Hilton Malta ***** Superior

A Hilton Hotel St. Julian’s-ben található, és vitathatatlanul a legjobb hotel Máltán. A Hilton egyszerűen a legjobb szállást és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja a szigeten. A szálloda egy exkluzív yachtkikötőre néz, akárcsak a három privát külső úszómedence, melyeket pálmafák és homok vesznek körbe.

hilton hotel malta

A hotel szolgáltatásai:

Teljesen légkondicionált, gyerekfelügyelet, haj- és szépségszalon, szobaszervíz, business center, titkárnő szolgálat, pénzváltás, akadálymentes megközelíthetőség, teljesen felszerelt mini bár, elektronikus ajtózárak, jet ski, búvárkodási lehetőség, konditerem, szauna, gőzkabin, wellness és spa részleg, 4 (3 külső, 1 belső) medence, ruhatisztító, kábel TV, squash pálya, teniszpálya, Merkanti Beach Club, vízi sport és búvárközpont. 

Környezeti Hozzájárulási Adó (Enviromental Contribution Tax - ECO TAX)

A máltai kormány 2016. Június 1-án bevezette a Környezeti Hozzájárulási Adót (Enviromental Contribution Tax - ECO TAX).

Ez minden helyi és külföldi vendégre vonatkozik (beleértve a csoportvezetőket is), akik érkezésükkor betöltötték a 18. életévüket, és bármely típusú szállást igénybe vesznek, úgy mint: apartman, befogadó család, hotel, hostel, vendégház, farmház, villa, stb.

Az adó 0,50 euró⁄éjszaka, de maximum 5 euró⁄fő, a teljes tartózkodás időtartama alatt.

Szállásfoglaláskor tájékoztatjuk az ECO TAX fizetési módjáról.