Maltalingua Angol Nyelviskola

Angol nyelviskolánk egy nemrégen felújított történelmi épületében található, kilátással a festői és pezsgő St. Julian’s öblére. Az iskola kellemes, modern osztálytermekkel, ingyenes internetteremmel, recepcióval és könyvtárral várja tanulóit. Az iskola legnépszerűbb helye egyértelműen a nagy tetőterasz és az ott található úszómedence, ami az iskola fő közösségi tere.

A Maltalingua legnagyobb erőssége a minőségi angol nyelvtanfolyamokban rejlik, emellett szabadidős tevékenységek, csoportos kirándulások teljes csomagját, és különböző szállástípusok széles választékát kínálja. Barátságos és közvetlen csapatunk a biztosítéka annak, hogy egy minden tekintetben nagyszerű, élményekben gazdag tanulásban legyen része.

Iskolánk egyike az angol tulajdonban levő nyelviskoláknak a szigeten, és kiemelten fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan megfeleljünk a legmagasabb nemzetközi szakmai elvárásoknak.

Az iskola igazgatója több mint 20 éves szakmai múlttal bír, és csak olyan tanárokat alkalmaz, akik igazoltan rendelkeznek EFL (English as Foreign Language – Angol mint idegen nyelv) minősítéssel, avagy TEFL (Teaching English as a Foreign Language – Angol mint idegen nyelv tanítása), CELTA (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults) vagy DELTA (Cambridge Diploma in ELT to Adults) minősítéssel (vagy ezekkel azonos értékű bizonyítvánnyal).

Mi őszintén úgy gondoljuk, hogy a Maltalingua a legjobb angol nyelvtanulási élményt kínálja, versenyképes áron, bárhol a világon.

A Maltalingua örömmel hívja meg, hogy velünk együtt éljen át egy igazán felejthetetlen élményt, és alig várjuk, hogy a közeljövőben nemzetközi angol nyelviskolánkban köszönthessük.