Nyári nyelvtábor

Júliusban és augusztusban, a fiatal tanulóink a St. Julian’s-ben található nyári iskolánkban tanulnak. A nyári iskola 20 nagy és levegős tanteremmel, egy változatosan felszerelt tornaudvarral és egy felvonóval rendelkezik. A nyári iskola épülete St. Julian’s egy csendes lakónegyedében található, csak pár percnyire a Spinola-öböltől, és csak egy rövid sétára a felnőtt nyelviskolától. St. George’s Bay és a gyönyörű Sliema sétány csábítja a diákokat úszásra és napozásra vagy egy jégkrémre valamelyik környékbeli beach clubban.

St. Julian’s városa nagyon népszerű, és a sziget közepén található, aminek köszönhetően csak egy rövid buszútra fekszik Málta fővárosától, Vallettától. Más történelmi helyszínek, mint Mdina, szintén könnyen elérhetőek, és a sziget nyugati felén található homokos strandok is csupán egy rövid autóútra találhatóak. A diákok emellett ellátogathatnak az idilli Észak-Máltán fekvő Melliehaba, ahol a nyelviskola saját beach clubbal rendelkezik, számos vízi sport lehetőséggel.

Nagyon szerencsések vagyunk a nyári iskolánk helyszínével, és teljesen biztosak vagyunk benne, hogy a diákok és szüleik ugyanígy fognak vélekedni.