Szabadidős programok

Vízi sportok: Málta és két kisebb szigete maga a paradicsom a vízi sportok szerelmeseinek. Búvárkodás, snorkeling, úszás, parasailing (vízisízés ejtőernyővel), jet ski, wakeboard, surfboard, mélytengeri halászat és kikötői túrák; itt mindez lehetséges.

Kulturális programok: Fedezze fel az ősi neolitikus templomokat és más fontos történelmi emlékeket. Járja végig a múzeumokat és a művészeti galériákat, és vegyen részt Málta egyik hagyományos, élettel teli ünnepségén. A kulturális kirándulásokat, a színház- és koncertjegyeket az iskola megszervezi Önnek.

Vidékimádóknak: Málta vad domborzata kiváló terepet biztosít a hegyikerékpár-és terepjáró túrákhoz, kirándulásokhoz, hegymászáshoz és lovagláshoz. Az iskola emellett, gokart, lézerharc és paintball eseményeket is tud szervezni.

Éjszakai klubok: Paceville izgalmas éjszakai életet kínál. Itt mindent megtalálhat a legfelkapottabb DJ slágerektől a csendes piano bárokon át egészen a dzsessz klubokig. Emellett egy újonnan épült bevásárló központ, egy jégkorcsolyapálya, egy bowling terem és egy 16 termes IMAX mozi várja látogatóit.

Kikapcsolódás: Pihenjen és élvezze a napsütést egy medence partján vagy töltse a napját Málta homokos strandjain, köves partjain, vagy a kis öblök egyikében. Emellett számos kiváló szépség farm és fitnesz szalon található St. Julian’s közelében.

Szabadidő és éjszakai élet: St. Julian’s Málta fő tengerparti városa, nagyszerű vásárlási és szórakozási lehetőségekkel. Virágokkal határolt kávézók, éttermek, egy kaszinó és a teljesen új yachtkikötő szegélyezik az öböl partját.

Hegyi kerékpározás (Mountain bike): Málta bámulatos tájai tökéletesek a hosszú kerékpártúrákra. A part mentén futó és nagyszerűen kivitelezett kerékpárutak könnyen megközelíthetőek, és ha önállóan szeretné felfedezni a szigetet, akkor terep kerékpározásra is van mód. Köszönhetően Málta kellemes klímájának, ezeket a szabadidős tevékenységeket egész évben élvezheti, de hőállónak kell lennie, ha nyáron is szeretne a szabadban sportolni.

Golf: Málta klímája egész évben lehetővé teszi a golfozást. A nagymúltú Royal Malta Golf Club különleges lehetőségeket kínál a golf rajongóknak, és azoknak akik szeretnének megismerkedni ezzel a sporttal. A klub és annak 18 lyukas pályája – Nagy-Britannián kívül - a legnagyobbak közé tartozik; a parkot idéző pályát pálmafák övezik és ideális körülményeket nyújt egy golf vakációra vagy golf leckékhez a neves German Golf Academy-n. A golf és az angol nyelvtanfolyam kombinációja tökéletesen kiegyensúlyozottá teszi a máltai nyaralását!