A Maltalingua csapata

Amanda Vassallo - School PrincipalAmanda Vassallo
Iskolaigazgató

Helló, Amanda vagyok, és én a Maltalingua iskolaigazgatója vagyok.

2019 óta dolgozom a Maltalingua-val, de már látom, hogy ez különbözik a sziget többi iskolájában. Eredetileg az Egyesült Királyságból és promóciós és időgazdálkodási tréning karriertől úgy döntöttem, hogy lemegyek a napra, és teljesen megváltoztatom az életem.

1988-ban Máltába költöztem, és új karriert kezdtem az EFL iparban, ahol a tanítás iránti szenvedélyem fejlesztett ki, amely ma is folytatódik.

Szabadidőmben tánc, művészet, séta, utazás és a zene élvezem. Örömmel várom Önöket Maltalingua-ra.

Tania AssuncaoTania Assuncao 
Tanulmányi igazgató

Helló, Tania vagyok, és itt vagyok a Maltalingua-i tanulmányi igazgató. 2018 februárjában csatlakoztam a Maltalingua-hoz, és nagyszerű élmény volt! A csapat hihetetlenül barátságos és profi, a hallgatók pedig kedvesek.

A szünetben a recepción találhat meg, hogy bármilyen kérdést megválaszolhasson a kurzusodról és tapasztalataidról itt, a Maltalingua-nál. Portugál vagyok, de különböző országokban éltem, nevezetesen Portugáliában, Angliában, Máltán és Mozambikban, és beszélek angolul, portugálul és spanyolul. Tíz éve dolgozom az oktatás területén, és tapasztalatom van mind az oktatásban, mind az akadémiai vezetésben.

Nagyon örülök a munkámnak, és mottómon élök: „Találj valamit, amit szeretsz, és soha nem kell egy nap az életében dolgoznod.” Örömmel várom, hogy itt találkozhassak Maltalingua-ban!

 

Katie RyanKatie Ryan
Tanulmányi igazgatóhelyettes

Üdv mindenkinek! Katie vagyok, és itt vagyok a Maltalingua-i tanulmányi igazgatóhelyettes. 2018 májusában kezdtem el tanítani ebben az iskolában, és azóta élvezem minden percemet.

Sok évvel ezelőtt költöztem Máltába, és bár Írországban folytattam egyetemet, mindig úgy tűnik, hogy visszatértem erre a gyönyörű szigetre. Ha nem tanítok, élvezem az iskola megismerését.

Nemzetiségünk széles köre van, így mindig érdekes tanulni egymástól. A tanítás számomra nem munka. Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy olyan munkát találtam, amely annyira örülök, és mindez azért van, mert itt működik a csapat, valamint a hallgatók is.

Várom, hogy megismerkedhetek itt a Maltalingua-n!

  

JulianJulian Micallef
Műveleti menedzsment

Üdvözlet, nevem Julian Micallef és a Maltalingua Nyelviskola Operatív Igazgatója vagyok. Az iskolában a fő szerepem a diákjaink jóléte, tehát az a feladatom, hogy ott lehetek, hogy a lehető legjobban válaszolhassak és segítsek neked. Feladataim közé tartozik a felnőtt hallgatók szabadidős programjának vezetése és a hallgatólakások üzemeltetése.

Máltai vagyok és szeretem ezt a kis szigetet. Máltai lenne, ha tudom, mit kínálok a hallgatóinknak, függetlenül attól, hogy történelmi helyekre, egynapos kirándulásokra Gozoba vagy a sziget legjobb partira vágynak!

A vendéglátás és az idegenforgalom menedzsment diplomáját szereztem, és az elmúlt hét évben felbecsülhetetlen tapasztalatokat szereztem a turizmusban és más más nyelviskolákban végzett munka során.

Nagyon aktív ember vagyok, és mindig útban vagyok, ami szintén segít a munkám során. Szeretem a sportolást és a fitneszt. Gyakorolom a kereszteződést és azt tapasztalom, hogy bármely sportágban való tolás önmagában nemcsak jó neked, hanem elősegíti az élettel szembeni erős önfegyelem fenntartását.Giorgio RobertiGiorgio Roberti
Junior programvezető

A nevem Giorgio és itt vagyok a Jalt Programmenedzser, Maltalingua. Olaszországból származom, de 2018-ban költöztem a napos Máltára.

Barátságos és sportos ember vagyok. Szeretem kihívást jelenteni magamnak, kipróbálni és tanulni új sportokat és hobbijaimat. Új szenvedélyeim, nos, nemrégiben érdeklődöm a rögbi és a sakk iránt!

Háttérként a sporttudományban és a sportmenedzsmentben dolgozom, és tizenévesekkel és gyerekekkel dolgozom több mint 10 éve.

A maltalingua iskolában megtaláltam a tökéletes környezetet a kifejezéshez, segítve a hallgatókat a mindennapi igények kielégítésében, és biztosítva, hogy tartózkodásuk során izgalmas és kedves élményeik legyenek.

Várom, hogy találkozzunk!

 

EvelynEvelyn Kostner
Senior iktató

Sziasztok, Evelyn vagyok és, mint diák iktató dolgozok a MAltalinguánál 2013 óta. Észak-Olaszországból, az osztrák határ mellől származom. Kétnyelvű környezetben nőttem fel, ami nagy előny a munkám szempontjából. Éltem és dolgoztam Olaszországban, Dublinban, jelenleg pedig Máltán.

Közel 20 éve dolgozom a turizmusban, leginkább a hoteliparban, de még mindig örülök, ha teljesíthetem a tanulók kéréseit vagy intézhetem a foglalásukat. Szeretem a népek kavalkádját, és nagyon szeretem az iskola barátságos, családias légkörét. Imádom, hogy Málta annyi mindent kínál: lenyűgöző strandokat, kellemes időjárást és történelmi látnivalókat.

Szabadidőm nagyrészét gyönyörű kisfiammal töltöm, emellett szeretek úszni, biciklizni és társaságba járni, és nagy szenvedélyem az utazás, más kultúrák és életmódok megismerése. Nagyon várom, hogy mindannyiótokat egy nagy mosollyal köszönthessem. :)

 

Olga Emerson
Anyakönyvvezető

Szia. A nevem Olga. 2018 óta dolgozom mint regisztrátor a Maltalingua-ban. Orosz vagyok, eredetileg Kazahsztánból. Több évet Angliában éltem, 3 évvel ezelőtt Máltára költöztem és most élvezem az életet a nap alatt.

Évek óta dolgozom az oktatás területén. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni, kommunikálni és segíteni az emberek céljaik elérésében.

Annak ellenére, hogy nem sokáig dolgoztam a Maltalingua Iskolában, 2013 óta ismerem ezt az iskolát, és mindig csodáltam a légkört, a hallgatókkal szembeni hozzáállást és az oktatási módszertant. Most büszke vagyok arra, hogy az iskola csapatába tartozom. Szeretek időt tölteni a családommal, főzni, utazni, tengerparti kirándulásokra és salsa-táncolni :)