Ismerje meg a Maltalingua tanárait

A Maltalingua tanárai anyanyelv-szintű, és világszerte érkeznek hozzánk. Oktatóinknak nemzetközileg elismert Cambridge Egyetem CELTA (Más nyelvjárású embereknek való angol nyelv oktatásának tanúsítványa) vagy DELTA (Más nyelvjárású embereknek való angol nyelv oktatásának diplomája) képesítéssel (vagy ekvivalens képesítéssel) kell rendelkezniük. Barátságos, érett, jól képzett és energikus tanárokat toborozunk, akik közvetlen és egyéni módon kapcsolódnak a diákjaikhoz. Tanáraink döntő fontosságúak diákjaink sikerében és kulcsfontosságúak az oktatási programunk sikeres biztosításában.

Bátorítjuk az egyéni tanár-diák együttműködést mind a tantermen belül, mind kívül. Az oktatók nagyon részt vesznek a mindennapi iskolai tevékenységekben és gyakran kísérik el a diákokat az iskolai szociális tevékenységekre.

Azt valljuk, hogy bármely nyelviskola sikerét nagyban befolyásolja oktatóinak erőssége. A Maltalingua akadémiai csapata kifejezetten az angol nyelv tanítására második vagy idegen nyelvként képzett, és köteles beépíteni a modern EFL tanítási filozófiánkat és alkalmazkodni a diákjainkhoz.

 
Rachel Young Rachael Young: CELTA

Szia, én Rachael vagyok, és Skóciából származom. Azt a döntést hoztam, hogy átképzem magam és külföldre költözöm, most pedig Máltán vagyok egy CELTA képesítéssel rendelkező tanár. 2017. júniusában csatlakoztam a Maltalingua-hoz, és azóta sem tekinthetek vissza. Az iskola szinte családnak számít, és erős és támogató oktatói csapatunk van.

Valóban élvezem a tanulóinkkal való találkozást, és saját magam is tanulok tőlük annyit, mint ahogy ők tőlem az angol nyelvet tanulják.

Keményen dolgozunk, de az eredmény akkor érkezik meg, ha látjuk, hogy a diákjaink fejlődnek és fejlődnek.

Örülök, hogy Máltát választottam, és hogy a Maltalingua is engem választott, biztos vagyok benne, hogy Ön is ezt érzi majd, amikor csatlakozik hozzánk.

Amikor nem tanítok, szeretek olvasni és főzni.

 

Paul Atkins Paul Atkins: CELTA, DELTA, B.Sc. (Hons) ökológia, MA az alkalmazott nyelvészettudományban.

Szia, a nevem Paul Atkins, Brightonból származom az Egyesült Királyságból. 30 évet töltöttem tanárként, tanárképzőként és akadémiai vezetőként; nyelviskolákban dolgoztam, független tanácsadóként és egy kollégiumban az Egyesült Királyságban.

Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy világot utazok úgy, ahogy a legjobban szeretem, tanítással, és hát, itt vagyok. Az én tanításom? Határozottan hiszem, hogy a jó tanítást eredményei alapján lehet felismerni, így azt akarom, hogy a diákjaim minél többet tanuljanak.

Lenyűgöz az, hogy hogyan tanulunk, és igyekszem kapcsolatot teremteni a diákjaimmal, hogy megtaláljam, mi a legjobb számukra egyéni személyiséggel. Szeretem a nyelvtant (ki nem?), De az elbeszélő kommunikáció áll a nyelvtanulás szívében. Így legyen az szintjük bármelyik, az én óráim sok beszédet és folyékony gyakorlatokat tartalmaznak, és remélem, élvezetet okoznak.

Rendelkezem DELTA-val, első osztályú B.Sc-vel és alkalmazott nyelvészettudományi mesterséggel. A munka mellett utazó vagyok, búvárkodom és olvasok, szeretem a természetet és a vidéket. Nagy rajongója vagyok a szülővárosom focicsapatának, a Brighton & Hove Albionnak.

 

Daniel Browne Daniel Browne: TEFL

Üdv. A nevem Daniel, és TEFL-képzőnk tanára vagyok Dublintól, Írországtól. Máltára jönni volt az életem legjobb döntése.

Oly sok barátot szereztem itt, és nagyon sokat tanultam magamról és az életről általában. Úgy érzem, hogy egészen türelmes tanár vagyok. 11 éves koromtól kezdve családom Írországban élt és angol nyelvet gyakoroltatott azokkal a diákomakkal, akik az én koromban éltek és az otthonomban éltek.

