Tanárok

A Maltalingua tanárok anyanyelvűek és a világ minden tájáról érkeznek hozzánk. Tanári karunknak nemzetközileg elismert Cambridge-i Egyetem CELTA (angol nyelvű tanítása más nyelvű beszélőknek) vagy DELTA (angol nyelvű angol nyelv tanítása más nyelvű beszélőknek) képesítéssel (vagy azzal egyenértékű) rendelkeznie kell. Arra összpontosítunk, hogy barátságos, érett, jól képzett és energikus tanárokat toborozzunk, akik ismerős és egyéni alapon vesznek részt a diákokkal. Tanáraink kiemelkedően fontosak diákjaink sikere szempontjából, és kulcsfontosságúak a tantervünk sikeres biztosításához.

Ösztönözzük az egyéni tanárok és diákok beilleszkedését mind az osztálytermen belül, mind azon kívül, és mint ilyen tanárok nagyon részt vesznek a mindennapi iskolai tevékenységekben, és gyakran kísérik a diákokat az iskolai társas tevékenységeken.

Úgy gondoljuk, hogy bármely nyelviskola sikere nagymértékben függ a tanárok erősségeitől. A Maltalingua akadémiai csapat kifejezetten az angol mint idegen nyelv oktatására van kiképezve, és be kell építenie a modern EFL oktatási filozófiánkat, és át kell alakítania a tanórákat diákjaink számára.

  
Carine WightCarine Wight: CELTA, művészettörténeti és francia BA

Helló! Carine vagyok és CELTA képesítéssel rendelkező tanár vagyok a Maltalingua-ban. skót vagyok

Nagyszerű hangulat uralkodik az iskolában, és az egész személyzet hihetetlenül motivált és támogató.

Glasgow-ból származom, Skócia esős, de izgalmas városából, ahol sok a kultúra és a kreativitás! Korábbi tanári tapasztalatom elsősorban a fiatal tanulókkal kapcsolatos.

Szeretek tanítani gyerekeket és fiatalokat, mert az órák tele vannak energiával, és minden nap nagyon más! Ezenkívül egyetemi diplomám van művészettörténetből franciául a Glasgowi Egyetemen.

Dudley BakerDudley Baker: CELTA, BA (Hons) a filozófia és a médiatudomány területén

Üdvözlet! Dudley vagyok, és nagy megelégedést kapok, ha megismerem a világ minden tájáról érkező embereket és kultúrákat.

A tanítás számomra a kalandról szól, és minden napot újnak tartok. Sokat tanulhatok azoktól az emberektől, akikkel találkozom, és hiszem, hogy mindenkinek el kell mondania egy történetét.

Mielőtt Máltára jöttem, az indonéziai Java-ban tanítottam. Sok évet töltöttem ott, és felejthetetlen élmény volt. De itt volt az ideje, hogy visszatérjek valahova a szülőföldem közelébe, az Egyesült Királyságba. Nem remélhettem melegebb, barátságosabb helyet, ahol tanárként fejezhetem ki magam, Maltalingua valóban egyedülálló hely a tanulásra és a tanításra.

Az órán mindig ösztönözöm a nyílt vitát, és szeretem fenntartani a befogadás légkörét - mindenkinek van véleménye! Nagyon érdekel a filozófia, ezért szeretek gondolkodási kísérleteket feltárni és fontos kérdéseket kutatni. CELTA képesítéssel rendelkezem, és van egy filozófiai diplomám (Hons). Szabadidőmben furcsa és csodálatos zenét szeretek csinálni a billentyűzeteimmel, imádom a kreativitást!

Maria ThuliMaria Thuli: TEFL, TEFL, LRSM, LTCL

Üdv mindenkinek! A nevem Maria, és tanár vagyok itt, Maltalinguában, ahol 2016 októberében kezdtem tanítani.

1998 óta tanítom az angolt idegen nyelvként itt, Máltán, valamint Svájc német ajkú részén, ahol a zongorajátékon kívül minden korosztályos és szintű hallgatónak éltem és tanítottam angolt ( ami a második szakmám) 13 évig.

A tanítás a szenvedélyem! Nagyszerűnek tartom látni a diákokat, akik élvezik a tanulást, és közben folyamatosan fejlesztik képességeiket.

Fantasztikus élmény volt tanárként lenni a Maltalingua-nál, és nagyon értékelem az itteni barátságos és profi csapatot, valamint azt, hogy a világ minden tájáról érkező tanulóink ​​nagyon szívesen tanulnak, és ezáltal örömmel tanítanak! Várom, hogy itt találkozzunk a Maltalinguán!

