Intenzív Angol “Crash” Nyelvtanfolyam

Az Intenzív angol "Crash" kurzusunk arra lett tervezve, hogy a diák a lehető legrövidebb idő alatt javítsa az angol nyelvi szintjét. A kurzus akár ameddig szükséges, végezhető.

Az Intenzív angol kurzus alkalmas minden szintű felnőtt számára, kezdő (A1) -tól haladó (C1) -ig. Kisebb csoportokban tartjuk, maximum 12 fővel. Ez lehetővé teszi, hogy a tanár a csoportdinamikát használja és ugyanakkor fókuszáljon minden diák igényeire.

A 30 órás Intenzív angol kurzusunk 30 tanórát tartalmaz hetente.

  • Naponta 4 tanóra keretén belül a kommunikációs készségek bővítésére kerül majd sor az olvasási és hallási értés fejlesztése mellett, az írást és a beszédet valamint az alapvető helyesírást, kiejtést és szókincset is érinti;
  • Naponta további 2 tanóra lehetőséget biztosít a folyékony beszédképesség és kommunikáció fejlesztésére. Ezek a kiegészítő tanórák főként a mondatszerkesztésre, a funkcionális, társalgási nyelvre és az interakciókra összpontosítanak.

A Intermediate (B1+) szinttől felfelé a hallgatóknak javasolt az IELTS felkészítő tanfolyam elvégzése.

Érkezéskor a diákokat teszteljük és interjúzzuk, továbbá amikor szükséges pre-helyezéstesztet is nyújtunk az érkezés előtt. A diákok haladását rendszeresen ellenőrizzük, és az igényeknek megfelelően személyre szabottan alakítjuk a tananyagot.

Extra magánórák

Az egyéni tanfolyamokat bármelyik csoportos kurzussal kombinálhatjuk. A diákok napi 1-2 extra magánórát vehetnek igénybe személyre szabott igényeiknek megfelelően. Ha készen áll arra, hogy plusz időt szánjon rá, az egyéni tanórák nagyszerű kiegészítői lehetnek az alapjának számító csoportos óráknak.