Európai országokból, mint Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Németország és mások. Ez megadta nekem a türelmet és megértést, hogy beszélgetjek az angol nyelv diákjaival és megtanítsam nekik, hogyan olvassanak, írjanak és beszéljenek magabiztosan.

Szeretem megismerni az új embereket, és nagyon boldog vagyok, hogy találkozhattam a Maltalingua kedves tanáraival és munkatársaival!

 

Gill Pritchett Gillian Pritchett: CELTA

Üdvözlöm, Gillian vagyok. Az Egyesült Királyságban születtem és nevelkedtem, de sokat utaztam, éltam Franciaországban és Németországban, majd 12 évig Kanadában.

Máltát imádom az első látogatásom óta, és szeretem itt tölteni hosszabb időt. A Maltalingua melldt dolgozni igazi öröm számomra, köszönhetően az összetartó, lelkes kollégáknak és motivált diákoknak.

Celta tanári képesítéssel rendelkezem és nagyon tapasztalt vagyok az arcoktól való oktatásban és az utóbbi időben az online tanításban. Szakosodtam az üzleti angol nyelvre, mert nemzetközi üzleti karrierem miatt valóban segíthetek a diákoknak úgy használni az angol nyelvet, mint ahogy a való életben is használják. Szakmai területeim a pénzügy, a stratégia, a marketing, a tárgyalások és az emberi erőforrás menedzsmentje.

Franciát és földrajzot tanultam egyetemen, majd könyvelőként lettem minősítve. Rendelkezem európai ipari kapcsolatok és emberi erőforrásokkal kapcsolatos MA-val valamint posztgraduális diplomával a marketingmenedzsmentben.

Szeretem felfedezni más országokat, tanulni nyelveket, olvasni és sportolni, különösen futni és kerékpározni. És ... képzett gongpraktikus vagyok ...

 

Ljubica Simonova Ljubica Simonova: CELTA

„A legmélyebb félelmünk nem az, hogy elégtelenek vagyunk; a legmélyebb félelmünk az, hogy hatalmasabbnak tartjuk magunkat mint valójában vagyunk.” Ez idézetet élemés lélegzem, amelyet a 90-es évek népszerű sportdrámájából, a Coach Carterből ismertem meg. És megpróbálom ezt tanítványaimnak minden nap megmutatni.

A nevem Ljubica, és Macedóniából származom. Az angol tanárképzővé válás útja inkább kőszikla volt, kezek nélkül és egy esővel, ami évekig nem áll meg, de sikerült. Szerencsére nem vagyok idegen a kihívásoktól, de nem lennék itt a bizonyítás nélkül, hogy mit tudok csinálni.

A legjobb nyelviskolában Máltán dolgozni, legsegítőkészebb, leggyengédségesbb, legmegértőbb és legkitartóbb emberek között dolgozni életem megváltoztató tapasztalata volt. Jó tanárok mellett nincs gond a nyelvtanulástól való céljai elérésében.

Minden szükséges feltételt szokástanításra szólítunk fel, nem csak a tantermen belül, hanem kívül is.

Ehhez a tanulásnak szórakoztató, egyedi, soha nem unalmas tevékenységek készítése, és úgy gondolom, hogy tanulni, beszélni és megérteni az angol nyelvet is lehet. A türelem, a tanítás iránti szenvedély és a diákok szükségleteinek észlelése a jó tanár három kulcsfontosságú jellegzetessége, és büszkén mondhatom, hogy nekem mindhárom van. De az elsődleges célom az, hogy mindig biztonságos, barátságos környezetet teremtsek minden diák számára, hogy hibázzanak és tanuljanak belőle.

 

Jo Montebello Jo Montebell: Cert Tesol

A nevem Jo Montebello, és Cert Tesol akkreditált tanár vagyok Ausztráliából.

Az általános angol nyelv, a nyelvtan, a beszéd folyékonyságának fejlesztése, az üzleti angol nyelv és az IELTS felkészítésére specializálódtam.

15 éves tanítási tapasztalatom van a képzésre, a személyes fejlődésre és az angol nyelvtanításra külföldi diákoknak világszerte.

Célom, hogy barátságos és relaxált tanítási környezetet teremtsek, hogy a diákok kényelmesen és magabiztosan tanulhassanak.

 

 

Gianluca Abela Gianluca Abela: Advanced TEFL Level 5

Szia, én Gianluca vagyok, az ESL tanárod az itt napos Máltán. Az angol tanítása második nyelvként nem csak a hivatásom; ez az életem szenvedélye és küldetése.

