IELTS vizsga-előkészítő tanfolyam

Nyelviskolánk IELTS Academic (Szakmai) vizsga-előkészítő tanfolyamát a magasabb nyelvi szinten levő tanulóinknak alakítottuk ki, akik sikeres vizsga esetén majd élvezhetik az előnyét, hogy egy nemzetközileg elismert minősítés igazolja angol nyelvi készségeiket.

Az IELTS (International English Language Testing System) úgy lett kialakítva, hogy azon jelentkezők nyelvtudását mérje fel, akik tanulni vagy dolgozni szeretnének angol nyelvű környezetben. Emellett a vizsga teljesítői hozzájutnak egy értékes igazoláshoz, amit úgy a szakmai intézetek mint az egyetemek, világszerte elismernek.

Intenzív IELTS tanfolyamunk heti 30 tanórát tartalmaz.

Napi 4 tanóra az angol nyelvi készség fejlesztésére koncentrál, a tanulók általános angol csoportbeli nyelvi szintjének megfelelően.

Napi 2 tanóra az IELTS vizsgakészségek, technikák fejlesztésére és az IELTS vizsga gyakorlására koncentrál.

Melyik IELTS vizsgát válasszam: a szakmait vagy az általánost?

Az IELTS vizsgának két fajtája van: a szakmai és az általános (bővebb információért látogasson el a www.ielts.org weboldalra)

Nyelviskolánk IELTS tanfolyama az IELTS szakmai vizsgára koncentrál, ami a legnépszerűbb választás a Maltalingua tanulóinak körében.

Az IELTS pontozási rendszer 1-től (semmilyen angol nyelvi készséggel nem rendelkezik) 9-ig (anyanyelvi szint) terjed. Az angol nyelvű egyetemek általában a következő eredményt várják el a jelentkezőiktől:

Alapképzés: 5.0-5.5

Diploma előtti képzés: 6.0-6.5

Diploma utáni képzés: 6.5+

Ne felejtsen el jelentkezni a vizsgára, mielőtt Máltára jön.

Kérjük ne feledje, hogy saját magának kell jelentkeznie a vizsgára, miután lefoglalta nálunk a nyelvtanfolyamát. Amennyiben ezt nem teszi meg, nem tudjuk garantálni a részvételét a vizsgán, amiért a Maltalingua nem vállal felelősséget.

Vizsgára jelentkezés

Töltse ki az IELTS vizsgához tartozó regisztrációs űrlapot (amit itt talál). Ha bármi kérdése van, örömmel segítünk önnek a jelentkezésben.