A Maltalingua csapata

Susanne Whalley - School PrincipalSusanne Whalley
Iskolaigazgató

Hello, engem Susanne-nak hívnak és én vagyok a Maltalingua nyelviskola igazgatója. 2015 óta dolgozom a Maltalingua-val, de így is látom, hogy ez az iskola más, mint a többi a szigeten.

Eredetileg az Egyesült Királyságból származom, banki szakmai múlttal a hátam mögött, ám úgy döntöttem, hogy átteszem a székhelyem valahova, ahol mindig süt a nap, és teljesen megváltoztatom az életemet. 2001-ben költöztem Máltára és kezdtem bele az új karrierembe az EFL (English as a Foreign Language – Angol mint Idegennyelv) oktatásban, ahol ráleltem a tanítás örömére, ami mind a mai napig tart.

A szabadidőmben szeretek sétálni, utazni és zenét hallgatni. Nagyon várom, hogy a Maltalingua-ban üdvözölhessem. 

 

Michael PorrittMichael Porritt:
Tanulmányi Vezető

Sziasztok! A nevem Michael és a Tanulmányi Vezető vagyok. 2017 decemberében csatlakoztam a Maltalinguahoz.

Nagyon jó hétről hétre új diákokkal megismerkedni és látni a fejlődésüket az angol nyelvtanulásban. Mielőtt Máltára jöttem, Angliában, Bulgáriában, Olaszországban, Lengyelországban es Vietnámban tanítottam. Imádom, hogy segíthetek másoknak élerni az álmaikat – akkor is ha a Föld korbejárásáról van szó, akkor is ha angol nyelvű egyetemekre akarnak felvételizni, vagy bármi is legyen, amit az angol nyelv segítségével szeretnének elérni.

Szabadidőmben szeretek olvasni, focizni es jogázni. Nagyom várom, hogy találkozhassunk az iskolában!

   

JulianJulian Micallef
Diákjólléti Felelős

Hello, engem Julian Micallefnek hívnak és én vagyok a diákjólléti felelős a Maltalingua nyelviskolában. A fő feladatom az iskolában az, hogy a diákok jó közérzetéről gondoskodjak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott vagyok, segítek és válaszolok, a legjobb tudásom szerint. A feladataim közé tartozik a felnőtt szabadidős tevékenységek irányítása és a diák apartmanok kezelése.

Máltai vagyok és imádom ezt a kicsi szigetet. Máltaiként megvan az az előnyöm, hogy tudom, hogy mit ajánljak a tanulóinknak, legyen szó történelmi látnivalókról, egy gozói kirándulásról vagy a legjobb party-król a szigeten!

Vendéglátás és Turizmus szakon végeztem, és az elmúlt hét évben megfizethetetlen munkatapasztalatra tettem szert a turizmusban és különböző nyelviskolákban dolgozva.

Nagyon tevékeny valaki vagyok, mindig van valami dolgom, és ez az attitűd a munkámban is segít. Imádok sportolni és fittnek lenni. Cross liftingezem, és azt gondolom, hogy ha az ember rákényszeríteni magát valamilyen sportra, az nem csak fizikailag tesz jót, de önfegyelmet is ad, ami az élet más területén is kamatoztathatunk.

 

EvelynEvelyn Kostner
Senior iktató

Sziasztok, Evelyn vagyok és, mint diák iktató dolgozok a MAltalinguánál 2013 óta. Észak-Olaszországból, az osztrák határ mellől származom. Kétnyelvű környezetben nőttem fel, ami nagy előny a munkám szempontjából. Éltem és dolgoztam Olaszországban, Dublinban, jelenleg pedig Máltán.

Közel 20 éve dolgozom a turizmusban, leginkább a hoteliparban, de még mindig örülök, ha teljesíthetem a tanulók kéréseit vagy intézhetem a foglalásukat. Szeretem a népek kavalkádját, és nagyon szeretem az iskola barátságos, családias légkörét. Imádom, hogy Málta annyi mindent kínál: lenyűgöző strandokat, kellemes időjárást és történelmi látnivalókat.

Szabadidőm nagyrészét gyönyörű kisfiammal töltöm, emellett szeretek úszni, biciklizni és társaságba járni, és nagy szenvedélyem az utazás, más kultúrák és életmódok megismerése. Nagyon várom, hogy mindannyiótokat egy nagy mosollyal köszönthessem. :)