StudyTravel Star Awards - Angol Nyelviskola

A Maltalingua örömmel jelenti be, hogy két rangos StudyTravel Star Awards díjra is jelölték:

  • Angol nyelviskola Európában
  • Junior tanfolyamok 18 év alattiaknak

 

A StudyTravel Star Awards egy évente megrendezésre kerülő, szakértői szavazatokkal támogatott díjátadó ünnepség, amely a minőségi szolgáltatások díjazásáról ismert, több kategóriában, a tanulmányi utazási irodák, nyelvi szolgáltatók, szakiskolák, középiskolák, szolgáltatók és egyesületek körében.

Ez a második egymást követő év, hogy a Maltalingua elnyerte az ST Star Awards elismerését, és az első és egyetlen máltai iskola, amelyet az ST Star Awards - Angol Nyelviskola Európa és Junior tanfolyamok 18 év alattiak számára kategóriában jelöltek a rangos díjátadó ünnepség 2006-os megalapítása óta.

 

Az Európa-szerte több mint 10 000 iskola közül a Maltalingua partnerei és kollégái a Maltalingua School of English-t 4 másik európai iskolával együtt beválasztották a legjobbak közé, elismerve az elmúlt 12 hónapban nyújtott kiemelkedő szolgáltatásait.

Matthew Knott, a StudyTravel Magazine hírszerkesztője és a díjátadó egyik előadója elmondta: "A Covid-19 miatt tavaly online kellett megrendeznünk a díjátadót, ami nagyszerű alkalom volt, de már alig várjuk, hogy ismét személyesen adhassunk otthont az iparág kiemelt eseményének, és együtt ünnepeljük az ágazatunkat.".

 

A Maltalingua szeretne gratulálni mindazoknak, akiket minden kategóriában jelöltek, és alig várja, hogy együtt ünnepelhessen veletek 2022 szeptemberében, amikor a díjátadó ünnepségre Londonban kerül sor.

Érdekli az angol nyelv fejlesztése a Maltalingua English School segítségével? Kattintson ide, hogy személyre szabott árajánlatát most megkapja.

Szeretne partnerként lenni a Maltalingua English School-hoz, és kivételes szolgáltatásokat és élményeket kínál ügyfelei számára? Partner velünk most!