Maradjon egy tanárral

A Maltalingua új lehetőséget kínál a nyelvtanulásra legújabb szolgáltatásával: a 'Tanár mellett lakás'. Lépj ki a megszokott szállásválasztások világából és merülj el izgalmas angol nyelvtanulás és felfedezés kalandjában.

Mélyedj el teljesen az angol világában, és élj együtt egyik magasan képzett angol tanárunkkal. A 'Tanár mellett lakás' egyedi, gyakorlati és személyre szabott tanulási lehetőséget kínál. Nincs több univerzális megközelítés – tanárod alkalmazkodik egyedi igényeidhez és preferenciáidhoz.

Miért válaszd a 'Tanár mellett lakást'?

 • Személyre szabott Oktatás: részesülj testreszabott támogatásban, amely az alapkészségeidhez és tanulási stílusodhoz igazodik.
 • 24/7 Nyelvi Környezet: éld át az angolt éjjel-nappal, és gyorsítsd fel az angol nyelvtanulásod.
 • Valódi Beszélgetések: vegyél részt természetes beszélgetésekben a tanároddal, tökéletes gyakorlás a valódi kommunikációhoz.
 • Kulturális Belemerülés: élj át helyi kultúrát első kézből, miközben egy anyanyelvi angol beszélő mellett élsz.
 • Azonnali Visszajelzés: kapj azonnali visszajelzést a nyelvi használatodról, ami segít gyorsan fejleszteni a képességeidet.
 • Életstílus Integráció: öleld magadhoz az angol nyelvet mindennapi rutinjaidban, és tedd az oktatást Málta időtöltésed szerves részévé.
 • Magabiztosság Növelése: fokozatosan építs magabiztosságot az angol nyelv használatában különböző helyzetekben és kontextusokban, a tantermen kívül is.
 • Tartós Kapcsolatok: alakíts ki mély kapcsolatot a tanároddal, teremtve egy támogató és gazdag tanulási környezetet, amely Maltalinguán töltött időd után is megmarad.

Élmény a 'Tanár mellett lakásban':

Hajnaltól alkonyatig soha nem áll le a tanulás. Vegyél részt interaktív órákon, csatlakozz tevékenységekhez, hogy felfedezd a környék látványosságait, majd térj haza, hogy még több beszélgetésgyakorlatot végezz tanároddal. Ez több, mint egyszerű szállás választás – ez az utad az angol nyelvtudás felé.

Hogyan Működik:

 • Megfelelési Módszer: egy olyan tanárral párosítunk, aki megfelel a céljaidnak.
 • Rád Szabva: oszd meg céljaidat és preferenciáidat egy személyre szabott élményért.
 • Elfogadás és Fejlődés: érkezz meg, merülj el és fejlődj az angol környezetben.
 • 2 ingyenes magánóra a tanárral otthon.

Tanáraink Megismerése


Ljubica SimonovaLjubica Simonova

A diákok fogadása sokban hasonlít a tanításhoz - szeretek tanítani, és szeretek házigazdaként lenni, szeretek ételt készíteni másoknak, és tudom, hogyan érzik magukat a legtöbb diák, amikor az iskolánkba érkeznek, tehát könnyebbé és élvezetesebbé szeretném tenni az egész folyamatot. Emellett örömteli élmény is számomra, mivel találkozhatok emberekkel szerte a világból, meghallgathatom történeteiket és tanulhatok tőlük, amit ez a munka megtanított nekem, az felbecsülhetetlen.

Eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Minden diák rendkívül udvarias és megértő volt, és mindegyik tiszteletben tartotta az apartmant és engem mint személyt és tanárt. Azt hiszem, hogy ez lehet az egyik legjobb élmény, amit egy diák megtapasztalhat. 

Az apartman mindössze pár percnyi távolságra van a Balluta-öböltől, amely Szent Julián központjában található, közel számos ötcsillagos étteremhez, klubhoz és ami még fontosabb, az iskolánkhoz.

Az egyik hagyományosan tervezett málta épületben, a Steeple View Mansions nevűben található apartman a legfelső emeleten van. Tágas, tipikusan máltai stílusú és békés, 

A reggelit én biztosítom minden felnőtt tanulónak. A reggeli többnyire kontinentális, és a diákok kiszolgálják magukat. Igyekszem a diákok igényeit a lehető legjobban kielégíteni. A lakást és a szobát, ahol tartózkodnak, hetente egyszer takarítom, ami magában foglalja az ágynemű és a törölközők cseréjét is.

Ha én lennék diák a mi iskolánkban, én is ezt a szállást választanám, mivel ez fokozza az egész tanulási élményt bármely diák számára.
Olvass el Ljubica blogját a 'Tanár mellett lakás' témában itt

Ami elhangzott

"Köszönöm a kellemes és pihentető tartózkodást nálad. Élveztem a vacsora beszélgetéseket, még a borzalmas angolommal is :)) Köszönöm!" - Lubos Romanowski 

"Szeretnék köszönetet mondani a nagyon szép tartózkodásért az apartmanban. Nagyon élveztem, sok dolog nagyszerű volt. Nagyon nehéz eldönteni, melyek voltak a legjobbak!" - Michal

"Szeretném megköszönni az együtt töltött időt. Szép volt találkozni veled és minden este beszélgetni veled. Fantasztikus emlékeink vannak arról, hogy veled fociztunk a játszótéren. Remélem, hogy jövőre újra találkozunk!" - Katarzyna

Készen Állsz egy Felejthetetlen 'Tanár mellett lakás' Élményre?

Elkészültél az angol nyelvtanulás új útjára? A 'Tanár mellett lakás' egyedülálló és mélyen átélhető angol nyelvtanulási élményt kínál. Növeld magabiztosságod, kapcsolódj új emberekhez és oldd fel nyelvi képességeidet.

Szerezz ingyenes árajánlatot és kezdd el nyelvi kalandodat a Maltalingua-val.