol mint Idegen Nyelv) kormányzatilag kijelölt szerve, a Maltalingua mindenkor a legmagasabb színvonal megtartásán dolgozik.