Diákszálló

A Maltalingua diákszállása Bugibbában található, egy rövid sétára a tengerparttól, kilátással a Kennedy Grove Nemzeti Parkra. Mind a nyári iskola, mind a fő iskolaépület a szállástól 15 percre található.

A diákszállás részét képezi egy hotelnek, ami magában foglal egy belső és egy külső medencét, és egy jacuzzit a tetőteraszon. A medence melletti kivetítőn rendszeresen vetítenek angol nyelvű filmeket. A szálloda lobbijában kávézó és kisbolt is található, ahol kedvező áron, az alap élelmiszerek is beszerezhetőek.

A tanulók használhatják a nyelviskola exkluzív szórakoztató központját, ahol Playstation, XBOX, Nintendo Wii, csocsó asztal, biliárd asztal és társasjátékok várják őket, emellett filmvetítéseket és karaoke esteket is szervezünk.

A diákszálláson a fiú és lány tanulók külön szobákban - három- vagy négyágyas - és külön emeleten kerülnek elszállásolásra. Az ágyneműt hetente kétszer cserélik, a törölközőket – igény szerint –, akár naponta. A strandtörölközőről a tanulóknak maguknak kell gondoskodniuk.

Több fogásos svédasztalos egész napi étkezés biztosított a szálloda éttermeben, és alkalmanként csomagolt ebédet is adunk, bizonyos iskola utáni programokhoz. A speciális étkezési igényeknek megfelelő étrendet kérésre -  felár nélkül - biztosítjuk.

Emellett a diákszálló lakóinak szabad bejárása van a nemzeti parkba és a minden időjárási körülmény között használható focipályára, ahol további programokat szervezünk – házi labdarúgó bajnokságot, kincsvadászatot – a festői környezetben.

A nyelviskola bentlakó képviselői, a csoportvezetők és a szabadidős csapat, naponta szerveznek összejöveteleket, közös játékokat és szabadidős programokat.

Az ellátás a tanulók kora, neme és nemzetisége figyelembevételével történik. A hálószobák kényelmes ágyakkal, széffel, ruhásszekrénnyel, tanuló asztalokkal, kábel TV-vel, telefonnal, hajszárítóval és erkéllyel felszereltek. Minden szoba rendelkezik légkondicionálóval és saját fürdőszobával.

A diákszállón a hét minden napján, a nap 24 órájában található személyzet. További biztonsági intézkedésként a diákoknak egy megadott időre – amely a diákok életkorának figyelembevételével történik – vissza kell érkezniük a szállásra. Minden érkező diáktól 50 euró letétet kérünk, melyet – ha a tartózkodás ideje alatt károkozás nem történik – távozáskor visszatérítünk.