Komfort apartmanok

Maltalingualehetőséget kínál saját, közös használatú, önellátó apartmanjainak bérlésére. Ez a szállástípus lehetőséget teremt a független életvitelre és az étkezés önálló megoldására.

Az apartmanok jó állapotúak, rendelkeznek televízióval, telefonnal és mosógéppel, emellett az apartmanokhoz teljesen felszerelt konyha és ingyen wifi is tartozik. A szobák tartalmazzák az ágyneműt, és az ágynemű heti cseréjét. A fürdőszobai- és strand törölközőkről a tanulóknak maguknak kell gondoskodniuk.

Apartmanjainkban általában 3-4 hálószoba található és akár 6 tanuló elszállásolására is alkalmasak, de szezonon kívül általában ennél kevesebb lakó található az apartmanokban.

Az apartmanok egy- és kétágyas szobákkal rendelkeznek. Azon tanulóinknak, akik a külföldi angol nyelvtanulás során az anyagi szempontokat is szem előtt tartják, ajánljuk a kétágyas szoba megosztását egy másik diákkal.

Az apartmanok szobái nem koedukáltak, ezen szabály alól csupán azon esetek képeznek kivételt, amikor párok közösen foglalnak szobát.

Az apartman a legnépszerűbb szállástípus a diákjaink körében, akik így könnyedén találkozhatnak új emberekkel és használhatják angol nyelvtudásukat. Még ha egy apartmanban a diákok anyanyelve ugyanaz is – csak rajtuk múlik, hogy mennyit gyakorolnak közösen. Emellett a megosztott apartmanok az egyik legjutányosabb lakhatási lehetőséget kínálják Máltán.

Külön kérésre, magán apartmant is módunkban áll biztosítani. Ebben az esetben a bérleti díj alapját az apartman ára, és nem a személyek száma határozza meg.

Minden apartman az iskolától számítva 5-20 perc sétára található, St. Julian’s, Sliema és Swieqi városok népszerű részein.