Nemzetiségi mix 2022

Nézze meg naprakész kördiagramunkat a különböző nemzetiségű tanulókról, akik a Maltalingua iskolát választották angol nyelvtanulásuk fejlesztésére, hogy képet kapjon a különböző országokból származó emberekről, akikkel találkozhat, ha a Maltalingua Angol Iskolát választja.

 

A Maltalingua a világ minden tájáról érkező emberek sokszínűségét vonzza egész évben. Mint fentebb látható, sok diák választja a Maltalinguát Európa minden tájáról, de sokan vannak olyanok is, akik jóval messzebbre utaznak, például Dél-Koreából, Japánból, Argentínából, Kazahsztánból és még sok más országból.

Támogatjuk a sokszínűséget és a diákok közötti cserét. Itt lehetőséged lesz arra, hogy pillanatok alatt fejleszd az angol nyelvtudásodat, hiszen a nemzetiségek keveredése lehetővé teszi, hogy ne a saját országodból származó emberekkel beszélgess, és köztudott, hogy a nyelvben való elmélyülés jelentősen felgyorsítja és javítja a fejlődésedet!

Hozzon létre erős és egyedülálló kötelékeket, amelyek egy életre szólnak, és éljen át hihetetlen élményeket olyan emberekkel, akiknek a céljai és motivációi közösek.
 

Legnépszerűbb tanfolyamok
 

 

Azok a diákok, akik általában 2 vagy 3 hétre jönnek, az intenzív angol nyelvtanfolyamokat választják. Jelentősen több angol nyelvet tanulhatsz, és rövidebb idő alatt növelheted a tudásszintedet, ha az intenzív angol tanfolyamaink egyikét választod. Ahogy a fenti táblázat mutatja, sok német, olasz és spanyol diák választja a gyorsabb haladást az intenzív angol tanfolyam választásával. Ha többet szeretne megtudni máltai angol tanfolyamainkról, kattintson ide!

 
Legnépszerűbb szállás
 

 

Az iskola apartmanjai a diákjaink által preferált szálláshelyek. Kényelmes és megfizethető élményt nyújt, a diákok választhatnak, hogy egy szobán osztoznak-e, vagy egy egyágyas szobát választanak tágas, légkondicionált és modern iskolaapartmanjainkban. Az iskolától mindössze 10 perc sétára található, a Maltalingua iskolaapartmanokban való tartózkodás előnye, hogy a diákok az iskola után is tovább fejleszthetik angol tudásukat és együtt tölthetik az időt.

Az iskolai lakások áttekintéséhez kattintson ide!

 
Korcsoportok
 

 

A Maltalingua iskolában nagyon sokféle korosztály tanul egész évben. Felnőtt diákjaink többsége 25 év feletti, és az osztályainkban kiegyensúlyozottan vegyes nemzetiségű és korosztályú tanulók vannak. A Maltalingua 30+ opciót is kínál azok számára, akik szívesebben tanulnak idősebb diákokkal.

Kérje INGYENES árajánlatát a Maltalingua-tól még ma!