Junior Angol Nyelviskola Máltán

A TINI programunk a 13-17 év közötti korosztály igényeihez igazodik. Minden nyelvi szinten fogadunk fiatalokat a húsvéti, a tavaszi, a nyári és az őszi szünidőben (ld. dátumok). A tanórák napi 3 óra (4x45 perc) modern tanítási gyakorlatot követő oktatásból állnak, hétfőtől péntekig, minden nap. Tanáraink nagy hangsúlyt fektetnek az angol nyelvű kommunikáció fejlesztésére, akárcsak a minden napi nyelvhasználathoz kapcsolódó magabiztosság növelésére.

A tantermen kívül, a Maltalingua egy csomó izgalmas programot és kirándulást kínál, melyek mindegyike illeszkedik az Aktív Nyelvtanulás (ALL - Active Language Learning) koncepcióba.

Júliusban és augusztusban a TINIK a főépülettől rövid sétára található nyári iskolában tanulnak. Az egyéb szünidei tanfolyamokon a TINIK a St. Julian’s-ben található iskolaépület ifjúsági szárnyában tanulnak. Bár nem vonjuk össze az ifjúsági és a felnőtt angol nyelvoktatást, a helyszínek közelsége nagyon kényelmes a CSALÁDI PROGRAMUNK szempontjából.

Mint az EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) UK teljes jogúan akkreditált tagja és mint az EFL (English as a Foreign Language – Angol mint Idegen Nyelv) kormányzatilag kijelölt szerve, a Maltalingua mindenkor a legmagasabb elvárások megtartásán dolgozik.

A TINIK-nek 24 órás felügyeletet és támogatást biztosítunk egy vidám és biztonságos környezetben.