A Maltalingua csapata

Susanne Whalley - School PrincipalSusanne Whalley
Iskolaigazgató

Hello, engem Susanne-nak hívnak és én vagyok a Maltalingua nyelviskola igazgatója. 2015 óta dolgozom a Maltalingua-val, de így is látom, hogy ez az iskola más, mint a többi a szigeten.

Eredetileg az Egyesült Királyságból származom, banki szakmai múlttal a hátam mögött, ám úgy döntöttem, hogy átteszem a székhelyem valahova, ahol mindig süt a nap, és teljesen megváltoztatom az életemet. 2001-ben költöztem Máltára és kezdtem bele az új karrierembe az EFL (English as a Foreign Language – Angol mint Idegennyelv) oktatásban, ahol ráleltem a tanítás örömére, ami mind a mai napig tart.

A szabadidőmben szeretek sétálni, utazni és zenét hallgatni. Nagyon várom, hogy a Maltalingua-ban üdvözölhessem. 

 

Michael PorrittMichael Porritt:
Tanulmányi Vezető

Sziasztok! A nevem Michael és a Tanulmányi Vezető vagyok. 2017 decemberében csatlakoztam a Maltalinguahoz.

Nagyon jó hétről hétre új diákokkal megismerkedni és látni a fejlődésüket az angol nyelvtanulásban. Mielőtt Máltára jöttem, Angliában, Bulgáriában, Olaszországban, Lengyelországban es Vietnámban tanítottam. Imádom, hogy segíthetek másoknak élerni az álmaikat – akkor is ha a Föld korbejárásáról van szó, akkor is ha angol nyelvű egyetemekre akarnak felvételizni, vagy bármi is legyen, amit az angol nyelv segítségével szeretnének elérni. Szabadidőmben szeretek olvasni, focizni es jogázni. Nagyom várom, hogy találkozhassunk az iskolában!

 

Karen SoraciKaren Soraci:
Tanulmányi Vezető Asszisztens

Sziasztok Karen vagyok, Tanulmányi Vezető Asszisztens. 2018 májusában kezdtem a MAltalinguanál dolgozni és bátran mondhatom, hogy ez egy nagyszerű környezet a munkára és a tanulásra.

Nagyon szeretek ennek a csapatnak a tagja lenni! Dolgoztam már különböző országok egyetemein, mint Olaszországban, Törökországban, Malájziában és most Máltán. Habár nem rég óta vagyok a szigeten, már most bizton állíthatom, hogy ez egy nagyszerű kis sziget soksajátossággal.

Számomra tökéletes a sziget, mivel szabadidőmetszeretem a napon tölteni, és felfedezni a sziget különböző strandjait. Szeretek olvasni is, és új nyelveket tanulni. Nagyon várom, hogy végre találkozzunk! !

  

JulianJulian Micallef
Diákjólléti Felelős

Hello, engem Julian Micallefnek hívnak és én vagyok a diákjólléti felelős a Maltalingua nyelviskolában. A fő feladatom az iskolában az, hogy a diákok jó közérzetéről gondoskodjak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ott vagyok, segítek és válaszolok, a legjobb tudásom szerint. A feladataim közé tartozik a felnőtt szabadidős tevékenységek irányítása és a diák apartmanok kezelése.

Máltai vagyok és imádom ezt a kicsi szigetet. Máltaiként megvan az az előnyöm, hogy tudom, hogy mit ajánljak a tanulóinknak, legyen szó történelmi látnivalókról, egy gozói kirándulásról vagy a legjobb party-król a szigeten!

Vendéglátás és Turizmus szakon végeztem, és az elmúlt hét évben megfizethetetlen munkatapasztalatra tettem szert a turizmusban és különböző nyelviskolákban dolgozva.

Nagyon tevékeny valaki vagyok, mindig van valami dolgom, és ez az attitűd a munkámban is segít. Imádok sportolni és fittnek lenni. Cross liftingezem, és azt gondolom, hogy ha az ember rákényszeríteni magát valamilyen sportra, az nem csak fizikailag tesz jót, de önfegyelmet is ad, ami az élet más területén is kamatoztathatunk.

 Sean BamberSean Bamber
Junior Program Manager

Hello mindenki!

A nevem Sean és én vagyok a Maltalingua Junior Program Managere. Több, mint 2 éve dolgozom a Maltalinguánál, de már 9 éve vagyok a szakmában. Máltán születtem és nagyon szeretem hazám történelmét és szabadidős lehetőségeit.

Ez a szenvedélyem teszi a legkisebbekkel töltött időt igazán élvezhetővé.  Energikus, szórakozást kedvelő vagyok, így szabadidőmben is mindig megyek valamerre, utazgatok, sokat strandolok, vagy épp az aktuális programokat látogatom a szigeten. Alig várom, hogy megismerhesselek Titeket!

 

 

JulianTania Assuncao
Online Távoktatási Manager

Sziasztok, a nevem Tania, én vagyok az Online Távoktatási Manager a Maltalinguánál. 2018 februárjában csatlakoztam az iskolához, és eddig nem bantam meg! A csapat nagyon barátságos és megfelelően végzik munkájukat, a diákok pedig nagyon szeretetre méltóak.

