Maltalingua Strand Lido

Maltalingua saját stranddal rendelkezik, amely mindössze 2 perc sétára található az iskolától, és nagyon jól megközelíthető a diákok számára. 

Tökéletes módja a délután eltöltésének, hűsöljön a medencénél, pihenjen a tengerparton, vagy ússzon a kristálytiszta vízben. Beach Lidónk egész évben nyitva van, télen fűtött. Több mint 33 méter hosszú és 1,9 méter mély, tökéletes, ha egy jó kis edzésre vágyik, vagy csak pihenni szeretne és megmártózni a vízben.

A Maltalingua Lido saját, teljesen felszerelt fitneszteremmel, öltözőkkel és zuhanyzókkal is rendelkezik a helyszínen.

 


A klubban egy PADI 5 csillagos minősítéssel rendelkező búvárközpont működik azok számára, akik szeretik vagy ki akarják próbálni a búvárkodást.

Éhes vagy? Élvezze az étterem és bár kínálatát, amely kedvező áron kínálja a különféle harapnivalók és ételek széles választékát. Az étterem minden nap nyitva tart ebédre és vacsorára. Az étlap változatos, és olyan ételek, mint húsok, friss halak, tészták, saláták, valamint a bár és a koktélbár széles italválasztékát kínálja.

A medence körül napozóágyak állnak rendelkezésre, és közvetlen hozzáférést biztosítanak a tengerhez azok számára, akik a tiszta Földközi-tengerben szeretnének megmártózni.

Ez az uszoda hosszú és szép történelmet tudhat maga mögött, amely 1929-ig nyúlik vissza, és a Neptunes vízilabdacsapatnak adott otthont, amely számos győzelme miatt nagyon hamar ismertté vált a helyiek körében, és amely a mai napig létezik.