StudyTravel Star Awards - Angol Nyelviskola

A Maltalingua örömmel jelenti be, hogy jelölésre került a rangos StudyTravel Star Awards - English English School School Europe díjra. A StudyTravel Star Awards egy éves, egymással szavazott díjkiosztó ünnepség, amely a minőségi szolgáltatás díjazásáért felelős, több kategóriában, beleértve a tanulmányi utazási irodákat, a nyelvi szolgáltatókat, a szakiskolakat, a középiskolákat, a szolgáltatókat és az egyesületeket.

Ez az első év, amikor a Maltalingua-t az ST Star Awards elismerte, és mivel ez az első és egyetlen máltai iskola, amelyet a 2006-os rangos díjátadó ünnepség óta jelöltek ki az ST Star Awards - English English School Europe kategóriába.

 

 

A 10 000+ európai iskola választéka közül a Maltalingua partnerei és társaik mindössze négy másik iskolával Európa-szerte kiválasztották a Maltalingua English School-ot, elismerve, hogy kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt az elmúlt 12 hónapban.

Maltalingua szeretne gratulálni mindazoknak, akiket minden kategóriában jelöltek ki, és örömmel várom, hogy 2021-ben ünnepeljünk veletek együtt, amikor a díjátadó ünnepséget Londonban tartják.

Érdekli az angol nyelv fejlesztése a Maltalingua English School segítségével? Kattintson ide, hogy személyre szabott árajánlatát most megkapja.

Szeretne partnerként lenni a Maltalingua English School-hoz, és kivételes szolgáltatásokat és élményeket kínál ügyfelei számára? Partner velünk most!

Ide kattintva megtekintheti az ST Star Award döntőseinek teljes listáját.