Angol nyelvi program gyerekeknek (8-12)

Junior English Language School Malta

A Maltalingua-nál értékeljük annak fontosságát, hogy vendégszerető környezetet biztosítsunk legfiatalabb juniorképzésünk résztvevőinek a KIDS programban (8-12 évesek számára). Szeretettel várjuk a gyermekeket, hogy csatlakozzanak hozzánk egyedül vagy szüleikkel a Családi programunkban.

Fiatal tanulókat üdvözlünk az összes nyelvi szinten és angol nyelvi kurzusokat biztosítunk a juniorkorosztálynak a Húsvét, nyári és őszi szünetek idején. Hétfőtől péntekig a gyermekek részt vesznek fél napos angol tanfolyamokon, amelyek tananyaga a kommunikáció ösztönzésére és az önbizalom növelésére irányul. Tanáraink kommunikatív módszert alkalmaznak, amely részvételt, interakciót és aktív beszélgetést elősegíti pozitív környezetben. A tanár vezeti a diákokat a témák és az ötletek strukturált magyarázatában.

Legfiatalabb hallgatóinkat arra ösztönözzük, hogy a tanóra után gyakorolják és beszéljék az angol nyelvet, és többnyelvű segítséget kínálunk szükség szerint több nyelven is. A mi széles körű napi tevékenységi rendszerünk része a Sun and Fun programunknak, amelyet teljes mértékben szakosodott animátoraink és csoportvezetőink felügyelnek teljes körűen, éjjel-nappal.

A Maltalingua-nál minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a legfiatalabb hallgatóink otthonosan, biztonságban és elkötelezetten érezzék magukat időtöltésük során velünk.