Diákszálló

Pihentető és kellemes időtöltést keres máltai tartózkodása alatt?

Akkor ne keressen tovább, mint a lenyűgöző diákszállásunk, amely a festői St Paul's Bay területén található, csak egy kőhajításnyira a csillogó Földközi-tenger és a lenyűgöző Kennedy Grove Park természetvédelmi területre néző.

Nyári iskolánk és fő junior iskolánk mindössze nyolc perc sétára van egymástól, így minden, amire szükséged van, a rendelkezésedre áll.

A szálloda részeként diákszállásunk számos magas színvonalú szolgáltatást kínál, hogy a lehető legélvezetesebbé tegye a tartózkodását.

Lazítson a fedett-kültéri medencében, vagy pihenjen és áztassa magát a tetőtéri pezsgőfürdőben. A medence melletti nagyképernyőn gyakran vetítenek angol filmeket, ami tökéletes lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra egy hosszú nap után. Diákszállásunkon egy olcsó alapbolt és kávézó található a fő étkezőben, amely tökéletes egy gyors harapásra vagy italra útközben.

A további szórakozásra vágyók számára egyedülálló létesítményünk ingyenes Wi-Fi-t, XBOX-ot, asztali focit, társasjátékokat, biliárdot, filmeket és karaoke-esteket kínál. Diák társalgónkban mindig van valami!

A diákok nemek szerint vannak kategorizálva, és háromágyas vagy négyágyas szobákban laknak a kollégium egy adott emeletén. Az ágyneműt hetente egyszer cseréljük, a törölközőket pedig naponta. Sajnos strandtörülközőt nem biztosítunk. Ami az étkezést illeti, finom ételek széles választékát kínáljuk, és többféle csomagolt ebédlehetőséget is kínálunk. Csapatunk kérésre speciális diétás igényeket is szívesen teljesít térítésmentesen.

Az ételeket többfogásos büfé formájában szolgáljuk fel, és többféle csomagolt ebéd közül választhat. Különleges étrendi igényeket kérésre díjmentesen biztosítunk.

A diákoknak a kollégiummal szomszédos természetvédelmi park és a minden időjárási körülmények között működő futballpálya áll a rendelkezésükre, ahol festői környezetben olyan kiegészítő tevékenységeket szerveznek, mint a futballbajnokságok és a kincskeresés.

A lakóhelyi képviselőink, csoportvezetőink és szórakoztató csapatunk naponta szervez partikat, játékokat és szabadidős szórakozást.

Gondoskodunk arról, hogy a tanulók kor, nem és nemzetiség szerint legyenek elhelyezve. A hálószobák jól felszereltek, kényelmes ágyakkal, széffel, szekrényekkel, tanulóasztalokkal, műholdas TV-vel, telefonnal, hajszárítóval és erkéllyel. Minden szoba légkondicionált és saját fürdőszobával rendelkezik.

Rezidenciánk a hét 7 napján éjjel-nappal személyzettel van ellátva. A további biztonság érdekében kijárási tilalom van érvényben, amely a diák életkorától függően változik.