Nyelviskolai szállás fiataloknak

A megfelelő szállástípus kiválasztása nagyon fontos szempontja egy sikeres utazásnak. A Maltalingua egyaránt kínál szállást diákszálláson és befogadócsaládnál.

A megfelelő szállás kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres utazás szempontjából, és megértjük, hogy minden diák igényei eltérőek.

Ezért kínálunk két nagyszerű lehetőséget: a Maltalingua junior rezidenciáján található, nagyon ajánlott diákszállásunkat és a gondosan kiválasztott, családoknál történő elhelyezést.

Junior rezidencia szállásunk a diákoknak szállodai jellegű kényelmet biztosít egy vibráló légkörben, rengeteg beltéri szórakozási lehetőséggel és sokféle szolgáltatással a beltéri és kültéri medencétől kezdve a teljesen felszerelt játékszobán át a közvetlenül szemben lévő természetvédelmi parkig, így nyugodtan pihenhetsz, hiszen tudhatod, hogy mindened megvan, ami a kényelmes és élvezetes tartózkodásodhoz szükséges.

A húsvétkor, nyáron és ősszel magánszemélyek számára elérhető diákszállásunk tökéletes azok számára, akik önállóbb életkörülményeket szeretnének, de mégis vágynak a közösség által irányított környezetre.

Az iskolai csoportokkal vagy családokkal utazók számára egész évben biztosítunk szállást, hogy bármilyen méretű társaságot el tudjunk szállásolni.

Ha személyesebb élményre vágysz, a családoknál történő elhelyezésünk lehetőséget kínál arra, hogy egy helyi családnál vagy valamelyik tanárunknál szállj meg, akik tárt karokkal fogadnak téged. A családoknál történő elhelyezéssel egy olyan otthont kapsz távol az otthonodtól, amely lehetővé teszi, hogy valóban elmerülj a helyi kultúrában és hagyományokban. Emellett élvezheted a házi készítésű ételek előnyeit, mindezt a vendéglátó családod útmutatásával és vendégszeretetével támogatva. Tehát akár világos, közösségi alapú diákszállást, akár egy barátságos otthont keresel, nálunk mindenre megtalálod a számításod.