StudyTravel Star Awards - Angol Nyelviskola

A Maltalingua örömmel jelenti be, hogy két rangos StudyTravel Star Awards díjra jelölték:

  • Angol Nyelviskola Európában
  • Junior Tanfolyamok 18 év alatt

 

A StudyTravel Star Awards egy éves rendszerességű díjátadó ceremónia, amelyet szakmai kollégák szavaznak meg, és elismert a minőségi szolgáltatások díjazásában, kiterjedve több kategóriára, ideértve az oktatási utazásszervező irodákat, nyelvi szolgáltatókat, szakképző iskolákat, középiskolákat, szolgáltatókat és szakmai szervezeteket.

Ez a harmadik egymást követő év, hogy a Maltalingua elnyerte az ST Star Awards elismerését, és ő az első és egyetlen iskola Máltán, amelyet jelöltek az ST Star Awards - Angol Nyelviskola Európában és Junior Tanfolyamok 18 év alatt kategóriában, azóta, hogy a rangos díjátadó ceremóniát 2006-ban alapították.

 

Egy több mint 10 000 európai iskola közül a Maltalingua partnerei és kollégái a Maltalingua Angol Nyelviskolát választották ki, mindössze 4 másik iskolával együtt, elismerve az elmúlt 12 hónap kiemelkedő szolgáltatásait.

"Mint a marketing vezetője, nem lehetnék büszkébb a csapatunk erőfeszítéseire, amelyek az elismert StudyTravel Star Awards jelölésünkhöz vezettek. Ez a szakmai elismerés megerősíti elhivatottságunkat, hogy kiváló élményeket és szolgáltatásokat nyújtsunk diákjainknak. Igazán megtiszteltetés a döntőbe kerülni, és motivál bennünket, hogy továbbra is határokat feszegetve és új színvonalakat állítva be tegyünk az oktatási iparágban." - Ashley Kind

 

A Maltalingua szeretne gratulálni mindazoknak, akiket minden kategóriában jelöltek, és alig várja, hogy együtt ünnepelhessen veletek 2022 szeptemberében, amikor a díjátadó ünnepségre Londonban kerül sor.

Érdekli az angol nyelv fejlesztése a Maltalingua English School segítségével? Kattintson ide, hogy személyre szabott árajánlatát most megkapja.

Szeretne partnerként lenni a Maltalingua English School-hoz, és kivételes szolgáltatásokat és élményeket kínál ügyfelei számára? Partner velünk most!