Tanárok

A Maltalingua tanárok anyanyelvűek és a világ minden tájáról érkeznek hozzánk. Tanári karunknak nemzetközileg elismert Cambridge-i Egyetem CELTA (angol nyelvű tanítása más nyelvű beszélőknek) vagy DELTA (angol nyelvű angol nyelv tanítása más nyelvű beszélőknek) képesítéssel (vagy azzal egyenértékű) rendelkeznie kell. Arra összpontosítunk, hogy barátságos, érett, jól képzett és energikus tanárokat toborozzunk, akik ismerős és egyéni alapon vesznek részt a diákokkal. Tanáraink kiemelkedően fontosak diákjaink sikere szempontjából, és kulcsfontosságúak a tantervünk sikeres biztosításához.

Ösztönözzük az egyéni tanárok és diákok beilleszkedését mind az osztálytermen belül, mind azon kívül, és mint ilyen tanárok nagyon részt vesznek a mindennapi iskolai tevékenységekben, és gyakran kísérik a diákokat az iskolai társas tevékenységeken.

Úgy gondoljuk, hogy bármely nyelviskola sikere nagymértékben függ a tanárok erősségeitől. A Maltalingua akadémiai csapat kifejezetten az angol mint idegen nyelv oktatására van kiképezve, és be kell építenie a modern EFL oktatási filozófiánkat, és át kell alakítania a tanórákat diákjaink számára.

  
Carine WightCarine Wight: CELTA, művészettörténeti és francia BA

Helló! Carine vagyok és CELTA képesítéssel rendelkező tanár vagyok a Maltalingua-ban. skót vagyok

Nagyszerű hangulat uralkodik az iskolában, és az egész személyzet hihetetlenül motivált és támogató.

Glasgow-ból származom, Skócia esős, de izgalmas városából, ahol sok a kultúra és a kreativitás! Korábbi tanári tapasztalatom elsősorban a fiatal tanulókkal kapcsolatos.

Szeretek tanítani gyerekeket és fiatalokat, mert az órák tele vannak energiával, és minden nap nagyon más! Ezenkívül egyetemi diplomám van művészettörténetből franciául a Glasgowi Egyetemen.

Dudley BakerDudley Baker: CELTA, BA (Hons) a filozófia és a médiatudomány területén

Üdvözlet! Dudley vagyok, és nagy megelégedést kapok, ha megismerem a világ minden tájáról érkező embereket és kultúrákat.

A tanítás számomra a kalandról szól, és minden napot újnak tartok. Sokat tanulhatok azoktól az emberektől, akikkel találkozom, és hiszem, hogy mindenkinek el kell mondania egy történetét.

Mielőtt Máltára jöttem, az indonéziai Java-ban tanítottam. Sok évet töltöttem ott, és felejthetetlen élmény volt. De itt volt az ideje, hogy visszatérjek valahova a szülőföldem közelébe, az Egyesült Királyságba. Nem remélhettem melegebb, barátságosabb helyet, ahol tanárként fejezhetem ki magam, Maltalingua valóban egyedülálló hely a tanulásra és a tanításra.

Az órán mindig ösztönözöm a nyílt vitát, és szeretem fenntartani a befogadás légkörét - mindenkinek van véleménye! Nagyon érdekel a filozófia, ezért szeretek gondolkodási kísérleteket feltárni és fontos kérdéseket kutatni. CELTA képesítéssel rendelkezem, és van egy filozófiai diplomám (Hons). Szabadidőmben furcsa és csodálatos zenét szeretek csinálni a billentyűzeteimmel, imádom a kreativitást!

Kirstie AttardKirstie Attard: TEFL, angol szak BA / romantikus és viktoriánus irodalomtudomány

 

A nevem Kirstie, és TEFL szakképzett tanár vagyok Máltáról.

2015 óta tanítok a Maltalinguán, és imádom. Szeretek új kultúrákkal találkozni, és minden korosztályt tanítani.

Célom, hogy óráimat a lehető legszórakoztatóbbá és érdekesebbé tegyem, és arra törekszem, hogy nyugodt környezetet tartsak fenn, amelyben a diákok boldogulhatnak.

Van egy romantikus és viktoriánus angol irodalomtudományi mesterem is, aki mindig megtalálható egy könyvvel a kezében. Szeretem a zenét, a színházat és értékelem a gyönyörű szigetet, ahonnan jövök.


Maria ThuliMaria Thuli: TEFL

Üdv mindenkinek! A nevem Maria, és tanár vagyok itt, Maltalinguában, ahol 2016 októberében kezdtem tanítani.

1998 óta tanítom az angolt idegen nyelvként itt, Máltán, valamint Svájc német ajkú részén, ahol a zongorajátékon kívül minden korosztályos és szintű hallgatónak éltem és tanítottam angolt ( ami a második szakmám) 13 évig.

A tanítás a szenvedélyem! Nagyszerűnek tartom látni a diákokat, akik élvezik a tanulást, és közben folyamatosan fejlesztik képességeiket.

