Club +30 angol nyelvtanfolyam

A Club +30 standard angol nyelvtanfolyam célja az általános angol kommunikációs készségek fejlesztése és az angol nyelv átfogó megértésének fejlesztése. Ez a tanfolyam a legmegfelelőbb azoknak a résztvevőknek, akiknek a napjuk felét arra törekszik, hogy fejlesszék angol nyelvüket, és akik inkább egy csoportban szeretnének részt venni más, 30 éves vagy annál idősebb tanulókkal. Ha egy olyan csoportba tartozik, ahol az átlagéletkor magasabb, akkor az életkornak megfelelő témákat megvitathat másokkal, akik hasonló élettapasztalattal rendelkeznek.

A tanfolyam három szintben zajlik; Elemi (A1-A2), közbenső (B1-B1 +) és haladó (B2-C1), és minden hétfőn indul. A tanterv a hallgatás, az olvasás, a beszéd és az írás angol nyelvtudását foglalja magában, és célja a nyelvtan, a szókincs és a kiejtés fejlesztése is. A fő cél a folyékonyság és a kommunikáció javítása, és a tanárok lehetőséget kínálnak az angol nyelv gyakorlására minden órában. Mivel nincs rögzített határidő, a hallgatók a szükséges időig részt vehetnek ezen a kurzuson.

Ehhez az előzetes teszteléshez online tesztünkön keresztül kerül sor. Az iskola rendszeresen ellenőrzi a tanulmányi előrehaladást, és az osztály javulásával változtatja meg osztályait.

Azok számára, akik rövidebb idő alatt akarják maximalizálni tanulásukat, tanácsos jelentkezni a Club +30 intenzív 'Crash' tanfolyamra.

A feltételek érvényesek.

További magánórák:

A magánórák az összes csoportos tanfolyammal kombinálhatók. A hallgatók napi 1-2 extra magánórába jelentkezhetnek, és testreszabhatók az Ön igényeinek. A tanárral folytatott magánórák kiválóan kiegészítik a csoportos oktatást.