Világunk nyelvoktatási világának való belépésem 2022-ben kezdődött. Az oktatási menedzsmentben, a CLIL-ben és az üzleti angolban további tudást szereztem, hogy a lehető legjobb tanulási tapasztalatot biztosíthassam.

Tantermünkben nemcsak az angolt tanuljuk; éljük át is. Hiszem a kommunikáció erejében, így készülj fel a beszélgetésekre, vitákra és valós élethelyzetekre.

Játsszunk a nyelvvel, fedezzük fel a multimédiás erőforrásokat és ugyan úgy fedezzük fel egymás kultúráját. Ha már a kultúrákról van szó, akkor az én életvitelem a több országban tapasztaltak adták nekem a globális perspektívát, amit szeretek megosztani a diákjaimmal.

Az angol tanulása nem csak a nyelvtanon és a szókincsen múlik; ahol az angolt beszélik, ott fellelhetőek különböző kultúrák és kontextusok megértése is. Az óráinkon túl mélyen be vagyok avatva a közösségi projektekbe, amelyek elősegítik a nyelvtanulást és a kultúra közötti megértést.

Talán megtalálsz a suliba kimenő tevékenységeink során is az itt töltött idő alatt. Csak csatlakozz hozzám ennek az izgalmas utazásnak a folyékonyság felé, ahol nem csak az angol nyelv gazdagságát, hanem a számunkra is nyitva álló világot vizsgáljuk.

 

Maria Privitera Maria Privitera: CELTA

Szia! A nevem Maria, és én máltai vagyok. 2021-ben kezdtem el tanítani, és CELTA-minősítéssel rendelkezem.

Ez a munka nagyon tetszik nekem, mert mindig is szerettem az angol nyelvet és sok különböző országból származó emberekkel találkoztam, akik azt akarták, hogy megtanulják az angol nyelvet. Számomra óriási tapasztalat kommunikálni a diákokkal.

Az angol nyelv tanítása lelkesít, és én szeretem látni, hogy a diákok fejlődnek és ösztönzik magukat a kommunikációs készségeik javításában. A Maltalinguában való munka lehetővé tette számomra, hogy kövessem a szenvedélyemet, és új emberekkel ismerkedjek meg szerte a világból.

A velünk dolgozó munkatársak csodálatosak! Van egy nagy családi légkörünk, amelyben mindenki rendkívül barátságos és kedves. Minden tanár más képességekkel rendelkezik, de azért dolgozunk együtt, hogy segítsünk a diákoknak jobban kommunikálni más emberekkel.

 

Keenan Kleinsmith
Keenan Kleinsmith: CELTA

Szia, a nevem Keenan, és Dél-Afrika, Cape Town-ból származom. CELTA-képzővel rendelkező tanár vagyok.

A legnagyobb örömöm az, hogy a tanulók fejlődéséhez és növekedéséhez tudok hozzájárulni. Szeretem a sportot, és szívesen nézek Műsort rögbit, focit, és Forma-1et.

Szeretek főzni és időt tölteni a családdal és barátokkal. Imádok utazni és új embereket ismerni, megismerni a különböző kultúrákat és életmódokat.

A kedvenc idézetem: „A tanulás nélküli nap eltékozolt nap.”
 

Patrick Carver Patrick Carver: CELTA

Helló, Patrick vagyok, egy CELTA-képzéssel rendelkező tanár Manchesterből, az Egyesült Királyságból.

Az elmúlt néhány évben az angoltanárként világszerte dolgozom.

Imádom a munkámat, mivel a tanítás a szenvedélyem, és nagyon boldog vagyok, hogy a Maltalingua számára dolgozhatok. Kiváló környezet az oktatáshoz. Barátságos, élénk és izgalmas hely a munkavégzéshez. Különösen élvezem az új emberekkel való találkozást és a különböző kultúrák megismerését szerte a világból, valamint a diákok egyedi szemszögét és hozzájárulását az osztályban.

Tanítási stílusom energikus és barátságos, elsősorban a diákokra összpontosítva. Szeretem, ha az óráim élénkek, beszélgetők, és mindenekelőtt szórakoztatók. Amikor éppen nem tanítok, nagy utazó vagyok, és rajongok a labdarúgásért, a sakkért és a zenekészítésért. Alig várom, hogy találkozzunk az órán. Üdvözöllek!