Csoportvezetők

A helyben és külföldön toborzott csoportvezetőink segítenek a programok és események napi lebonyolításában. A csoportvezetők emellett felelősek a tanulók általános jó közérzetéért és közvetlen kapcsolatban állnak a szülőkkel és az iskolával. Bár az iskolán belül az angol nyelv használatát támogatjuk, ha szükséges, akkor csapatunk több különböző nyelven is képes segítséget nyújtani a diákoknak és a szülőknek. Minden tanuló egy adott csoportvezető alá tartozik, akit a tanulók közvetlenül elérhetnek a megadott mobilszámon. Csoportvezetőink a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetők telefonon.

A csoportvezetőink zömében a bentlakásos diákotthonban laknak és legalább egy közülük mindig jelen van a programokon és a kirándulásokon.Egy vagy két csoportvezető pedig a befogadócsaládoknál levő tanulókról gondoskodik; felhívják az újonnan érkezőket és meglátogatják a befogadó családokat, ha ez szükséges.

A csoportvezetőket nagy gondossággal választjuk ki, különös tekintettel a tanítási és utazási tapasztalataikra, emellett elvárás, hogy rendelkezzenek korábbi, kiskorúak ellátásához kapcsolódó tapasztalattal. Emellett képzett elsősegélynyújtók is segítik a munkánkat. Ismerjék meg néhány csoportvezetőnket:

Group leader Carina

Carina Boehm:
Bentlakó vezető-csoportvezető

Hello,
engem Carinának hívnak és Németországban, Bonnban születtem. 23 éves vagyok, és angol nyelvet és földrajzot tanulok, hogy később tanárként helyezkedhessek el Németországban vagy külföldön.

A szabadidőmben szeretek olvasni, úszni, táncolni és találkozni a barátaimmal. Ezenkívül csoportvezetőként dolgozom egy helyi közösségi szervezetnél, ahol németországi kirándulásokat és más gyerekprogramokat szervezek és bonyolítok le.

Már nagyon várom, hogy ezt a nyarat veletek tölthessem Máltán!

Group leader Alejandro

Alejandro Celdran Rodriguez:
Bentlakó helyettes-csoportvezető

Hello Mindenki!
Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy bemutatkozhatok. Az én nevem Alejandro, Spanyolországból jöttem, és a Granadai Egyetemen végeztem.

Az érdeklődési körömbe tartozik a sport, az olvasás, az utazás és a mások segítése. Személyiségemet erősen jellemzi a pozitív attitűd. Emellett szorgalmas és kompromisszumképes vagyok. Jól megértettem magam másokkal valamint könnyen alkalmazkodom a kulönböző helyzetekhez.

Group leader Diane

Diane Du Peloux:
Bentlakó csoportvezető

Nagyon várom, hogy egyike lehessek a Maltalingua csoportvezetőinek és találkozhassunk ezen a nyáron! Ez egy fantasztikus élmény lesz mindannyiunknak! Franciaországban születtem, de jelenleg kommunikációt és műsorkészítést tanulok Kaliforniában.

Imádok utazni és külföldi emberekkel – mint ti - találkozni. Pár évvel ezelőtt én is tanultam angolt Máltán, úgyhogy igazán tudom, milyen ez.

Nagyon várom, hogy fogadhassalak titeket és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy Málta felejthetetlen élmény legyen a számotokra!

Group leader Liyang

Liyang Zhao:
Bentlakó csoportvezető

Sziasztok,
engem Liyangnak hívnak és nagyon várom, hogy találkozhassunk ezen a nyáron.

Én 20 éves vagyok, angol nyelvet, biológiát és nevelést tanulok a bonni egyetemen, Németországban. A hobbim az úszás, a tánc és a rajzolás. Sokat dolgoztam gyerekekkel, különböző gyakornoki pozíciók és munkák kapcsán, így ha bármiben a segítségedre lehetek, ne habozz, fordulj hozzám bizalommal.

Ígérem, felejthetetlen időt fogunk együtt tölteni, tele szórakozással!

Group leader Miro

Miro Tahchiev:
Csoportvezető

Hello Mindenki,
Én egy bolgár orvostanhallgató vagyok, aki Máltán nőtt fel és tanult angolul.

Rajongok a futásért, a fitneszért, a tudományokért és a filmekért. Kalandvágyó és társaságkedvelő ember vagyok, aki ugyanannyira szeret kirándulni és kempingezni, amennyire strandolni vagy bulizni, vagy bármi mást, aminek köze van ezekhez a dolgokhoz.

Nagyon, nagyon várom, hogy találkozzunk ezen a nyáron, és remélem sok közös élménnyel leszünk gazdagabbak.

Group leader Nadia

Nadia Grixti:
Csoportvezető

Sziasztok, én Nadia vagyok, 19 éves, és Málta az otthonom.

Imádok nyelveket tanulni, utazni, új emberekkel találkozni, a világ minden szegletéből. A tudás, amit megosztanak velem, úgy gondolom, hogy megfizethetetlen, ezért döntöttem úgy, a Maltalingua-nál töltöm ezt a nyarat.

Alig várom, hogy találkozzunk és megmutathassam nektek ezt a gyönyörű szigetet.

Group leader Justine

Justine Borg Bonaci:
Csoportvezető

Hello Mindneki!
Én Justine vagyok és Málta apró, de gyönyörű szigetéről származom. Húsz éves vagyok és jelenleg szociális munkásnak tanulok a máltai egyetemen. Egyike leszek a csoportvezetőiteknek ezen a nyáron, és ha rajtam múlik, mindenkinek annyi élményben lesz része, amennyi csak lehetséges!

Én egy energikus, társaságkedvelő, kalandvágyó valaki vagyok, tele lelkesedéssel és izgalommal, hogy biztosan jól érezzétek majd magatokat nálunk. Nagyon várom, hogy találkozhassunk, akárcsak a közösen töltött időt.

Remélem hamarosan találkozunk! :D

Maltalingua group leaders

Szeretne csoportvezető lenni?
www.maltalingua.com/jobs/