Maltalingua 10 éves évfordulója - Ünnepeljen velünk

Maltalingua 2021-ben ünnepli 10 éves évfordulóját, és szeretnénk, ha velünk ünnepelne. Egész évben!

10 év angol nyelvtanulás napsütésben, 10 év új diákok fogadása, 10 év barátság, 10 év kaland, 10 év közösség, 10 év haladás, 10 év örömteli emlék, 10 év kemény munka és a legtöbb ami fontos 10 éves szórakozás.

A Maltalingua English School 2011-es megalakulása óta a világ több mint 100 országából több mint 16 000, minden életkorú diáknak tanítottunk angolt. 

Szeretnénk megköszönni. Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat, megnézte a tartalmunkat, tanult az iskolánkban, részt vett tevékenységeinkben és megteremtette azt a csodálatos légkört, amelyről Maltalingua ma már híres.

 

 


Az elmúlt évtized hihetetlen utazás volt. A csapat növekedett, a létesítményeink nagyobbak lettek, és a tetőtéri medencénk is ugyanolyan népszerű. 2014-ben az iskolát nemzetközileg akkreditálta az EAQUALS, és lenyűgöző 8 kiválósági pontot ért el. 2018-ban ez 11 kiválósági pontra emelkedett a 12-ből, ezzel Maltalingua a világ egyik legjobban akkreditált EAQUALS iskolája lett.

Maltalingua több kiválósági bizonyítvánnyal is elismerték, elismerték Málta legjobb nyelviskolájaként, és jelenleg a ST STAR 2020 - Nyelviskola Európa-díjra jelölték. Csak 5 angol nyelvű iskolát vettek figyelembe ennek a díjnak, és úgy érezzük, megalázott és megtisztelő, hogy kiválasztottak.

Tízéves jubileumunk megünneplése érdekében mindenkinek 10% kedvezményt ajánlunk az összes csoportos angol tanfolyamunkra, ha 2020 december végéig lefoglalja a helyét. Válasszon menekülni a hideg elől, kapni egy kis téli napsütést, vagy foglaljon a magasságra 2021 nyarán a kedvezményed az év bármely szakában érvényes!