Rachel YoungRachael Young: CELTA

Szia, én Rachael vagyok és skóciai vagyok. Úgy döntöttem, hogy átképzem magam és külföldre költözöm, és most CELTA képesített tanár vagyok Máltán. Tavaly júniusban kezdtem a Maltalingua-val, és nem néztem vissza. Az iskola szinte olyan, mint egy család, és erős és támogató tanári csapatunk van.

Nagyon szeretek találkozni diákjainkkal, és azon kapom magam, hogy éppúgy tanulok tőlük, mint ők tőlem angolt. Keményen dolgozunk, de a jutalom abból származik, hogy látjuk, hogyan javulnak és fejlődnek tanulóink.
Boldog vagyok, hogy Máltát választottam, és Maltalingua engem választott. Biztos vagyok benne, hogy ugyanezt fogja érezni, amikor csatlakozik hozzánk. Amikor nem tanítok, szívesen olvasok és szeretek főzni.


Paul AtkinsPaul Atkins: CELTA, DELTA, BSc (Hons) ökológia, MA alkalmazott nyelvészet.

Üdv, a nevem Paul Atkins, és Brightonból származom az Egyesült Királyságból. 30 évet töltöttem tanárként, tanárképzőként és egyetemi vezetőként; dolgoztam nyelviskolákban, szabadúszó tanácsadóként és egy brit főiskolán.

Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy beutazom a világot, és azt csinálom, amit a legjobban szeretek: tanítani, és hát - itt vagyok. A tanításom? Erősen hiszek abban, hogy a jó tanítást a jó eredményekről lehet felismerni, ezért azt szeretném, ha a diákjaim a lehető legtöbbet tanulnának.

Lenyűgöz, hogyan tanulunk, és igyekszem kapcsolatot teremteni a diákjaimmal, hogy megtaláljam, mi az, ami egyénenként a legjobban működik számukra. Szeretem a nyelvtant (ki nem?), de a nyelvtanulás középpontjában a beszélt kommunikáció áll. Ezért az óráimon - függetlenül a nyelvtudás szintjétől - sok beszéd és folyékony beszéd gyakorlása és - remélem - élvezete van.

DELTA diplomával, első osztályú BSc-vel és alkalmazott nyelvészetből szerzett mesterdiplomával rendelkezem. A munkámon kívül utazom, búvárkodom, olvasok, szeretem a természetet és a vidéket. Bűneimért nagy rajongója vagyok szülővárosom focicsapatának, a Brighton & Hove Albionnak.Gill PritchettGillian Pritchett: CELTA

Szia, Gillian vagyok. Az Egyesült Királyságban születtem és nőttem fel, de sokat utaztam, éltem Franciaországban és Németországban, valamint 12 évig Kanadában.

Sok évvel ezelőtti első látogatásom óta Málta-rajongó vagyok, és szeretek hosszabb időt itt tölteni. A Maltalingua-nál dolgozni igazi öröm, köszönhetően a támogató kollégáknak és a motivált diákoknak.

CELTA-képesítéssel rendelkezem, és nagy tapasztalattal tanítok személyesen és újabban online. A hangsúlyt az üzleti angolra helyezem, mivel nemzetközi üzleti karrieremnek köszönhetően valóban tudok segíteni a diákoknak abban, hogy az angol nyelvet a lehető legközelebbi életszerű kontextusban használhassák. Szakterületeim a pénzügy, a stratégia, a marketing, a tárgyalások és a HRM.

Az egyetemen franciát és földrajzot tanultam, majd könyvelői képesítést szereztem. Emellett európai ipari kapcsolatokból és HR-ből MA diplomával és marketingmenedzsmentből posztgraduális diplomával rendelkezem.

Szeretek más országokat felfedezni, nyelveket tanulni, olvasni és sportolni, különösen futni és kerékpározni. És... képzett gong-gyakorló vagyok.....

Kat GrimoldbyKat Grimoldby: CELTA, BA (Hons) kortárs alkalmazott művészetek

Sziasztok! A nevem Kat, és a gyönyörű Devonból származom, Délnyugat-Angliából.

Tanítási kalandom 2017-ben kezdődött Budapesten, és az indonéziai Jáván keresztül Máltára vezetett. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen élményekben volt részem: nincs még egy olyan munka, mint a miénk!

Az óráim lazák, mégis magával ragadóak. Érdekes kontextusokat használunk, hogy egyedi és kreatív módon segítsünk felemelni az angol nyelvtudásodat. Az óráimat a diákjaim igényeihez igazítom.

Szabadidőmben fáradhatatlanul a kreativitásomnak élek - vázolok, tervezek és alkotok. Szeretek sütni és olvasni is, de ugyanilyen könnyen megtalálsz az óceán fenekén vagy a természetben túrázva. 

Chantelle RossChantelle Ross: TEFL

Helló! Chantelle vagyok, és TEFL képesítéssel rendelkező tanár vagyok a skóciai Dundee-ból.

