Magán Angol Nyelvtanfolyam

A magán angoloktatás egy kiemelten hatékony és intenzív fajtája a nyelvtanításnak, ahol a hangsúly az egyéni tanulói célkitűzéseken és a résztvevő érdeklődési körén van. A képzés folyamatosan igazodik az adott diák nyelvi készségeihez.

Nagy előnye ennek a tanfolyamtípusnak, hogy a tanárok kiemelten tudnak foglalkozni az adott tanuló erősségeivel és gyengeségeivel. A tárgyalt témák közé tartozhat bármely, az általános angol nyelvhez tartozó téma, ahogy az üzleti angol vagy különleges szakmai témák, mint a jog, az orvoslás, a marketing, stb.

Emellett örömmel vesszük, ha tanulóink az érkezésük előtt tájékoztatnak minket arról a témáról, amivel foglalkozni szeretnének. Például ha van egy szemináriuma vagy találkozója, amire szeretne felkészülni, kérjük küldjön róla információt közvetlenül a magántanárának, aki az érkezésére megfelelő módon fel fog készülni az adott tárgyból.

A tanfolyamok általában heti 20-30 órából állnak, ugyanakkor módunkban áll magánoktatást biztosítani napi 1-2 tanóra erejéig, a csoportos tanfolyamok kiegészítéseként, emellett lehetősége van egy szuper intenzív, heti 40 magánórát tartalmazó tanfolyam igénybevételére is.

Kérésre biztosítunk magántanárokat kisebb vagy zárt csoportok részére is.