Hotel Valentina ***

A Valentina Hotel St. Julian’s – Málta egyik legnépszerűbb városának - központjában található, és csak pár percnyire fekszik a nemzeti kaszinótól, egy homokos strandtól, és Málta híres klubjaitól, bárjaitól és éttermeitől. Maga a hotel egy csöndes utcában található, ami garantálja a kellemes ott tartózkodást, ugyanakkor könnyen elérhetők St. Julian’s vibráló és népszerű részei is.

A hotelhez tartozó létesítmények

Minden szoba légkondicionálóval, mini bárral, telefonnal és kábeltévével felszerelt. Reggel kontinentális büfé várja a vendégeket az étteremben, emellett a hotel vendégei csökkentett áron étkezhetnek az Avenue étteremben is. A recepció és a légkondicionált lobby a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll, a személyzet pedig azon van, hogy teljesítse az ottlakók kívánságait és egy mindenre kiterjedő, vendégközpontú szolgáltatást nyújtson. с.

Az alábbiakban feltüntetett árak a szállás reggelire vonatkoznak, és tartalmazzák az egész szállodában ingyenes Wi-Fi-t, az ökoadót és az áfát. Bejelentkezés 15:00, Kijelentkezés 11:00, Wi-Fi Ingyenes a szállodán keresztül, beleértve az összes szobát

 Egyágyas szobaKétágyas szobaHáromágyas szoba
Előszezon (január, február, november, december)
€71.50
€82.50
€104.50
Szezon közepén (március, április, újév*)
€104.50
€115.50
€132
Főszezon (május-október)
€137.50
€154
€181.50