A Maltalingua csapata

Tania AssuncaoTania Assuncao 
Iskolaigazgató

Helló, Tania vagyok, és én vagyok a máltai iskola igazgatója. 2018 februárjában csatlakoztam a Maltalingua-hoz, és nagyszerű élmény volt! A csapat hihetetlenül barátságos és profi, a hallgatók pedig kedvesek.

A szünetben a recepción találhat meg, hogy bármilyen kérdést megválaszolhasson a kurzusodról és tapasztalataidról itt, a Maltalingua-nál. Portugál vagyok, de különböző országokban éltem, nevezetesen Portugáliában, Angliában, Máltán és Mozambikban, és beszélek angolul, portugálul és spanyolul. Tíz éve dolgozom az oktatás területén, és tapasztalatom van mind az oktatásban, mind az akadémiai vezetésben.

Nagyon örülök a munkámnak, és mottómon élök: „Találj valamit, amit szeretsz, és soha nem kell egy nap az életében dolgoznod.” Örömmel várom, hogy itt találkozhassak Maltalingua-ban!

 

Katie RyanKatie Ryan
Tanulmányi igazgatóhelyettes

Üdv mindenkinek! Katie vagyok, és itt vagyok a Maltalingua-i tanulmányi igazgatóhelyettes. 2018 májusában kezdtem el tanítani ebben az iskolában, és azóta élvezem minden percemet.

Sok évvel ezelőtt költöztem Máltába, és bár Írországban folytattam egyetemet, mindig úgy tűnik, hogy visszatértem erre a gyönyörű szigetre. Ha nem tanítok, élvezem az iskola megismerését.

Nemzetiségünk széles köre van, így mindig érdekes tanulni egymástól. A tanítás számomra nem munka. Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy olyan munkát találtam, amely annyira örülök, és mindez azért van, mert itt működik a csapat, valamint a hallgatók is.

Várom, hogy megismerkedhetek itt a Maltalingua-n!

  

JulianJulian Micallef
Műveleti menedzsment

Üdvözlet, nevem Julian Micallef és a Maltalingua Nyelviskola Operatív Igazgatója vagyok. Az iskolában a fő szerepem a diákjaink jóléte, tehát az a feladatom, hogy ott lehetek, hogy a lehető legjobban válaszolhassak és segítsek neked. Feladataim közé tartozik a felnőtt hallgatók szabadidős programjának vezetése és a hallgatólakások üzemeltetése.

Máltai vagyok és szeretem ezt a kis szigetet. Máltai lenne, ha tudom, mit kínálok a hallgatóinknak, függetlenül attól, hogy történelmi helyekre, egynapos kirándulásokra Gozoba vagy a sziget legjobb partira vágynak!

A vendéglátás és az idegenforgalom menedzsment diplomáját szereztem, és az elmúlt hét évben felbecsülhetetlen tapasztalatokat szereztem a turizmusban és más más nyelviskolákban végzett munka során.

Nagyon aktív ember vagyok, és mindig útban vagyok, ami szintén segít a munkám során. Szeretem a sportolást és a fitneszt. Gyakorolom a kereszteződést és azt tapasztalom, hogy bármely sportágban való tolás önmagában nemcsak jó neked, hanem elősegíti az élettel szembeni erős önfegyelem fenntartását.


Bernice BartoloBernice Bartolo
Junior programmenedzser

A nevem Bernice, és én vagyok a Junior programmenedzser itt a Maltalingua-nál.

Barátságos és kifelé forduló ember vagyok. Szeretem kihívások elé állítani magam, kipróbálni és megtanulni új sportokat és hobbikat, valamint pihenni a barátokkal és a családdal a sok gyönyörű helyen, amit Málta kínál.

A hátterem a vendéglátásban van, és évek óta dolgozom gyerekekkel és tinédzserekkel.

A Maltalingua iskolában megtaláltam a tökéletes környezetet, ahol kifejezhetem magam, segíthetek a diákoknak a mindennapi szükségleteikben, és gondoskodhatok arról, hogy izgalmas és szép élményben legyen részük az itt tartózkodásuk alatt. Alig várom, hogy találkozzunk!