Fantasztikus élmény volt tanárként lenni a Maltalingua-nál, és nagyon értékelem az itteni barátságos és profi csapatot, valamint azt, hogy a világ minden tájáról érkező tanulóink ​​nagyon szívesen tanulnak, és ezáltal örömmel tanítanak! Várom, hogy itt találkozzunk a Maltalinguán!


Rachel YoungRachael Young: CELTA

Szia, én Rachael vagyok és skóciai vagyok. Úgy döntöttem, hogy átképzem magam és külföldre költözöm, és most CELTA képesített tanár vagyok Máltán. Tavaly júniusban kezdtem a Maltalingua-val, és nem néztem vissza. Az iskola szinte olyan, mint egy család, és erős és támogató tanári csapatunk van.

Nagyon szeretek találkozni diákjainkkal, és azon kapom magam, hogy éppúgy tanulok tőlük, mint ők tőlem angolt. Keményen dolgozunk, de a jutalom abból származik, hogy látjuk, hogyan javulnak és fejlődnek tanulóink.
Boldog vagyok, hogy Máltát választottam, és Maltalingua engem választott. Biztos vagyok benne, hogy ugyanezt fogja érezni, amikor csatlakozik hozzánk. Amikor nem tanítok, szívesen olvasok és szeretek főzni.

 


Ffion SleemanFfion Sleeman: CELTA / IELTS VIZSGÁLÓ, posztgraduális fordítói oklevél

Szia mindenkinek! A nevem Ffion, és annak ellenére, hogy hevesen büszke vagyok arra, hogy walesi vagyok, életem több mint felét számos országban éltem és dolgoztam, ami nagyra értékelte és szomjazott számomra, hogy minél több országot és kultúrát ismerhessek meg. ahogy tudok.

Viszonylag új vagyok Máltánál, de már megszerettem az ország színes embereit és lélegzetelállító tájait - ahogy biztos vagyok benne, hogy megteszi! Ami azonban a legkellemesebben meglepett, az a Maltalingua üdítően egyedülálló légköre volt, mivel tizenkét éves angoltanári tapasztalatom alatt még soha nem találkoztam ilyen barátságos és együttműködő légkörrel, ahol a tudományos követelmények ellenére a fő a hangsúly mindig a hallgatók és az alkalmazottak jólétére irányul.

Amellett, hogy okleveles CELTA tanár vagyok, tapasztalt hivatalos vizsgáztató vagyok különböző cambridge-i vizsgákon is, beleértve a nemzetközileg elismert (és féltett!) IELTS vizsgát. Emellett lelkes nyelvész vagyok, aki francia és spanyol diplomával és fordítói diplomával rendelkezik, és a nyelvtanulás iránti szenvedélyemre támaszkodom, hogy segítsek a diákoknak megtalálni az övéket.


Ruth ThompsonRuth Thompson: TEFL, BA angol irodalomban és kreatív írásban

A nevem Ruth, és TEFL képesítéssel rendelkező ESL tanár vagyok, több mint hároméves tanári / korrepetációs tapasztalattal.

Az angol irodalom és kreatív írás diplomám elvégzése során egyetememmel oktatóként dolgoztam az elsőéves angol irodalom / nyelv (és kreatív írás és idegen nyelv) diplomások hallgatói számára.

Ennek - és általában a tanításnak - a legmeggyőzőbb része a hallgatók fejlődésének és fejlődésének figyelése volt a diplomájuk során.

A számomra tanítás didaktikus platform, és a tudás átadása másoknak való segítségemért mélyen rajongok.

Nagyon hálás vagyok, hogy elég szerencsés voltam ahhoz, hogy Máltába költözhessek, és teljesíthessem álmom, hogy külföldön taníthassak.

Anne VellaAnne Vella: CertTesol

Anne vagyok, és az elmúlt harmincöt évben szakaszosan tanítottam az angol nyelvet. Különösen szeretek angolt tanítani külföldi hallgatóknak, mivel szívesen dolgozom multikulturális környezetben, és látom, ahogy hallgatóim előrehaladnak és növekszik a bizalom. Valójában az EFL tanítása mindenképpen az egyik szenvedélyem, és valami rendkívül hasznosnak tartom.

Miután több EFL iskolában dolgoztam helyben, nyugodtan kijelenthetem, hogy Maltalingua valóban egyedülálló nyelviskola, és nagyon különleges élményt kínálhat Önnek. Meg fogja tapasztalni, hogy nemcsak a tanárok, hanem a személyzet minden tagja rendkívül támogató. Az otthon érzés és a családias légkörben való kikapcsolódás nagyban megkönnyíti a tanulás sebességét.

Amellett, hogy szakképzett tanár vagyok (Cert. Tesol, Egyesült Királyság), és kiegészítő képzéssel rendelkezik az üzleti angol oktatás terén, egyetemi diplomát szereztem a szociológián, és posztgraduális szinten tanultam gyógypedagógiát.