Maltalingua Angol Nyelviskola

Best Language Schools in Malta 2018

A Maltalingua Angol Nyelviskolát a diákok és az ügynökök Málta és Európa egyik legjobb angol nyelviskolájának tartják. Iskolánk egy nemrég felújított történelmi épületben található, amely a festői és élénk St. Julian's öbölre néz. Az iskola vonzó, modern tantermeket, ingyenes internetstúdiót, recepciót és kölcsönkönyvtárat biztosít. Az iskola fő attrakciója a nagy tetőterasz és az úszómedence, amely az iskola fő közösségi központja.

A Maltalingua fő erőssége a minőségi angol nyelvtanfolyamok biztosítása, valamint a tevékenységek teljes csomagjának, a társadalmi kirándulásoknak és a szálláslehetőségek széles választékának kínálata. Barátságos és személyes csapatunk gondoskodik arról, hogy Ön a lehető legjobb, mindenre kiterjedő tanulási élményben részesüljön.

Iskolánk egyike az egyetlen brit tulajdonú angol nyelviskoláknak Máltán, és igyekszünk fenntartani a legmagasabb nemzetközi tudományos színvonalat.

Az iskola igazgatója több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, és csak olyan tanárokat vesz fel, akik elismert EFL képesítéssel rendelkeznek, mint például TEFL (Teaching English as a Foreign Language), CELTA vagy DELTA (vagy azzal egyenértékű) bizonyítvány.

Úgy gondoljuk, hogy a Maltalingua a világon bárhol egyedülálló angol nyelvtanulási élményt kínál.

Szeretettel várjuk Önt, hogy jöjjön el angolul tanulni Máltára, és győződjön meg róla a saját szemével!