Szállás családnál

A nyelviskola szálláslehetőséget kinál befogadócsaládoknál is. A befogadócsaládokat gondosan választjuk ki és rendszeresen látogatjuk őket; ez segít biztosítani a barátságos és kellemes légkört.

A szállás a befogadócsaládnál magában foglal egy egy- vagy kétágyas szobát, reggelit és vacsorát. Az egyágyas szoba az alapfelszereltség, de az egyedül utazók is foglalhatnak kétágyas szobát. Ebben az esetben a nyelviskola választja ki a megfelelő, ugyanolyan nemű és lehetőleg más nemzetiségű, szobatársat. Az ágyneműt és a törölközőt a befogadó család biztosítja és hetente egyszer cseréli. A starndtörölközőről a tanulóknak maguknak kell gondoskodniuk. Nyáron a családok biztosítanak ventilátort, télen pedig gondoskodnak a fűtésről.

A ruhamosást (általában hetente egyszer van rá mód) a tanulóknak kell megbeszélniük a vendéglátó családdal. Érkezzen nyitottan Máltára, és ismerjen meg egy másfajta életstílust! A befogadócsaládok nem vendégházként üzemelnek, de örömmel kínálnak otthont, távol az otthontól. 

A befogadócsaládok mind az iskola közelében laknak.