A szünetben megtalálhattok a recepción, szívesen válaszolok minden kérdésetekre a tanfolyamokkal és persze az online lehetőségekkel kapcsolatban is. Portugál vagyok, de már több országban is éltem, mint Anglia, Mozambik és Málta. Beszélek természetesen portugálul, spanyolul és angolul. Már 10 éve a tanulmányi szektorban dolgozom és nagy tapasztalatom van a tanításban is, és az akadémiai managementben is.

Nagyon élvezem a munkámat és életemet eme motto szerint élem: "Találj valamit, amit szeretsz, és soha nem fogsz dolgozni egy napot sem az életedben". Nagyon várom már hogy a Maltalinguában köszönthesseleg Titeket

 

Marialuisa EspositoMarialuisa Esposito
Főiktató

Üdv mindenkinek, Marialuisa vagyok és már 2016 óta dolgozok a Maltalinguánál, mint diák iktató. Olasz vagyok és bölcsészdoktorim van modern nyelvekből és irodalombol. Ennek a szaknak köszönhetően folyékonyan beszélek olaszul, angolul franciául és spanyolul.

Miután lediplomáztam Máltára költöztem és a turizmusban kezdtem dolgozni, ahol nyelvtudásom nagyon hasznosnak bizonyult. Ez kifejezetten igaz itt a MAltalinguánál is, ahol a barátságos környezetben lehetőségem van naponta különböző nemzetiségű diákokkal beszélgetni.

Két szenvedélyem szabadidőmben az olvasás és a rajzolás. Ezen kívül szívesen fedezem fel a szigetet, amibe idő közben nagyon beleszerettem.

 

EvelynEvelyn Kostner
Senior iktató

Sziasztok, Evelyn vagyok és, mint diák iktató dolgozok a MAltalinguánál 2013 óta. Észak-Olaszországból, az osztrák határ mellől származom. Kétnyelvű környezetben nőttem fel, ami nagy előny a munkám szempontjából. Éltem és dolgoztam Olaszországban, Dublinban, jelenleg pedig Máltán.

Közel 20 éve dolgozom a turizmusban, leginkább a hoteliparban, de még mindig örülök, ha teljesíthetem a tanulók kéréseit vagy intézhetem a foglalásukat. Szeretem a népek kavalkádját, és nagyon szeretem az iskola barátságos, családias légkörét. Imádom, hogy Málta annyi mindent kínál: lenyűgöző strandokat, kellemes időjárást és történelmi látnivalókat.

Szabadidőm nagyrészét gyönyörű kisfiammal töltöm, emellett szeretek úszni, biciklizni és társaságba járni, és nagy szenvedélyem az utazás, más kultúrák és életmódok megismerése. Nagyon várom, hogy mindannyiótokat egy nagy mosollyal köszönthessem. :)

 

Jesika StockertovaJesika Stockertova
Diák iktató

Jesika vagyok, és 2017 november óta dolgozok a Maltalinguánál. Cseh vagyok és a cseh / szlovák és spanyol piacért vagyok felelős. A Salamanca Egyetemen tanultam és egy ideig Spanyolországban is éltem.

Az egyetemen megszereztem a diplomámat Namzetközi Kapcsolatok - angol és amerikai szakon. Szabadidőmben szeretek edzeni, futni, vagy bármilyen egyéb sportot űzni. Szeretek főzni és utazni. Hiányzik a spanyol tapas! Szeretek a Maltalinguánál dolgzoni, mert nagyon kedves kollégáim vannak, akikkel hamar nagyon összebarátkoztam.

A Maltalinguánál sok különböző emberrel ismerkedtemmeg és örülök, ha tudok segíteni megvalósítani vágyaikat az angol t5anulásban Máltán. Nagyon várom, hogy megismerhesselek Titeket!

 

Emőke Reindl

Emőke Reindl
Diák Iktató

Sziasztok, Emőke vagyok Magyarországról. Beszélek a magyaron kívül angolul és németül is. A Maltalinguához 2018 májusában csatlakoztam és nagyon élvezem, hogy fantasztikus és keményen dolgozó kollégákkal dolgozhatok együtt, akik mindent megtesznek, hogy a diákok megfelelő ellátásban részesüljenek és felejthetetlen élményeket szerezzenek.

Már majdnem 5 éve élek Máltán. Szabadidőmben szeertem felfedezni a sziget rejtett természeti kincseit. Amikor nem a szabadban kirándulok, szeretek Zumbázni, meséket és szuperhősös filmeket nézni.

Nagyon várom már, hogy köszönthesselek Titeket a napsütötte Málta szigetén!

 

Vladyslav Hryshchenko
Diák iktató

Hello, a nevem Vladyslav és diák iktató vagyok a Maltalinguánál. Eredetileg Ukrajnából származom, de beszélek oroszul és angolul is az ukrán mellett. Elég új vagyok Máltán, 2017 végén költöztem a szigetre, és nem tudok betelni ezzel a napos és gyönyörű szigettel.

Ha azt kérdeznéd, hogy hol akarom a következő 10-15 évemet leélni, akkor a válasz nagyon egyszerű, itt a szigeten. Én egy nagyon pozítiv és laza személyiség vagyok, szeretek teniszezni és úszni is. NAgyon várom már, hogy köszönthesselek Titeket a Maltalinguánál.