Maltalingua Strand Lido

A Maltalingua a Beach Lido strandot használja, amely mindössze 2 perc sétára található az iskolától, és nagyon jól megközelíthető a diákok számára. 

A Balluta-öbölben való nagyszerű elhelyezkedése miatt ez a tökéletes módja a délután eltöltésének, hűsölhet a medencénél, pihenhet a tengerparton, vagy úszhat a kristálytiszta vízben. A Beach Lido egész évben nyitva van, télen pedig fűtött. A 33 méteres hosszával és 1,9 méteres mélységével tökéletes hely, ha egy jó kis edzésre vágyik, vagy csak pihenni szeretne és megmártózni a vízben.

A Beach Lido saját, teljesen felszerelt fitneszteremmel, öltözőkkel és zuhanyzókkal is rendelkezik a helyszínen.

 


A klubban egy PADI 5 csillagos minősítéssel rendelkező búvárközpont működik azok számára, akik szeretik vagy ki akarják próbálni a búvárkodást.

Éhes vagy? Élvezze az étterem és bár kínálatát, amely kedvező áron kínálja a különféle harapnivalók és ételek széles választékát. Az étterem minden nap nyitva tart ebédre és vacsorára. Az étlap változatos, és olyan ételek, mint húsok, friss halak, tészták, saláták, valamint a bár és a koktélbár széles italválasztékát kínálja.

A medence körül napozóágyak állnak rendelkezésre, és közvetlen hozzáférést biztosítanak a tengerhez azok számára, akik a tiszta Földközi-tengerben szeretnének megmártózni.

Ez az uszoda hosszú és szép történelmet tudhat maga mögött, amely 1929-ig nyúlik vissza, és a Neptunes vízilabdacsapatnak adott otthont, amely számos győzelme miatt nagyon hamar ismertté vált a helyiek körében, és amely a mai napig létezik.