Üzleti Angoltanfolyam

Az Üzleti Angol nyelvtanfolyamok kiváló választást jelentenek úgy a motivált és elfoglalt vezetőknek, mint az üzleti életre készülő tanulóknak, legyen nyelvtudásuk közép- avagy magas szintű; a tanulóknak Középfokú (B1+) vagy annál magasabb színvonalú nyelvtudással kell rendelkezniük. Mi tudjuk, hogy az ön ideje értékes, épp ezért a Maltalingua célja, hogy olyan gyorsan fejlessze a szakmai életéhez szükséges nyelvi készségeit, amilyen gyorsan és hatékonyan csak lehetséges.

A tanfolyam célja, hogy hathatós segítséget nyújtson önnek, az angol nyelvű üzleti környezetben történő kommunikációban. Az oktatás kiscsoportosan történik, nem több mint 8 fővel, és számtalan témát jár körül, beleértve ezeket:

• Részvétel üzleti találkozókon és beszédek tartása;
• Emailek és telefonok fogadása és megválaszolása;
• Toborzási és interjúztatási technikák;
• Prezentációk tartása;
• Üzleti találkozókon kívüli kötetlen beszélgetések.

A tanfolyamok felépítése jóval rugalmasabb mint az Általános Tanfolyamoké, így a tanórák követhetik az ön érdeklődési körét (mint a jogi angol vagy amarketing és sales terület).

Néhányan az ügyfeleink közül: Telekom, Bayer, MICROSOFT Iberica, SAP, HZ Prague, Anderson Consulting, Mercedes Benz, Playmobil Management executives, Lufthansa, Siemens, és mások.

A Standard Üzleti Angol Tanfolyam heti 20 tanórát - hétfőtől péntekig, naponta 3 óra (4x45 perces tanóra) - jelent.

Emellett igénybe vehetik Intenzív Üzleti Angol Tanfolyamunkat, ami 30 órát kínál hetente – hétfőtől péntekig napi 4,5 óra (6x45 perces tanóra), egy kiegészítő modullal, ami délutánonként a folyékony beszédre és a kommunikációra koncentrál. Mivel délután általában kevesebb a tanuló, így ezek az órák a tárgyalt témák és a résztvevők igényei szempontjából is jóval rugalmasabbak.

 

Kiegészítő Üzleti Angol magánórák:

A magánórák minden fentebb felsorolt tanfolyammal kombinálhatók. Ezek a tanórák lehetővé teszik, hogy tanárával sokkal intenzívebben fókuszáljon a maga által választott témára. Az oktatás ezen formája 1-2 délutáni tanórát jelent.

Ha az itt tartózkodása teljes ideje alatt szeretne magán coachal dolgozni, a magánórák igénybevételét javasoljuk.