Tagságok, díjak és akkreditációk

Díjak 

ST Star Awards döntős 2020/2021
Angol nyelviskola Európában

Eaquals MaltaA Maltalingua-t a StudyTravel Star Awards beválasztotta a 2020/2021-es év döntőjébe az ST STAR English School Europe kategóriában.

Ez az első alkalom, hogy máltai iskolát választottak ki erre a díjra a díjátadó 2006-os indulása óta, és ez a jelölés elismeri, hogy a Maltalingua folyamatosan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtott az elmúlt 12 hónapban.
 

Kiválósági tanúsítvány 2019Certificate of Excellence 2019

A Maltalingua egyike azon kevés máltai angol nyelviskolának, amelyet Kiválósági Tanúsítvánnyal ismertek el.

A svájci székhelyű Education Stars cég elismerését a Maltalingua azért kapta, mert több mint 190 pozitív értékelést kapott több platformon, többek között a Facebookon és a Google-on, hogy csak néhányat említsünk.

Szeretnénk köszönetet mondani minden korábbi diákunknak, aki időt szakított arra, hogy visszajelzést adjon a Maltlaingua-nak, és továbbra is folyamatosan fenntartjuk és javítjuk szolgáltatásainkat és színvonalunkat.

 

Inspiráló ELT Szakmai Díj 2019

A Maltalingua nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak a legképzettebb, legszenvedélyesebb és legjobb tanárokat alkalmazza. 2019 Inspiring Teacher Award Tudományos csapatunk tagjai közül sokan már évek óta velünk dolgoznak. 2019 októberében a csapat egyik tagját, Jeremy Glass-t választották Málta leginspirálóbb ELT szakemberének. Az iparágon belül állították, hogy ez a tanár "rendkívül inspiráló és népszerű" és "igazi legenda az ELT iparágban", míg mások azt nyilatkozták, hogy "tapasztalatát és elkötelezettségét valóban el kell ismerni".

A jutalom átvételekor a megalázott Jeremy elismerően nyilatkozott kollégáiról és a csapatról, és elismerését fejezte ki, miközben mindenkit megnevettetett.

Jelölni erre a díjra jelentős teljesítmény, megnyerni pedig még inkább az. A Maltalingua nagyon büszke arra, hogy ilyen elkötelezett tanári és szakmai csapattal rendelkezik, és örül, hogy erőfeszítéseiket ilyen magas szinten elismerik. 

 

A legjobb nyelviskola Máltán 2018Best Language School in Malta

A Maltalingua nagyon büszke arra, hogy 2018-ban Málta legjobb nyelviskolájának választották. 

Ezt a rangos díjat több ezer online értékelés áttekintése alapján ítélték oda több platformon keresztül. 

A Maltalingua 5 csillagból 4,7 csillaggal és kiemelkedő, 98,83%-os minőségi pontszámmal végzett a felmérés élén. 

Nagyon örülünk, hogy ilyen hihetetlen visszajelzéseket kaptunk minden diákunktól, és továbbra is javítani és fenntartani fogjuk színvonalunkat és szolgáltatásainkat. Köszönjük mindenkinek, aki online véleményt hagyott, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk a Maltalingua-ban! 

 

 

AKKREDITÁCIÓ

Eaquals MaltaEAQUALS - (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services)

A Maltalingua teljes jogú tagja az EQUALS-nak, ami egy tekintélyes kitüntetés a " Kitűnő Nyelvoktatás"-ért. 

Az EAQUALS egy nemzetközi akkreditáció, amely fontos elismerést jelent az iskola minőségében.

Az iskolát több mint 12 különböző kategóriában vizsgálták, melyek mind az iskola és annak szolgáltatásainak színvonalát mérték fel, beleértve az angol nyelvi programunkat, a személyzet alkalmazási körülményeit, a tanulók jóllétét és az általunk nyújtott információkat.

A Maltalingua 8 pontot ért el a 12 pontos kiválósági skálán.

A felügyelők a következő kategóriákban találták az iskolát kiválónak:

 1. Menedzsment és adminisztráció
 2. Tanítás és tanulás
 3. Tanfolyam tervezés és ügyféltámogatás
 4. Értékelés és tanúsítás
 5. Tanulmányi környezet
 6. Ügyfélszolgálat
 7. Minőségbiztosítás
 8. Munkatársak jellemzői és fejlődése
 9. A személyzet foglalkoztatási feltételei
 10. Belső kommunikáció
 11. Külső kommunikáció

Az EAQUALS iskolákat a CSN (Svédország) is elismeri, Olaszországban a Progetto Lingue 2000, amely a továbbtanulás nyelvi kreditjeit határozza meg, Svájcban pedig elfogadottak a céges nyelvoktatásban.

 

ELT Council

ELT Council - ELT Council

Az iskolát az ELT Council akkreditálta, és évente ellenőrzi. A tanács gondoskodik az angol nyelv teljeskörű minőségbiztosítási rendszerének fenntartásáról, és időről időre alapos vizsgálatnak vetik alá az iskolát, így biztosítva a lefektetett minőségi elvárások fenntartását.

Máltai Oktatási Minisztérium

Iskolánk emellett az Oktatási Minisztérium által is akkreditált, az engedélyszámunk 275/MB36.