Standard Angol Nyelvtanfolyam

A Standard Angol Nyelvtanfolyam az általános angol kommunikációs készségek fejlesztésére lett kialakítva, emellett mindenre kiterjedő segítséget nyújt az angol nyelvi értés fejlesztése terén. A tanfolyam leginkább azon résztvevőknek ajánlott, akik a napjuk felét az angol nyelvtudásuk fejlesztésének kívánják szentelni.

A Standard Angol Tanfolyam hat nyelvi szinten elérhető, a Kezdőtől (A1) a Haladóig (C1); a tanfolyamok minden hétfőn indulnak. A tananyag magában foglalja az angol nyelvű hallott szöveg értését, az angol nyelvű olvasás, a beszéd és az íráskészség fejlesztését, emellett a nyelvtan, a szókincs és a kiejtés javítását. A fő cél, hogy a tanulók folyékonyan beszéljenek és kommunikáljanak, épp ezért a tanárok minden órán biztoisítják az angol nyelv gyakorlásának lehetőségét. Mivel nincs rögzített időkorlát, a tanulók olyan hosszan vehetnek részt ezen a tanfolyamon, amilyen hosszan csak igényét érzik.

Ahogy érkezéskor minden tanuló írásbeli és szóbeli teszten vesz részt, úgy a Maltalingua ingyenes, érkezés előtti, elő-szintfelmérő tesztet is kínál önnek. Az iskola rendszeresen figyelemmel követi a tanulmányi előmenetelét, és módosítja a csoportját, ha úgy látja, hogy a nyelvi szintje magasabb lett.

Akik a tanulási időből szeretnék a legtöbbet kihozni, a legrövidebb idő alatt, nekik ajánljuk intenzív “Crash” tanfolyamunkat.

Kiegészítő magánórák:

A magánórák bármely csoportos nyelvtanfolyammal kombinálhatók. A tanulók beiktathatnak 1-2 – saját igényeikre szabott - extra magánórát naponta. A tanárral töltött magánórák nagyszerűen kiegészítik a csoportos oktatást.