Iskolai programok

Valletta

Valletta, Málta fővárosa,  elnyúló öblével a sziget keleti partvidékén terül el. Ez a túra végig kalauzolja Valletta élettel teli utcáin, az UNESCO Világörökségi részén, érintve a Barracca Kerteket, ahonnét nagyszerű kilátás nyílik a Nagy Kikötőre, a Három Városra és a világhírű Szent János katedrálisra.

Mdina

Málta korábbi fővárosa egy a sziget közepén található dombra épült, és már távolról lenyűgöző látványt nyújt. Mdina – ami “Csendes város” néven is ismert - visszarepíti látogatóit a középkorba. Szűk sikátorok vezetnek a népszerű kilátóhoz, ahonnét tiszta időben káprázatos kilátás nyílik az egész szigetre.

Gozo szafari túra

Töltsön egy napot Málta testvér szigetén, Gozón! Mi megmutatjuk a sziget legérdekesebb részeit, azokat is, melyeket a busztúrák esetleg kihagynak. Tapasztalt túravezetőink egy csodálatos parti túrán fogják végigvezetni, olyan látványosságokat érintve mint az Azúr Ablak, Gozó fővárosa Victoria, és egyéb festői szépségű látványosságok. Egy csobbanás a türkizkék tengerbe - az időjárás függvényében - szintén a program része. 

Homokos strandok

Észak-Málta homokos strandjai igen népszerűek és különösen hétvégén érdemes felkeresni ezeket a helyeket. A Golden Bay (Arany-öböl) és a két kisebb parti strand, Mellieha Bay és Paradise Bay könnyen elérhetőek busszal, és egyértelműen kihagyhatatlanok, ha a sziget nyugodt oldalát szeretné megismerni.

Comino és a Kék Lagúna

Élvezze a kristálytiszta tengert és tapasztalja meg Málta leglenyűgözőbb oldalát! Egy vitorlás hajóval fedezheti fel Málta tengerpartját egészen a partközeli szomszéd szigetig, Cominóig. A Kék Lagúna híres türkizkék vizéről és karibi hangulatáról. Az úszás és a napozás a fehér homokos strandokon kifejezetten ajánlott!Clubok, bárok, éttermek

St. Julian’s a kedvenc úti célja azoknak, akik Málta éjszakai életét szeretnék élvezni.Kiváló éttermekbe és divatos bárokba futhatunk bele minden sarkon. Paceville szórakozónegyedének klubjai minden zenei ízlést kiszolgálnak, és nem számítanak fel szervíz díjat. A Havana Club, a Hugo’s Salsa Club Fuego és a Bar Native örömmel várja a szórakoznivágyó vendégeket. Alkalmankénti élő előadások, egy modern mozi és egy bowlingterem teszik még gazdagabbá a negyedet.

Búvárkodás

Legyen szó tapasztalt búvárokról, vagy az első alkalomról, hogy búvár maszk és békatalp közelébe kerül, mi megtaláljuk Önnek a megfelelő búváriskolát! Ismerje és szeresse meg Málta elbűvölő víz alatti világát!

Golf

A Marsa Sports Club egy klubtermet és egy 18 lyukas pályát kínál, közel Vallettához. A pálya izgalmas kihívást jelenthet a nyaraló golfozóknak, ugyanakkor nem túl nehéz a kezdők számára sem. Emellett par 5 pályával is rendelkezik, aminek teljesítése kíván némi gyakorlatot. A pálya körülbelül 20 percnyi autóútra van a nyelviskolától.

Szicília

Ezen az egynapos szicíliai kiránduláson katamaránon utazhat Máltáról Szicíliába. A nem több mint 90 perces hajóút után kényelmes buszra vált majd, és meglátogatja a tipikus szicíliai halászfalut, Pozzallót. A Cataniába tett kirándulás részeként hajóval közelítheti meg az Etnát, Európa legaktívabb tűzhányóját - kihagyhatatlan látványosság!

A kirándulás része - évszaktól függően - Taormina vagy Modica meglátogatása, ahol még egyszer belekóstolhat a mediterrán hangulatba, mielőtt visszahajózna Máltára.