A Maltalingua csapata

Tania AssuncaoTania Assuncao
Iskolaigazgató

Üdvözlöm, a nevem Tania, és én vagyok az iskolaigazgató itt a Maltalingua iskolában. 2018 februárjában csatlakoztam a Maltalinguához, és ez egy nagyszerű élmény volt! A csapat hihetetlenül barátságos és profi, a diákok pedig kedvesek.

A szünetekben megtalálsz a recepciónál, hogy válaszoljak minden kérdésedre a tanfolyammal és az itt a Maltalingua-ban szerzett tapasztalataiddal kapcsolatban. Portugál vagyok, de éltem már különböző országokban, nevezetesen Portugáliában, Angliában, Máltán és Mozambikban, és beszélek angolul, portugálul és spanyolul. 15 éve dolgozom az oktatási ágazatban, és mind a tanítás, mind az akadémiai menedzsment területén van tapasztalatom.

Nagyon élvezem a munkámat, és a mottó szerint élek: "Találj valamit, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell majd egy napot sem dolgoznod". Alig várom, hogy találkozzunk itt a Maltalingua-nál!

 

Tania AssuncaoKirstie Attard
Tanulmányi igazgatóhelyettes - MA romantikus és viktoriánus irodalomtudományok, BA (Hons) angol, TEFL

Sziasztok! A nevem Kirstie és én vagyok a tanulmányi igazgatóhelyettes itt a Maltalingua-nál :) 

2015 óta dolgozom a Maltalingua-nál, és imádom. Mind a személyzet, mind a diákok csodálatos hellyé teszik az iskolát a munkához és a tanuláshoz. Szeretek új embereket megismerni különböző kultúrákból és minden korosztályt tanítani. Célom, hogy a diákok számára szórakoztatóvá és érdekessé tegyem ezt az élményt, és mindig kész vagyok segíteni és válaszolni a diákok kérdéseire. Amikor tanítok, arra törekszem, hogy az óráim a lehető legszórakoztatóbbak és legérdekesebbek legyenek, és igyekszem olyan nyugodt környezetet fenntartani, amelyben a diákok jól érzik magukat.

Az angol nyelv a szenvedélyem, és ezt bizonyítja a romantikus és viktoriánus angol irodalomtudományok mesterszakos diplomám is. Imádok olvasni, és mindig egy könyvvel a kezemben lehet megtalálni. Két fantasy-regényt is kiadtam saját magamnak "Penelope Read" álnéven. Szeretem a zenét, a színházat és a gyönyörű szigetet, ahonnan származom.

 

JulianJulian Micallef
Műveleti menedzser

Üdvözlöm, a nevem Julian Micallef, és én vagyok a Maltalingua Nyelviskola üzemeltetési vezetője. Az iskolában a fő feladatom a diákjaink jóléte, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobban válaszolok és segítek neked. Feladataim közé tartozik a felnőtt diákjaink szabadidős programjának vezetése és a diáklakások kezelése.

Máltai vagyok és imádom ezt a kis szigetet. Máltai létemnek köszönhetően tudom, hogy mit ajánlhatok diákjainknak, legyen szó történelmi helyekről, egynapos kirándulásokról Gozóra vagy a sziget legjobb bulijairól!

Vendéglátás és turizmus menedzsment szakon végeztem, és az elmúlt hét évben felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztem a turizmusban és különböző nyelviskolákban.

Nagyon aktív ember vagyok, és mindig mozgásban vagyok, ami szintén segít a munkámban. Szeretek sportolni és fitten tartani magam. Cross-liftinget űzök, és úgy vélem, hogy bármilyen sportban való erőltetés nemcsak jót tesz az embernek, hanem hasznos az élethez való erős önfegyelmező hozzáállás fenntartásában is.

 

AniaAnia Zachara Yorulmaz
Vezető anyakönyvvezető

Helló! A nevem Ania, és én vagyok a Maltalingua Angol Iskola vezető regisztrátora. Csapatommal együtt irányítom a Maltalingua iskolában tanulni kívánó diákok regisztrációs folyamatát. Általában én vagyok az első személy, akivel beszélni fogsz, ha érdekel a csodálatos iskolánkban való tanulás, és alig várom, hogy segíthessek!

Én és a csapatom együtt több mint 10 különböző nyelven beszélünk, mindig itt vagyunk, hogy segítsünk neked, és válaszoljunk minden kérdésedre a Maltalingua előtt, alatt vagy után, amikor itt tanulsz!

Eredetileg Lengyelországból származom, de 2019-ben Málta lett az új otthonom. Előtte au pairként dolgoztam Olaszországban, miközben a Padovai Egyetemen végeztem a kommunikáció szakon.

Szabadidőmben szeretek futni, hogy fitt maradjak, és imádok étteremben enni! Szerencsére Máltán rengeteg fantasztikus étterem közül választhatok!