Tanárok

A Maltalingua tanárok anyanyelvűek és a világ minden tájáról érkeznek hozzánk. Tanári karunknak nemzetközileg elismert Cambridge-i Egyetem CELTA (angol nyelvű tanítása más nyelvű beszélőknek) vagy DELTA (angol nyelvű angol nyelv tanítása más nyelvű beszélőknek) képesítéssel (vagy azzal egyenértékű) rendelkeznie kell. Arra összpontosítunk, hogy barátságos, érett, jól képzett és energikus tanárokat toborozzunk, akik ismerős és egyéni alapon vesznek részt a diákokkal. Tanáraink kiemelkedően fontosak diákjaink sikere szempontjából, és kulcsfontosságúak a tantervünk sikeres biztosításához.

Ösztönözzük az egyéni tanárok és diákok beilleszkedését mind az osztálytermen belül, mind azon kívül, és mint ilyen tanárok nagyon részt vesznek a mindennapi iskolai tevékenységekben, és gyakran kísérik a diákokat az iskolai társas tevékenységeken.

Úgy gondoljuk, hogy bármely nyelviskola sikere nagymértékben függ a tanárok erősségeitől. A Maltalingua akadémiai csapat kifejezetten az angol mint idegen nyelv oktatására van kiképezve, és be kell építenie a modern EFL oktatási filozófiánkat, és át kell alakítania a tanórákat diákjaink számára.

Rachel YoungRachael Young: CELTA

Szia, én Rachael vagyok és skóciai vagyok. Úgy döntöttem, hogy átképzem magam és külföldre költözöm, és most CELTA képesített tanár vagyok Máltán. Tavaly júniusban kezdtem a Maltalingua-val, és nem néztem vissza. Az iskola szinte olyan, mint egy család, és erős és támogató tanári csapatunk van.

Nagyon szeretek találkozni diákjainkkal, és azon kapom magam, hogy éppúgy tanulok tőlük, mint ők tőlem angolt. Keményen dolgozunk, de a jutalom abból származik, hogy látjuk, hogyan javulnak és fejlődnek tanulóink.
Boldog vagyok, hogy Máltát választottam, és Maltalingua engem választott. Biztos vagyok benne, hogy ugyanezt fogja érezni, amikor csatlakozik hozzánk. Amikor nem tanítok, szívesen olvasok és szeretek főzni.


Paul AtkinsPaul Atkins: CELTA, DELTA, BSc (Hons) ökológia, MA alkalmazott nyelvészet.

Üdv, a nevem Paul Atkins, és Brightonból származom az Egyesült Királyságból. 30 évet töltöttem tanárként, tanárképzőként és egyetemi vezetőként; dolgoztam nyelviskolákban, szabadúszó tanácsadóként és egy brit főiskolán.

Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy beutazom a világot, és azt csinálom, amit a legjobban szeretek: tanítani, és hát - itt vagyok. A tanításom? Erősen hiszek abban, hogy a jó tanítást a jó eredményekről lehet felismerni, ezért azt szeretném, ha a diákjaim a lehető legtöbbet tanulnának.

Lenyűgöz, hogyan tanulunk, és igyekszem kapcsolatot teremteni a diákjaimmal, hogy megtaláljam, mi az, ami egyénenként a legjobban működik számukra. Szeretem a nyelvtant (ki nem?), de a nyelvtanulás középpontjában a beszélt kommunikáció áll. Ezért az óráimon - függetlenül a nyelvtudás szintjétől - sok beszéd és folyékony beszéd gyakorlása és - remélem - élvezete van.

DELTA diplomával, első osztályú BSc-vel és alkalmazott nyelvészetből szerzett mesterdiplomával rendelkezem. A munkámon kívül utazom, búvárkodom, olvasok, szeretem a természetet és a vidéket. Bűneimért nagy rajongója vagyok szülővárosom focicsapatának, a Brighton & Hove Albionnak.

Gill PritchettGillian Pritchett: CELTA

Szia, Gillian vagyok. Az Egyesült Királyságban születtem és nőttem fel, de sokat utaztam, éltem Franciaországban és Németországban, valamint 12 évig Kanadában.

Sok évvel ezelőtti első látogatásom óta Málta-rajongó vagyok, és szeretek hosszabb időt itt tölteni. A Maltalingua-nál dolgozni igazi öröm, köszönhetően a támogató kollégáknak és a motivált diákoknak.

CELTA-képesítéssel rendelkezem, és nagy tapasztalattal tanítok személyesen és újabban online. A hangsúlyt az üzleti angolra helyezem, mivel nemzetközi üzleti karrieremnek köszönhetően valóban tudok segíteni a diákoknak abban, hogy az angol nyelvet a lehető legközelebbi életszerű kontextusban használhassák. Szakterületeim a pénzügy, a stratégia, a marketing, a tárgyalások és a HRM.

Az egyetemen franciát és földrajzot tanultam, majd könyvelői képesítést szereztem. Emellett európai ipari kapcsolatokból és HR-ből MA diplomával és marketingmenedzsmentből posztgraduális diplomával rendelkezem.

Szeretek más országokat felfedezni, nyelveket tanulni, olvasni és sportolni, különösen futni és kerékpározni. És... képzett gong-gyakorló vagyok.....

Chantelle RossChantelle Ross: TEFL

Helló! Chantelle vagyok, és TEFL képesítéssel rendelkező tanár vagyok a skóciai Dundee-ból.

Máltára költözni és a Maltalingua-nál tanítani a legjobb döntés, amit valaha is hozhattam. A személyzet annyira barátságos és gondoskodó, nem is kívánhatnék jobb csapatot!

Imádok új emberekkel találkozni és megismerni a különböző kultúrákat a nemzetközi diákoktól, akik a Maltalingua tanulói közé járnak. A tanítás a szenvedélyem, és a színészet és előadóművészet BA (Hons) diplomámmal mindig megtalálom a módját annak, hogy az órákat magával ragadóvá, könnyeddé és szórakoztatóvá tegyem.

Szeretek jó kapcsolatot kialakítani a diákokkal, mivel a kölcsönös tisztelet nagyon fontos az osztálytermi környezetben. Nagyon támogató tanár vagyok, mivel célom, hogy a diákjaim kényelmesen és magabiztosan beszéljenek, írjanak és olvassanak angolul.

Jo Montebello Jo Montebello: CertTESOL

A nevem Joe Montebello, és én egy akkreditált Cert Tesol tanár vagyok Ausztráliában. Szakterületem az általános angol nyelvtan, nyelvtan, beszéd, üzleti angol és IELTS-felkészítés.

15 éves tanári tapasztalattal rendelkezem, amely az oktatásra, a személyes fejlődésre és az angol mint idegen nyelv tanítására összpontosít, a világ minden tájáról érkező diákoknak.

Célom, hogy barátságos és nyugodt tantermi légkört teremtsek, hogy a diákok jól érezzék magukat és magabiztosan tanuljanak.