Intenzív Angol “Crash” Nyelvtanfolyam

Nyelviskolánk intenzív “Crash” nyelvtanfolyamát azon tanulóinknak alkottuk meg, akik szeretnék olyan rövid idő fejleszteni angol nyelvtudásukat, amilyen rövid idő alatt csak lehetséges. A tanfolyam hossza igény szerint alakítható.

Az Intenzív Angol Nyelvtanfolyam megfelelő tanulási forma minden nyelvi szintű tanulónak a Kezdőtől (A1) a Haladóig (C1), emellett az oktatás kis csoportokban történik, melyek létszáma nem haladja meg a 12 főt. Ez lehetővé teszi a tanáraink számára, hogy kihasználják a csoportdinamikában rejlő oktatási lehetőségeket, ugyanakkor tekintettel tudnak lenni az egyéni igényekre is.

Az Intenzív Angol Nyelvtanfolyamunk heti 30 tanórából áll.

  • Napi 4 tanóra az angol kommunikációs készségek fejlesztésére koncentrál, beleértve a szövegértési és olvasási feladatokat, beszéd és írásfejlesztő tevékenységeket, akárcsak az alapvető nyelvtani, kiejtési és szókincs fejlesztő feladatokat is;
  • Napi 2 további tanóra biztosítja a kommunikáció és a folyékony nyelvhasználat nagyobb léptékű fejlesztését.

Azon tanulóinknak, akik Középhaladó (B1+) vagy annál magasabb szinten vannak, javasoljuk, hogy vegyenek részt az IELTS vizsga-előkészítő tanfolyamon. Erről itt találhatnak bővebb információt.

A Maltalingua érkezéskor írásbeli és szóbeli teszten méri fel a tanulók nyelvi szintjét, de lehetőség van érkezés előtti szintfelmérő teszt írására is. A tanulók fejlődését folyamatosan nyomon követjük, és ehhez igazítjuk a tanulók nyelvi szintjét.

Kiegészítő magánórák

A magánórák minden csoportos tanfolyammal kombinálhatók. A tanulók napi 1-2 extra magánórán vehetnek részt, melyek az egyéni igényekhez igazodnak. Ha szándékában áll több időt szánni a nyelvtudása fejlesztésére, akkor a magánórák nagyszerűen kiegészítik a csoportos oktatást.