Máltára költözni és a Maltalingua-nál tanítani a legjobb döntés, amit valaha is hozhattam. A személyzet annyira barátságos és gondoskodó, nem is kívánhatnék jobb csapatot!

Imádok új emberekkel találkozni és megismerni a különböző kultúrákat a nemzetközi diákoktól, akik a Maltalingua tanulói közé járnak. A tanítás a szenvedélyem, és a színészet és előadóművészet BA (Hons) diplomámmal mindig megtalálom a módját annak, hogy az órákat magával ragadóvá, könnyeddé és szórakoztatóvá tegyem.

Szeretek jó kapcsolatot kialakítani a diákokkal, mivel a kölcsönös tisztelet nagyon fontos az osztálytermi környezetben. Nagyon támogató tanár vagyok, mivel célom, hogy a diákjaim kényelmesen és magabiztosan beszéljenek, írjanak és olvassanak angolul.

Amber McManusAmber McManus: TEFL, BSc biológia és biofarmáciai tudományok szakon

Szia, Amber vagyok, TEFL képesítéssel rendelkező tanár Írországból, és biológia és biofarmáciai tudományok szakon szereztem BSc diplomát.

Idén májusban kezdtem el dolgozni a Maltalingua-nál, és hihetetlen utazás volt egy támogató és barátságos csapat mellett dolgozni. Szenvedélyesen szeretek angol nyelvet tanítani és segíteni a diákoknak elérni a céljaikat.

Hiszek abban, hogy elengedhetetlen a nyugodt tantermi környezet megteremtése, ahol minden diák jól érzi magát. Szeretek új emberekkel találkozni, és élvezem a különböző kultúrák megismerését, amit iskolánk multikulturális közössége tesz lehetővé. 

Alig várom, hogy találkozzunk itt a Maltalingua-ban!

Shane MurphyShane Murphy: TEFL

Sziasztok! A nevem Shane, és én egy nagyon motivált, TEFL minősítéssel rendelkező ESL oktató vagyok Írországból. 

Az angol mint idegen nyelv tanítása már régóta célom, még a szociológia és szociálpolitika szakon szerzett nemzetközi diplomám alatt is. Bár viszonylag új vagyok a Maltalingua-nál, mégis úgy érzem, mintha egész életemben itt lettem volna! Ezt az érzést, úgy vélem, sok diák osztja, akiket eddig is tanítottam, és akiket most is tanítok.

Őszintén hiszem, hogy a Maltalingua tökéletes egyensúlyt biztosít a tanulóknak a tanulás és a magánélet között, és tökéletes hely lehet az angol nyelvtanulási karrier megkezdéséhez, folytatásához vagy akár újrakezdéséhez. Az iskola multikulturális jellege teret biztosít a fejlődésnek, az oktatásnak, az örömnek és az emlékek teremtésének a személyzet és a diákok között egyaránt. 

Várom, hogy a közeljövőben találkozzunk a Maltalingua-ban!

Jo Montebello Jo Montebello: CertTESOL

A nevem Joe Montebello, és én egy akkreditált Cert Tesol tanár vagyok Ausztráliában. Szakterületem az általános angol nyelvtan, nyelvtan, beszéd, üzleti angol és IELTS-felkészítés.

15 éves tanári tapasztalattal rendelkezem, amely az oktatásra, a személyes fejlődésre és az angol mint idegen nyelv tanítására összpontosít, a világ minden tájáról érkező diákoknak.

Célom, hogy barátságos és nyugodt tantermi légkört teremtsek, hogy a diákok jól érezzék magukat és magabiztosan tanuljanak.
 

Anne VellaAnne Vella: CertTesol

Anne vagyok, és az elmúlt harmincöt évben szakaszosan tanítottam az angol nyelvet. Különösen szeretek angolt tanítani külföldi hallgatóknak, mivel szívesen dolgozom multikulturális környezetben, és látom, ahogy hallgatóim előrehaladnak és növekszik a bizalom. Valójában az EFL tanítása mindenképpen az egyik szenvedélyem, és valami rendkívül hasznosnak tartom.

Miután több EFL iskolában dolgoztam helyben, nyugodtan kijelenthetem, hogy Maltalingua valóban egyedülálló nyelviskola, és nagyon különleges élményt kínálhat Önnek. Meg fogja tapasztalni, hogy nemcsak a tanárok, hanem a személyzet minden tagja rendkívül támogató. Az otthon érzés és a családias légkörben való kikapcsolódás nagyban megkönnyíti a tanulás sebességét.

Amellett, hogy szakképzett tanár vagyok (Cert. Tesol, Egyesült Királyság), és kiegészítő képzéssel rendelkezik az üzleti angol oktatás terén, egyetemi diplomát szereztem a szociológián, és posztgraduális szinten tanultam gyógypedagógiát.