Nyári nyelvtábor

Az ifjúsági diákjaink júliusban és augusztusban a Málta északi partján található, vibráló és pezsgő városában, a Szent Pál-öbölben található nyári kampuszunkban tanulnak és élnek.

A modern, jól felszerelt iskola, ahol a nyári iskola zajlik, tágas, jól megvilágított osztálytermekkel van felszerelve, interaktív fehér táblákkal, teljes légkondicionálással és saját fürdőszobákkal. Az iskola egy nyugodt lakóövezetben található a Szent Pál-öbölben, nem messze a város gyönyörű sétányától és a közeli boltoktól, éttermektől és kávézóktól.

A Maltalingua Junior School közelsége a diákszálláshelyhez - mindössze nyolc percre - az egyik legnagyobb előnye. A lehetőség, hogy gyorsan átöltözzön, pihenjen és frissüljön fel, nagyon kényelmes a diákok számára az aktivitások közötti szállásukon való visszatéréshez. A diákoknak lehetőségük van teljes mértékben részt venni az összes ajánlott tevékenységben és kirándulásban, anélkül, hogy aggódnának a hosszú utazási idő miatt vagy hogy egész nap magukkal kellene vinniük a csomagjaikat, így a diákok kihasználhatják időt Máltán.

A nyüzsgő sétány és a strandklubok rövid távolságra vannak az iskolától, amely Szent Pál-öböl szívében található. A diákok fürödhetnek a tiszta Földközi-tengerben, vagy hűvös fagylaltot fogyaszthatnak az egyik közeli kávézóban. A diákok, akiknek van szabadidejük, felfedezhetik a környék sok boltját, éttermét és szórakozási lehetőséget.

Az Szent Pál-öböl ideális helyen található Málta felfedezéséhez. Könnyű hozzáférés a fővárosnak, Vallettának és közel van a Mdina és más ókori helyszínekhez. A diákoknak lehetőségük van felfedezni Melliehát, egy bájos falut Málta idilli északi részén, ahol saját strandklubunk van vízi sportolási lehetőségekkel, a nyugati part homokos aranyló strandjai pedig könnyen elérhetőek.

Örömmel állítjuk, hogy nyári iskolánk Szent Pál-öbölben található, és biztosak vagyunk abban, hogy a diákok és a szülők értékelni fogják a helyet és a sok tevékenységet és lehetőséget, amely rendelkezésre áll a környéken.