Csoportvezetők

A helyben és külföldön toborzott csoportvezetőink segítenek a programok és események napi lebonyolításában. A csoportvezetők emellett felelősek a tanulók általános jó közérzetéért és közvetlen kapcsolatban állnak a szülőkkel és az iskolával. Bár az iskolán belül az angol nyelv használatát támogatjuk, ha szükséges, akkor csapatunk több különböző nyelven is képes segítséget nyújtani a diákoknak és a szülőknek. Minden tanuló egy adott csoportvezető alá tartozik, akit a tanulók közvetlenül elérhetnek a megadott mobilszámon. Csoportvezetőink a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetők telefonon.

A csoportvezetőink zömében a bentlakásos diákotthonban laknak és legalább egy közülük mindig jelen van a programokon és a kirándulásokon.Egy vagy két csoportvezető pedig a befogadócsaládoknál levő tanulókról gondoskodik; felhívják az újonnan érkezőket és meglátogatják a befogadó családokat, ha ez szükséges.

A csoportvezetőket nagy gondossággal választjuk ki, különös tekintettel a tanítási és utazási tapasztalataikra, emellett elvárás, hogy rendelkezzenek korábbi, kiskorúak ellátásához kapcsolódó tapasztalattal. Emellett képzett elsősegélynyújtók is segítik a munkánkat. Ismerjék meg néhány csoportvezetőnket:

Group leader Carina

Carina Boehm:
Bentlakó vezető-csoportvezető

Helló, a nevem Carina, és a németországi Bonnból származom. 23 éves vagyok és angolul és földrajzot tanulok, hogy tanár lehessek német vagy nemzetközi iskolákban.

Szabadidőmben nagyon szeretem az irodalmat, az úszást, a táncot vagy a barátokkal való találkozást. Ezen kívül csoportvezetőként dolgozom egy helyi közösségi szervezetnél, ahol németországi kirándulásokat vagy más tevékenységeket tervezek és bonyolítok le a gyerekekkel.

Nagyon várom már, hogy együtt tölthessük a nyarat Máltán!

Group leader Alejandro

Alejandro Celdran Rodriguez:
Bentlakó helyettes-csoportvezető

Üdvözlök mindenkit, először is köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a bemutatkozásra. A nevem Alejandro, Spanyolországból származom. A granadai egyetemen végeztem.

Érdeklődési köröm a sport, az olvasás, az utazás, vagy mások segítése... A személyiségemre rátérve, erősségeim a pozitív hozzáállásom, a kemény munka, a kommunikációs készség, és tehetséges vagyok a helyzetekhez való alkalmazkodásban és a kompromisszumok megkötésében. Rövid távú célom, hogy az Önök társaságában legyek, hosszú távú célom pedig, hogy főállású testnevelő tanár legyek.

Ez minden rólam, köszönöm. Remélem, hogy hamarosan találkozunk.

Group leader Diane

Diane Du Peloux:
Bentlakó csoportvezető

Alig várom, hogy az egyik vezetőjük legyek és találkozzunk ezen a nyáron!!! Ez egy csodálatos élmény lesz számunkra! Franciaországból származom, de jelenleg Kaliforniában tanulok kommunikáció és produkció szakon.

Imádok utazni és olyan külföldi emberekkel találkozni, mint ti. Nagyon nyitott és barátságos vagyok, úgyhogy bármikor jöhetsz hozzám beszélgetni. Én is tanultam angolul Máltán néhány éve, szóval voltam már a helyedben.

Nos, srácok, várom, hogy üdvözöljelek benneteket, és mindent megteszek, hogy felejthetetlen élményt szerezzetek Máltán!

Group leader Liyang

Liyang Zhao:
Bentlakó csoportvezető

Sziasztok, a nevem Liyang, és nagyon várom már, hogy találkozzunk ezen a nyáron.

20 éves vagyok és a Bonni Egyetemen tanulok angolul, biológiát és pedagógiát. A két dolog, amit a legjobban szeretek, az az utazás és a világ minden tájáról érkező emberekkel való találkozás. Hobbim az úszás, a tánc és a rajzolás. Számos szakmai gyakorlatnak és munkának köszönhetően sok tapasztalattal rendelkezem a gyerekekkel való foglalkozásban. Szóval ha bármi gondja vagy kérdése van, kérem ne habozzon kérdezni.

Ígérem, hogy felejthetetlen, szórakozással teli időnk lesz!

Group leader Miro

Miro Tahchiev:
Csoportvezető

Sziasztok! Bolgár orvostanhallgató vagyok, aki itt Máltán nőtt fel és tanult meg angolul.

Szeretem a futást, a fitnesz, a tudományokat és a filmeket. Kalandvágyó és társaságkedvelő ember vagyok, aki szeret túrázni, kempingezni, és általában csak jól érezni magát a tengerparton, egy buliban, és bárhol a kettő között.

Nagyon várom már, hogy találkozzak veletek ezen a nyáron, és együtt töltsünk el egy remek időt.

Group leader Nadia

Nadia Grixti:
Csoportvezető

Szia! Nadia vagyok, 19 éves, és Málta az a sziget, amelyet otthonomnak hívok.

Szeretek nyelveket tanulni, utazni és a világ minden tájáról származó emberekkel találkozni. A tudás, amit megosztanak velem, számomra több mint felbecsülhetetlen, és ezért döntöttem úgy, hogy a Maltalingua-t választom, mint bármi mást, amit ezen a nyáron csinálhattam volna.

Alig várom, hogy találkozzak veletek és megmutassam nektek ezeket a gyönyörű szigeteket.

Group leader Justine

Justine Borg Bonaci:
Csoportvezető

Üdv mindenkinek. A nevem Justine, és erről a kis, de gyönyörű szigetről, Máltáról származom. Húsz éves vagyok, és jelenleg a máltai egyetemen tanulok szociális munkát. Ezen a nyáron én leszek az egyik csoportvezetőtök, aki gondoskodik arról, hogy mindannyian a lehető legjobban érezzétek magatokat!

Energikus, kifelé forduló, kalandvágyó ember vagyok, tele lelkesedéssel és izgalommal, hogy biztos legyek benne, hogy mindannyian jól fogjátok érezni magatokat itt velünk. Nagyon várom már, hogy találkozzunk mindannyiótokkal és jól érezzük magunkat együtt. Hamarosan találkozunk! :D

Maltalingua group leaders

Szeretnél csoportvezető lenni?
www.maltalingua.com/jobs/