Junior Angol Nyelviskola Máltán

Junior Angol Nyelviskola Málta

A Maltalingua TEEN programja az Húsvéti, nyári és őszi szünetben elérhető és a 13 és 17 év közötti tizenéveseknek szól. A program magában foglalja a heti öt nap, hétfőtől péntekig tartó három órás angol órákat, melyeket a National Geographic Learning által támogatnak és a diákok angol kommunikációs készségeit, valamint gyakorlati felhasználási képességüket erősítik. Bármilyen nyelvi szinten is áll az adott diák, képes tanáraink olyan érdekes és vonzó tanulási környezetet teremteni, amely az egyéni igényeknek is megfelel.

A Maltalingua széles körű szórakoztató szabadidős aktivitásokat és kirándulásokat kínál, amelyek az Aktív Nyelvtanulás (ALL) koncepciójához kapcsolódnak. A TEEN-eknek azonban július és augusztus hónapokban a nyári iskolánk kihelyezett egységébe kell járniuk, amely közel van a Juniior-helyünkhöz. A TEEN-ek modern, kényelmes és teljesen felszerelt iskolában vehetnek részt St. Paul 's Bay-ben. A helyszínek közelsége kényelmes a Családi programunkon résztvevő családok számára.

Mint alapító tagja az EAQUALS-nek (Egyesült Királyság) és az EFL kormányzati megbízott testületének, a Maltalingua azon dolgozik, hogy a legmagasabb színvonalat tartsa fenn. A TEEN-eknek egy szórakoztató és biztonságos környezetben, 24/7-ben ellátást és támogatást biztosítunk, hogy az eltöltött idő mindkét számukra hasznos és élvezetes legyen.